torstai 15. elokuuta 2019

VIIMEINEN KLAPI SIHYN RATTAISIIN!

Sihy päätös antoi aikoinaan kaupungistamme positiivisen kuvan ja sai hetkeksi asukaslukumme nousuun. Ikävä vaan, että käytännössä mitään järkevää ei saatu mainitun päätöksen jälkeen aikaiseksi. Harva haluaa muuttaa kaupunkiin, jossa ensimmäisenä kuultavat jutut ovat enemmänkin surkeuden kuin vetovoimaisuuden ylistystä: Meillä on koulut homeessa - terveyskeskuksessa ei potilaat parane vaan henkilökunta sairastuu - uimahalli on päästetty purkukuntoon - katujen pinta on montuilla - vesijohdot paukkuvat - kaupungin vilkkain osuus suljetaan liikenteeltä - järjestetään maailman aneemisimmat 400-vuotisjuhlat jne.. Kun tuohon negatiivisuuden ketjuun ladataan onnistumiset riippusänkyjä ja rättejä puiston puihin - vanha kunnantalo puuastioille ja Suomen viimeinen hevoistenjuottokaivo, lienee aivan selvä, ettei tänne ihan heti kukaan täyspäinen muuta!

Pitäisi viimeinkin hoksata ettei kaupunkiorganisaatiomme mielikuvituksella, luovuudella ja markkinointiosaamisella saada Uuttakaupunkia muuttovoittoiseksi. Meillä on kaikki eväät kasvuun, kunhan ryhdytään järkitoimiin ja hallitaan viestintä tai markkinointi. Jos keskitytään vuokra-asuntoihin, pirujen maalaamiseen seinille, ikuiseen riitelyyn ja toistemme sättimiseen, mistään ei tule mitään MOT!

Jo jonkin aikaa lienee ollut selvää ettei tänne tarvita mitään mammuttikoulua - ei ainakaan sellaista modernia, jossa oppilaat viihtyvät riippusängyissä plus säkkituoleissa lekotellen. Tämä uusi koulusysteemi on varmaankin lysti, mutta siinä piilee yksi probleema: KOULUSSA EI OPI! Jos nyt toteutamme tämän saatanan sihyn, se imaisee koululaisemme yhteen valtavaan rakennuksen. Katsokaa ikäluokkiemme pienenemistä, pian meillä ei piisaa lapsia nykyisiinkään kouluihin. Mikäli kaiken kukkuraksi siirrymme maailman parhaasta koulusysteemistä uuteen säkkituoliopiskeluun, jossa ei opi, se ei ole vetovoimatekijä vaan saa lapsiperheet karkaamaan kirkuen paikkakunnille, joiden kouluissa oppi. Vilkaiskaa oheista linkkiä, joka taustoittaa karulla tavalla uutta koulukuviota, josta vanhemmat haluavat lapsensa pois!

Linkki: 

Koulu alkoi noudattaa uusien suositusten mukaisia opetusmenetelmiä – jo useampi lapsi vaihtamassa koulua: "En oppinut mitään"

7 kommenttia:

 1. Ylimitoituksen voi vielä purkaa. Sen aika on nyt, suunnittelupöydällä. Nyt se on vielä halpaa mikä nyt halpaa rakentamisessa on.

  VastaaPoista
 2. Tilaisuus meni ja ukilaisille jäi lautaranan kaksi tyhjää tuolia ja kolme riippumattoa.

  VastaaPoista
 3. On typerää pistää satamiljoonaa liian isoon kouluun, jonka opetus on todettu toimimattomaksi

  VastaaPoista
 4. Typerää on varsin lievä ilmaisu. Oikeampi on edesvastuutonta joskin sekin sana alkaa tuntua päivä päivältä liian lievältä.

  VastaaPoista
 5. Sen jotenkin ymmärtää vahingoksi, jos tyhmyyden seurauksena korjataan turhia vanhoja rakennuksia. Mutta silloin mennään yli kaiken ymmärryksen, jos tietoisesti upotetaan kymmeniä miljoonia kouluun, joka valmisteluvaiheessa tiedetään toimimattomaksi.

  VastaaPoista
 6. Tässä uudesta koulusta lisää
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006206908.html

  VastaaPoista
 7. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!