maanantai 25. marraskuuta 2013

PERRSUJEN PAIKALLISJOHTAJA JA ÄÄNIHARAVA SYRJÄÄN OSASTON HUIPULTA!

Eilen Persujen salaisessa kokouksessa entinen puheenjohtaja vaihtui uuteen kasvoon, viime vaalien ääniharava korvattiin varavaltuutetulla. Kyseessä on Uudessakaupungissa jo toinen puolueensa ja nyt peräti koko kaupungin ääniharava, kuka ottaa tuntuvan askeleen taaksepäin. Kävikö kaikki vapaaehtoisesti vai kevyellä kenttäpainostuksella?

Persuissa tapahtui melkoinen linjan muutos vaalien jälkeen. Aikaisemmin kaupungin entistä linjaa hiljaa, mutta ehdottomasti  tukenut kahden miehen ryhmä kasvoi vaaleissa, kiitos ääniharavan, neljään valtuutettuun ja teki selkeän suunnanmuutoksen politiikassa. Nyt Persut lähtivät entisten virheiden oikaisemisen sekä talouden kuntoon saattamisen takuuhenkilöiksi. Tätä linjan muutosta eivät puolueen taustahenkilöt mukisematta hyväksyneet ja eilisen salaisen kokouksen henkilövaihdokset saattava olla seurausta tästä.

Onkin paikallaan spekuloida Persujen mahdollisen linjanmuutoksen eli entiseen palaamisen vaikutuksia poliittisen arkemme käytäntöihin.  Paikallisten Persujen takaa löytyy äärettömän vahva taustavaikuttaja, joka ei henkilöhistoriansa tms. syyn vuoksi voi/halua asettua näkyvään luottamustehtävään. Tämän vuoksi hän valinnee nöyriä henkilöitä toteuttamaan kuuliaisesti takaa annettuja käskyjä. Kun tutkaillaan puolueen tekemisiä menneellä valtuustokaudella, antaa se sijaa vahvoihin odotuksiin linjan muutoksesta ja paluusta menneen valtuustokauden linjoille.

Käykö niin, että neljä, kolme tai kaksi Persuvaltuutettua muuttaa kurssinsa ja ryhtyy tukemaan vasemmiston ajamaa linjaa? Käykö jopa niin, että em. muutoksen seurauksena entinen hallituksen puheenjohtaja palaa hallituksen johtoon? Meneekö koko luottamuspaikkajako uusiksi? Rohmuaako vasemmisto, uuden mahdollisuuden saaneena, kaikki puheenjohtajan paikat itselleen? Mahdollistaako Persuissa tapahtunut muutos Kokoomuksen hajoamisen ja entisellä linjalla olleiden kokoomuslaisten palaavan entisille linjoille? Menettääkö oikeisto hallituspaikan vasemmistolle? Vaihtuuko Persujen hallituksessa istuja ääniharavasta varavaltuutettuun? Onko koko operaatio Raumalta kauko-ohjattu ja osa projektia, joka tähtää Uudenkaupungin liittämiseksi osaksi Raumaa? Vai onko Persujen uusi puheenjohtaja vahva mies, joka luotsaa puolueen paikallisosaston toimimaan entistä voimakkaammin kaupungin sekä sen asukkaiden parhaaksi - seuraako tästä seuraavissa kuntavaaleissa vuosisadan äänivyöry Persuille?

79 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista ja salaista?25. marraskuuta 2013 klo 19.52

  No kylläpäs nyt oli Javalla poikkeuksellisen paljon kysymyksiä alustuksessaan? En ihan kaikessa pysynyt mukana eritoten tässä että
  Käykö niin, että neljä, kolme tai kaksi Persuvaltuutettua muuttaa kurssinsa ja ryhtyy tukemaan vasemmiston ajamaa linjaa? Käykö jopa niin, että em. muutoksen seurauksena entinen hallituksen puheenjohtaja palaa hallituksen johtoon?
  Kysyn että miten se nyt voisi olla mahdollista? Siis oikeasti?

  VastaaPoista
 2. Joku Persuja johtaa... jos liikehdintää on. Itse he eivät osaa politikoida

  VastaaPoista
 3. Kevyt kenttäpainostus, onko sama kuin poliittinen ohjaus. Eli mitäs tässä on nyt takana. Miten entinen hallituksen puheenjohtaja palaa hallituksen johtoon on asia jota joku voisi nyt aukaista.

