tiistai 20. elokuuta 2019

HALLITUS VIIMEINKIN VASTUUSEEN!

Kaupunginhallituksen päätehtävä on taloudesta vastaaminen. Siinä sivussa sen pitäisi tarjota valtuustolle tietoja ja vaihtoehtoja, jotka valtuutetut jalostavat kaupunkilaisille edullisesti toimiviksi palveluiksi plus elämänpuitteiksi. Kuinkas loistavasti mainitut asiat toteutuvat? Kansa sai istuvalta hallitukselta riippusängyt, puihin ripustettuja rättejä sekä jakkaroita, puuastioille meinattiin pistää miljoonapalatsi kiiltämään, tulla tupsahti demokatu! Entäpä muuta: MUUTAMIEN MILJOONIEN EUROJEN LASKU!

Sopii kysyä päättäjiltämme: TÄTÄKÖ LUPASITTE VAALIEN ALLA, MENIKÖ HINNAN JA TARJONNAN SUHTEEN KAIKKI KOHDALLEEN? Olisivatko kaupunkilaiset ehkä olleet halukkaampia sijoittamaan rahat Terveyskeskukseen, ns. lakisääteisiin palveluun vapaa-aikaan tms. Hallitus tiesi, vaan ei kertonut ja tässä on tulos: MILJOONIEN VELKAANTUMISELLA EI SAATU MITÄÄN PYSYVÄÄ!

Vedotaan SIHYn elinkaarimalliin, kun kaupungissa ei osata pitää kiinteistöjä kunnossa. Mutta kun katsoo Mältinkallliolle nousevaa tai nousevaksi sovittua luomusta, sopii sen kokemuksen pohjalta udella: Kuinka kaupunkimme osaa tehdä kymmenien miljoonien eurojen sopimuksen, joka vaikuttaa kymmenien vuosien päähän, jos se ei osaa tehdä toimivaa ja pitävää sopimusta muutaman talon rakentamisesta? Tämä töppölauma eli hallituksemme täytyy pistää välittömästi ruotuun!

Rakentamisen kanssa vastuullisesti toimineen ammattilaiset J. Aaltonen, T. Varpe ja viimeksi S. Sjöblom ovat jo vuosia esittäneet kysymyksiä SIHYn valmistelijoille, mutta vastauksia ei ole kuulunut, ei rakennustarpeesta, ei rakennuspaikasta eikä ole edes kerrottu minne ja miten koko hoito syntyy. Jossain valmistellaan ja homma elää ja hinta kasvaa, mutta kukaan ei kerro mitään konkreettista. Konkreettista tietoa aikataulusta tai edes valmistelukustannuksista ei vaan tule!

Nyt tämä homma on ajautunut sille mallille, kun vielä huomioidaan Mältinkallion tämän päivän uutiset, että hallituksemme kautta tuleva tieto ei enää kiinnosta. Nyt tuli tämän kaupunkilaisen kuppi täyteen ja haluan ulkopuolisen selvittäjän hallituksemme toimille. Lisäksi huomautan, että hallituksen perustehtävä todellakin on kaupungin taloudesta vastaaminen ja lain mukaan viime kädessä: HALLITUKSEN JÄSENET OVAT KORVAUSVELVOLLISIA! Nyt on valtuuston ja tarkastuslautakunnan ryhdistäydyttävä ja pistettävä haihattelu ja haahuilu viimeinkin jäihin. Jos mainitut tahot eivät saa mitään aikaiseksi, kaipa meikäläisten täytyy jälleen ryhtyä toimiin ja heittää hallituksemme päälle conture, jotta tämä loputon miljoonia maksava munausten loputon siittäminen ehkäistään!

6 kommenttia:

 1. Kaupunkilaisen etu ei ole toteutunut tämän valtuustokauden aikana.

  VastaaPoista
 2. Viranhaltijaoäätöksellö kumottiin entisen hallituksen päätös ja Ullakko sai lisää aikaa.

  VastaaPoista
 3. Ai oikein oäätöksellö. Uskotte valheita. Ette osaa edes kirjoittaa. Voi teitä reppanoita.

  VastaaPoista
 4. Täysin samaa mieltä Javan kanssa! Ja mitenkäs tuo Ullakon tarina sitten eteni, toivottavasti edellinen kirjoittaja voi asiaa valaista?

  VastaaPoista
 5. Näin Raumalla aletaan ajaa kouluja kiinni ja vähennetään organisaatiosta jopa 400 työpaikkaa
  https://yle.fi/uutiset/3-10931874

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!