torstai 15. elokuuta 2019

SAKSAN TEOLLISUUS VIHREÄSSÄ VASTATUULESSA!

Saksan teollisuus yskii ja tämän väitetään ennakoivan koko EU:n taloudellista alamäkeä eli taantuman kautta lamaan läsähtämistä. Mielikuvituksettomat taloussopulimme julistavat jälleen kerran kurkku suorana: Lama on ovella tai ainakin taantuma. Jos nämä talousneromme tietäisivät jotain taloudesta tahikka sen hallinnasta, he eivät ennustaisi laman tulemista vaan tiedoillaan ja taidoillaan ehkäisisivät taloudellisen depression laskeutumisen kansakuntamme päälle!

Itse asiassa Saksan taantuma sinetöitiin jo 2011. Tuolloin tapahtui Japanissa maaliskuussa maanjäristys, josta aiheutui Fukushiman ydinvoimalaonnettomuus. Ensimmäisenä teollisuusmaana onnettomuuteen reagoi Saksa, joka päätti luopua ydinvoimasta viimeistään vuonna 2022. Kun aina ei tuule eikä aurinko paista, niin saksalainen teollisuus joutui turvautumaan entistä enemmän kivihiileen. Nyt kivihiili on mustaakin mustemmalla listalla ja siksipä saksalainen teollisuus ei näe toiminnalleen kotimaassa tulevaisuutta vaan pakenee maasta kuin rotat palavasta ladosta.

Saksan vuonna 2011 tekemä päätös luopua ydinvoimasta sai jo aiemmin sikäläisen, runsaasti energiaa tarvitsevan, teollisuuden reagoimaan tuolloiseen "vihreään energialinjaukseen". Sen seurauksena Suomen Turku sai telakalleen saksalaisen omistajan ja Uudenkaupungin autotehdas ryhtyi valmistamaan Mercedes-Benz autoja. Nyt pelkästään Uudessakaupungissa autotehdas työllistää lähes viisituhatta työntekijää. Toisin sanoen Saksan ongelmat johtuvat ydinvoima kielteisestä päätöksestä. Sikäläisellä teollisuudella on kolme vuotta aikaa sopeutua tai poistua maasta. EU:n kivihiililinjaukset saanevat saksalaisen teollisuuden hajaantumaan pois emämaasta.

LINKIT:

Saksa sulkee kaikki ydinvoimalansa vuoteen 2022 mennessä

Fukushiman ydinvoimalaitoksen onnettomuus

1 kommentti:

 1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!