  VastaaPoista
 4. Valkonen voisi kirjoittaa nyt nimillä, koska kyseessä on poliittinen spekulointi. Olisi paljon selvempää. Eikä hevonpersettäkään loukkaisi asianomisia, hehän ovat poliitikkoja. Ei tuollainen alustus aukea kuin hänelle itselleen ja parille kaverilleen, jos heillekään.

  VastaaPoista
 5. Onko Veijo Nummen linja ollut Java mielestäsi oikeanlainen ? Siis hänhän on kaupungin talouden tasapainottamisen kannalla, kai? Jos Walaa aiotaan hall. puh. johtajaksi, eikös silloin Veijon luulisi olevan puuhamies? Tai osaako hän hän tällaista peliä ? Kirjoita nyt selväkielellä oma näkemyksesi.

  VastaaPoista
 6. Eiköst Veijo veljeilly nykysten pro miesten kanssa. Sitten voi olla joku kauppa meneillään läpyskän, demarien ja Walan välillä. Linkkimies pitäisi saada hallitukseen jotta tieto kulkisi. Voipi olla että persutkin tekee jotain kauppaa tässä.

  VastaaPoista
 7. Miten Java voi tietää jonkun kokouksen olleen salainen?

  VastaaPoista
 8. Pelttarin palkkaa 125000?+sotu/vuosi.

  VastaaPoista
 9. persut haluaa kokoustaa
  http://www.laitilansanomat.fi/uutiset/564131.html

  VastaaPoista
 10. Kiitos käväisyistä ja kommenteista! Käyttäkää matemaattista lahjakkuuttanne paikkajaon suhteen, siellä ei ihme siirtoja tarvita ja koko paletti menee uuteen uskoon. Jos kokouksesta ei ilmoitella niin laajasti kuin tapana on, on tapana, että ylimääräiset jää ulos ja kokouksesta tulee varsin salainen. Ei tätä palettia Persut tai entinen puheenjohtaja johda, he ovat vain tahdottomia pelinappuloita, joiden älykäs siirtelijä on kauempana. Tämä on niin härskiä ja häikäilemätöntä peliä ettei se onnistu ilman median tukea ja sopivaa vaikenemista! Meillä on ennenkin rohmuttu kaikki puheenjohtajuudet yhteen leiriin. Toivottavasti olen alustuksen viimeistä kysymystä lukuun ottamatta väärässä tällä kertaa! Me todellakin tarvitsemme tässä kaupungissa vahvaa puoluetta, joka noudattaa Persujen puolueohjelmaa!

  VastaaPoista
 11. Huputi huuu!


  Valkonen kuuluukin vapaamuurareihin sentakia kokoukset ovat salaisia.

  VastaaPoista
 12. Olisi aika luontevaa (jos Wala olisi puheenjohtaja Kh:ssa), että Lehti alkaisi tekemään oman osansa "kaksi Kaupunkia" suunnitelmassa. Ei tuo niin kaukaa haettu ole mitä Valkonen visioi. Jos nykyinen enemmistö haluaa kaupungin talouden kuntoon, toinen tie on "antaa mennä vaan"- linja millä luullaan olevan elvyttävä vaikutus. Mutta mitä elvytetään ? Eihän kaupunki mikään liikeyritys ole vaan yhteisö, jonka on oltava rakenteiltaan terveellä pohjalla. Sitä ei vasemmisto koskaan käsitä.

  VastaaPoista
 13. No voi ei ! Nyt vasemmistossa itketään, että olisi saatu sote- johtaja 6 500 eurolla. Pelttarille pitää maksaa 10 000 ecua! Tuollainen rahako nyt sitten SAUNASTA VAAN KATEUDESTA JA KAUNASTA. Hei, nyt ollaan tilantessa, jossa tarvitaan Pelttarin kokemusta ja osaamista. Ja onhan sillä toisella vaihtoehdolla sentään myös työpaikka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saadaankin pätevä, ja halvemmalla. Valtuusto valitsee!

   Poista
 14. Ei jumalauta!

  Pitääkö näitä poislähteneitä vanhoja kääkiä haalia takasin,neovat tehtävänsä tehneet,otetaan nuorempia jotka voisivat tuoda jotakin uutta ajattelua toimintaan

  VastaaPoista
 15. Tässä matematiikkaa. Sitä ei edes tarvitse liiemmin pohtia. Valmis kaavakin on jo olemassa vuodelta 2002! Silloin sitä käytettiin ja istuva kaupunginhallitus erotettiin - U:gissa. Nyt esim. demarit voisivat käyttää jo toimivaksi osoitettua kaavaa siten, että vaihtaisivat oikeiston ja vasemmiston pelinappulat päittäin keskenään. Yksinkertaista ja matemaattisesti mahdollista etenkin silloin jos persuista lähtisi varmuudella muutama valtuutettu vasemmiston kelkkaan lisätyöntäjäksi.

  Sitten Harton antamaan kehoitukseen, johon hän latasi enemmän ruutia (=palstatilaa) kuin kaupungin talouden tilaan tänään aamuvarhain täydentämässään blogialustuksessa. Kehoitus on tässä suoraan lainattuna:
  "Hallituksen ensi vuoden kokousaikataulu hyväksyttiin lisäämällä kokous maaliskuun loppuun tilinpäätöksen käsittelyä varten. Valtuuston kokous aikataulu menee valtuuston hyväksyttäväksi. Kysyin onko Muutospuolue valittanut ettei saanut kokouskutsua edelliseen kokoukseen. Ei ollut, sensijaan Tähtinen oli ilmoittanut olevansa estynyt jonka jälkeen kutsuttiin Valkonen. Hän oli myös estynyt joten kutsu toimitettiin Aaltoselle. Ihme juttu."

  Niin. Itse en kirjoittele kalenteriini enää valtuuston kokouspäiviä. Kuusitoista vuotta riitti ja yli 100 valtuuston kokousta! Sikäli mikäli muiden erikseen edellä nimellä mainittujen se pitäisi tehdä, niin sekin on ihan heidän asiansa. Vaaleissa saatua paikkaa ei kuitenkaan heppoisin perustein pidetä tyhjänä! Edelleen viime aikoina on muutenkin tapahtunut muutos (vielä julkaisematon) näissä paikallis-Muutokseen liittyvissä asioissa, mutta niistä sitten kun aika on kypsä.
  Hyvää pikkujouluaikaa!
  JAa

  VastaaPoista
 16. Harton täytyy siinäkin asiassa tölviä muutospuoluetta, mutta itse ei siedä minkäälaista kritiikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valehtelun paljastaminen ole tölvimistä.

   Poista
 17. Vahvat eivät pelkää muutosta. Tässä on oiva listaus

  http://www.iltalehti.fi/mieli/2013112517761346_md.shtml

  VastaaPoista
 18. Laitilaan aiotaan rakentaa monitoimihalli vuoteen 2016 mennessä ja muutoinkin aikovat laittaa velkarahan palamaan ja jopa kaksikertaistaa velkamääränsä muutamassa vuodessa. Näin kertoo US tänään. Eli valmistautuvat kuntaliitokseen kuten Ukikin. Mutta itseänsä pienenpiin liittymällä Ukin käy samalla lailla kuin Salon. Joten Raumaliitos on lähempänä kuin monikaan poliitikko uskaltaa edes ääneen sanoa. Olenko väärässä?

  VastaaPoista
 19. Älkää uskoko Javan pelotteluun Raumaliitoksesta. Puhuu aina paskaa ja levittää väärää tietoa.

  VastaaPoista
 20. Edelliseen että mitä sanoi rouva Koski henkkoht mielipiteenään ylen radiohaastattelussa ja aiemmin myös herra Koski kuntaliitoksista. Lisätään myös se että demarit on valtapuolue molemmissa kaupungeissa. Joten tältä pohjalta.

  VastaaPoista
 21. Java puhuu täyttä asiaa.

  VastaaPoista
 22. Javan jutut ovat päätöntä väätistelyä. Ne uppoavat vain muihin katkeriin kusipäihin. Älytön kirjoittelu pitäisi jotenkin estää. Se vahingoittaa koko kaupunkia herättämällä turhaa riitaa.

  VastaaPoista
 23. Javan puheet on täyttä asiaa, en minä ainakaan tunne että olisi jotenkin katkeroitunut.
  Demarien päätökset ovat totaallisesti köyhdyttäneet kaupunkin kassan eikä totuus pitäisi ketään vahinkoittaa.
  On erittäin hyvä, että asioita tuodaan esille ja eikä javan mielipide taas mitenkään vaikuta minun mielipiteeseen eikä yleensäkään muiden mielipide.

  VastaaPoista
 24. "Javan jutut ovat päätöntä väätistelyä. Ne uppoavat vain muihin katkeriin kusipäihin. Älytön kirjoittelu pitäisi jotenkin estää. Se vahingoittaa koko kaupunkia herättämällä turhaa riitaa"

  KATSOKAA OIKEIN TARKKAAN YLLÄOLEVAA MIELIDETTÄ. sANANVAPAUTTA TULISI RAJOITTAA.

  siis ei jumalauta, näin kirjoitetaan Uudesskaupungissa. !

  Vastaa

  VastaaPoista
 25. Netistä löytyy perdujen päätökset. Raumaoperaatio nytkähti taas eteenpäin.

  VastaaPoista
 26. Allekirjoitan Valkosen epäilyn, saahan sitä tehdä johtopäätöksia, siis spekulaatioita.Sen sijaan en luota Heikki Walan tuomaan muutoksen, en missän tapauksessa. Timo A. Järvinen toi kerrankin joain uutta, mutta hänet halutaan vaientaa.

  VastaaPoista
 27. Jos jotain ymmärrän, ymmärrän olla Timo A. Järvisen ajatusten takana ainakin tässä kunnalispoliittisessa tilanteessa !

  VastaaPoista
 28. Kyllä olen kanssa Järvisen takana jos jommastakummasta on pakko valita toinen.Kyllä Järvinen toi uutta politiikkaan, mutta en ole kaikista asioista samaa mieltä.

  VastaaPoista
 29. Kiitos vierailuista ja viesteistä! En ole koskaan aikaisemmin ollut pois luottamustehtävistä ellei kyse ole puuron syönnistä tai huviretkestä. Varmasti olisin käynyt edellisessä valtuustonkokouksessa, jos olisin saanut tiedon osallistumistarpeestani tarpeeksi aikaisin. Hartolla on täysi oikeus kommentteihin, huolenpitoon ja laskutaidollaan elvistelyyn. Osaahan hän laskea ainakin yhteen, kun huomasi yhden valtuutetun puuttuvan vaktuustossa. Ehkäpä hänen tulisi kuitenkin keskittyä hallituksen jäsenenä siihen lain hallitukselle keskeiseen tehtävään: TALOUDEN KUNTOON SAATTAMISEEN! On kuitenkin ymmärrettävää, että näin tapahdu, jos miekkosen laskutaitokapasiteetti tyssä jo numeroiden tuntemuksessa yhteen.

  Minulla ei mitään ketään hakijaa vastaa, ainoastaan yhtä heistä olen päässyt kuulemaan ja hän vakuutti minut kaikkein tärkeimmän asian osalta. Jos jollain on taito, jolla pistetään kaupungin vuotuinen kahdemiljoonan eron minnus ojennukseen, kannattaa hänelle maksaa vaikka 20 000€/kk. Ei halvalla yleensä hyvää saa eikä hölmöt saa hyvää kovallakaan hintaa - MUISTAKAA KAUPUNGINJOHTAJAN VALINTAEPISODI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keljuttaako joutua valehtelusta kiinni?

   Poista
  2. Kirjoiti blogissa ettet saanut kutsua. Samaa olet huudellut pitkin kaupungia. Älä tule enää minulle valehtelemaa. Luottosi meni, kannata sinä vaan neljän tonnin palkankorotuksia.

   Poista
  3. Kiitos käymisistä ja viesteistä! Enpä ole mitään huudellut. Kerroin, että sain kutsun myöhään, vasta maanantai aamupäivällä! Muut oli kutsuttu jo aamukahdeksaksi paikalle, mutta ei minua. Näin se meni. Missä olen valehdellut? Minkä takia en menisi valtuustoon, jos olisin saanut kutsun ajoissa. En ole koskaan aikaisemmin ollut pois valtuustosta, lautakunnasta tai toimikunnasta, johon minut on valittu.

   Poista
 30. Wala on pelkästään oman edun tavoittelija jo äänestykset ja kirjoitukset todistaa tämän.

  VastaaPoista
 31. Minäkin talouden saan kuntoon , kun lopetetaan kaikki ei lakisääteiset palvelut.

  VastaaPoista
 32. Näitä joskus ihmetellyt26. marraskuuta 2013 klo 19.10

  Vitun uunot ! Moniko demari tai Kokkari oli poissa kokouksesta ? Ei kai pienryhmä ole samalla lailla varustautunut varamiehistönsä kanssa. Ja paljonko yhden miehen ryhmä päätöksissä painaa ? Harto Forss on laskelmineen mielestäni jonkinlainen kusipaa, joka ihan selvästi haluaa Aaltoselle (Koskien myötä) jotain erityistä. En tiedä mitä. Novidasta tiedän ainakin sen, että 6 vuotta siellä opettajana olluit (aaltonen) ei ollut Kosken suosikki. Edellinen rehtori halusi Aaltrosen sinne! Helsingista saakka!
  Kannattaa miettiä näitäkin näitä kiusamisjuttuja vasten. Pelkkää vittuluia vallassaolijoilta. Siis virkamiesvallassa olijoilta. Rauman ja U:gin liitäjiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valehtelusta on kysymys. Java kertoi etteivät he saanaat ilmoitusta kokouksesta. Forss kirjotti ettei siinä ollut perää. Miksi aina valehtelette!

   Poista
  2. Älä nyt täräjä ja usko Forssia! Käy lukemassa, mitä kirjoitan asiasta, niin huomaat mitä Forss taas kerran puhuu!

   Poista
 33. Mutta kun ei edes tiedetä milloin kokous on

  VastaaPoista
 34. Oliko Junkola-Lehtonen hallituksessa ja valintaryhmässä eri hakijan kannalla?

  VastaaPoista
 35. Nyt tiedetään vaan hallituksen päätös ! Muusta ei ... taideta koskaan tietää

  VastaaPoista
 36. hupsista?

  Demarit jököttää vuodesta vuoteen määräämässä joka asiassa,kun jäätynyt paskatorni puuseen istumenalla.

  VastaaPoista
 37. Toi täysin epäoleelista tuolainen kutsu juttu: Java kertoin, että hän sai tiedon liian myöhään rakelta ja sillä siisti ja ei vaikuta mitään kaupunkin asioihin.
  Päinvastoin syntyi säästöä kokuspalkkion verran kun kukaan ei ollut paikalla,osa valtuustetuista vaivautui paikalle äänestäkseen tyhjää.
  Demareitten ainoa murhe on näköjään javan kokouskutsu.
  Kyllä niitä takinkääntäjiä löytyy myös demareista oli päätös, että itsenäisyypäivän juhlintaan ei anneta rahaa nuorkauppakamarille kaksi demeria käänsi kelkkansa sovitussa asiassa ilmeisesti.

  VastaaPoista
 38. Miksi sinäkin valehtelet. Java kertoi ettei Muutospuolue saanut kutsua. Forss kertoo Tähtinen saaneen kutsun muiden valtuutettujen tapaan eikä kokous voinut olla yllätys, valtuusto päättää joka vuosi ensimmäisessä kokouksessaan aikataulun.

  VastaaPoista
 39. Niin. Tulevassa budjettivaltuustossa ei kai sentään ole Muutoksen tuoli tyhjä. Siellä päätetään myös uudesta muutossotejohtajastakin.

  VastaaPoista
 40. Kiitos käämisistä ja kommenteista! Jos äänesti kuten kerrotaan, niin alkaa outous loistaa hallituksenpuheenjohtajan puuhissa entistä voimakkaammin. Ja minä ääliö ehdottelin häntä aikoinaan kaupunginjohtajaksi. No eiköhän hänkin olisi ollut parempi kuin...

  Meillä on seuraavassa valtuustonkokouksessa kaksi edustajaa. Siirsimme poliittista voimaa edellisestä kokouksesta tärkeämpään budjettikokoukseen! Tämä oli poliittista taktiikka ja viime kokouksen poissaolomme voi vahvistaa Harto, kuten hän on jo kertonut hallituksen ilmaiskahvipöydässä!

  VastaaPoista
 41. Anonyymi26. marraskuuta 2013 20.55
  Kysyn miksi sinä anonyymi valehtelet ja vielä Harton päälle????

  VastaaPoista
 42. Kiitos vierailemisesta ja viestinnästä! Valtuuston kokousten päivämääriä on silloin tällöin muuteltu alkuperäisistä suunnitelmista, joten se ei pidä kutiaan. Minä en ole sanonut tai kirjoittanut ettei kutsua ole tullut vaan epäillyt sitä. Käykää lukemassa tarkasti mitä kirjoitan. Itse sain ilmoituksen, jonka mukaan minun tarvitsee mennä kokoukseen, vasta maanantai aamupäivällä. En olisi mitenkään ehtinyt valmistautuneena menemään po. kokoukseen.

  VastaaPoista
 43. Ihan hyvin voi yhden valtuutetun ryhän "pelata" varajäsenillään. Voi olla muutoksesta vaikka kaikki kolme mukana. Jokaiselle saa vaikka kokouspalkkiot.

  VastaaPoista
 44. Kysyin onko Muutospuolue valittanut ettei saanut kokouskutsua edelliseen kokoukseen. Ei ollut, sensijaan Tähtinen oli ilmoittanut olevansa estynyt jonka jälkeen kutsuttiin Valkonen. Hän oli myös estynyt joten kutsu toimitettiin Aaltoselle. Ihme juttu.

  Ei tästä käy ilmi oliko kokoukutsu tullut: Harto ilmoittaa vain että ei ole valittanut ilmoittanut vain esteellisyyden

  VastaaPoista
 45. Kyseessä oli niin sanotusti pieni valkonen valhe, ei siis syytä huoleen.

  VastaaPoista
 46. Muistaakseni 4.11 ma (vero%-kokous illalla) oli valtuuston seminaaripäivä. Sinne ei ilmeisesti tullut kirjallista kutsua yhdellekään 1. varavaltuutetulle kuulemani mukaan kuten ei myöskään Ruissalossa järjestettyyn seminaarin ensimäiseen kaksi päivää kestäneeseen osioon.
  Minulle soitettiin kaupungintalolta puhelinlokini mukaan 4.11 klo 11.26 sen jälkeen, kun em. illan kokouksen osallistumismahdollisuudesta oli ensin kysytty Javalta. Mutta älkää olko huolissanne, tuolia ei jätetä heppoisin perustein tyhjäksi kuten jo mainitsin tänään klo 11.54. Budjettikokouksessa tuoli ei ole tyhjä, koska nyt jo molemmat varamiehetkin ovat valmiudessa valtuutetun lisäksi. Näin olen asian sisäistänyt. Ties vaikka joku meistä em. kolmesta on se vaa'ankieli-päättäjä, joka ratkaisee myös sotejohtajan valinnan! Sitä sopii nyt miettiä muutama viikko.

  JAa

  VastaaPoista
 47. Eikö Lokalahden Vainiokaan päässyt?

  VastaaPoista
 48. hehe muutos ratkaisee sote johtajan paikan kattokaa vaan demarit

  VastaaPoista
 49. Tähän perustuen se on kaikkein kovin paikka Forssille jos Muutoksen ääni menee Pelttarille. Katsokaahaan vaan niin tästä päristään kovaa vielä ennen valintaa.

  VastaaPoista
 50. Enpä tuohon uskoisi. Kovapaikka se tulee olemaan palveluja tarvitseville kaupunkilaisille. Muutokselle näyttää totuus olevan kovapaikka. Sellaisen paljastava ansaitsee kovan sakinhivutuksen.

  VastaaPoista
 51. Hah hah Muutos ratkaisee valinnan jättämällä tuolin tyhjäksi ja Persut äänestämällä tyhjää. Saatanan surkimukset.

  VastaaPoista
 52. Totuus on aina "kova paikka". Jos joku paljastaa totuuden niin se ansaitsee kovan sakinhivutuksen. Olipas omituinen lausemuodostelma jo pelkkänä ajatusleikkinä. Pitäisi varmaan olla niin että totuudenpuhuja ei saa yösijaa. Se lienee paremmin osuva muutoskolmikolle. Muiden puolueiden päättäjät eivät pahemmin totuuksia päästele suustaan tai niistä kirjoita. Paremminkin puhuvat aina asioista niin kuin niiden haluttaisiin olevan. Poikkeuksena tästä löytyy Kokoomuksen Järvinen.

  VastaaPoista
 53. Mihin unohdit Forssin? Hän jos kuka puhuu totuuksia eikä omia luulojaan kuten muutos tekee.

  VastaaPoista
 54. Forss on vain demarien sätkynukke. Aikaisemmin Walan sokea tukija.

  VastaaPoista
 55. Kahvihartoko rehellinen. Anna mun nauraa. Kierompaa Kosken koiraa ei löydy. Suolen sinoa vassari, joka hyväksyy natsien rahat.

  VastaaPoista
 56. Harto on herkkähipiänen oman edun tavoittelija. Siitä rehellisyyttä saa etsiä.

  VastaaPoista
 57. Jälleen pelkkiä valheita. Kertokaa yksikin esimerkki naurettavista väitteistä. Tämä on valehtelijoiden klubi.

  VastaaPoista
 58. Ei noista demarien höpinöistä kannata välittää

  VastaaPoista
 59. Tässä esimerkki kun lehti korjaa muiden virheitä
  http://ls24.fi/jutut/kotimaa/juttu-nimi-vaarin

  Täällä ei oikaista edes väärin julkaistua ehdokkaan saamaa äänimäärää, joka on saatu laillisissa vaaleissa. Mutta tässä tämä välipala. Jatketaan valehtelijoiden klubia. Nimettömänä puskista tietysti.

  VastaaPoista
 60. Harto on virkamiesten nöyrä takuumies. Siinä kaupunkilaisille kallis totuus Forssista.

  VastaaPoista
 61. Kerro tarkemmin näkemyksestäsi?

  VastaaPoista
 62. Koville ottaa Forssin selvittämä Javan valehtelu. Nyt sitten hänen päällensä syljetään törkeyksiä. Törkeätä on Javan Pelttarinkin tuki kymmpitonnin kuukausipalkalle.

  VastaaPoista
 63. Mikä valehtelu? Toisaalta on niin epäoleellinen asia, kun ei vaikuta mihenkään, mutta demareitten töppäily tontomäki asiassa vaikuttaa tavallisen kansan arkeen

  VastaaPoista
 64. Huh voi sentään !

  Tyhjät tynnörit ne parhaiten kolisee,olisitte silloin harkinnut tarkaan kenelle annoitte edellisessä ja vuosi sitten pidetyissä kunnallisvaaleissa,turha nyt on itkeä vetän ollessa housussa sitä saa mitä äänestää.

  VastaaPoista
 65. Kun ei tiennyt totuutta. Jussila junaili valheilla äänet Hartolle ja muille Kosken nuolijoille.

  VastaaPoista
 66. Diipa daaba ja ite oot. Se on ja se se vasta onkin. Noh, "keskustelu" on ollut sitä itseänsä, mutta sen verran nyt kuitenkin kiinnostaa, että minkä Javan valehtelun Forss on selvittänyt (liittyy klo 14.32 kirjoitettuun kommenttiin)?
  JAa

  VastaaPoista
 67. Kiitosta vaan piipahteluista ja terävistä teksteistä! Minua suuresti ihmetyttää kuinka hallitus yksimielisesti junailee minut ulos budjetin valmistelu seminaarista. Sinne minua ei kutsuttu! Kuitenkin samanpäättäjä poppoon tyyppi ruikuttaa, miksei meitä ei ollut paikalla ja muut valmistautuivat veroprosenttista päättämiseen aamu kahdeksalta. MINUA EI KUTSUTTU KYSEISEEN SESSIOON, VAIKKA TARJOUDUIN SINNE TULEMAAN, KUTEN AIKAISEMMINKIN, OMALLA KUSTANNUKSELLANI! Olin vieraalla paikkakunnalla töissä ja seminaari jo täydessä käynnissä, kun sain tiedon, jossa minua pyydettiin saapumaan paikalle.

  VastaaPoista
 68. Kutsutaanko valtuutetut ja varavaltuutetut jokainen erikseen tollaisiin tilaisuuksiin? Eikö Muutoksella ollut mitään ennakkotietoa ko seminaarista? Onko kaupungilla todellakin joku joka soittelee ihmisiä paikalle? Luulin että puolueet itse vastaavat asiasta.

  VastaaPoista
 69. Kiitos käynneistä ja kysymästä! Keskustelin korkean virkamiehen ja hallituksen jäsenen kanssa tulostani seminaariin ja olisin ilmaisin halukkuuden osallistumiseeni, mutta kaksi tahoa kertoi ihan suoraan: MINÄ EN OLE TERVETULLUT TILAISUUTEEN! Toisesta budjettisessiosta en tiennyt yhtään mitään!

  VastaaPoista
 70. Valtuuston seminaaripäivään ei tullut kirjallista kutsua yhdellekään 1. varavaltuutetulle eikä myöskään Ruissalossa järjestettyyn seminaarin ensimäiseen kaksi päivää kestäneeseen osioon. Mikä tässä on niin vaikeaa? Jankatkaa mieluummin jostain asiasta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!