lauantai 17. elokuuta 2019

VIHREIDEN MINISTERIAUDIT POLKUPYÖRÄRIKSOIHIN

VAG-konserni ei satsannut, muiden autotehtaiden tavoin, tuotekehitykseen, vaan maailman laajuiseen huijaukseen. Konsernin tulos taipuu väkisinkin tappiolle jo pelkästään niiden korvausten vuoksi, mitä yhtiö joutuu pulittamaan USA:ssa huijatuille autonostajille. Summa nousee yli kymmeneen miljardiin dollariin, joita yhtiö joutuu maksamaan 475 000 VAG-konsernin dieselauton ostajalle. Tsekinmaalla myös Skodan omistajat on määrätty saamaan muhkeat korvaukset. Sikäläinen oikeusistuin määräsi maksettavaksi lähes 21 miljoonaa euroa 2455 henkilölle.

Suomessa kunnioitetaan saksalaista autoteollisuutta ja hyväksytään niiden huijaus. Näin teki edellinen hallitus ja niin tekee uusi hallitus. Vihervasemmiston uho dieselpäästöistä tai peräti niillä tapahtuneesta törkeästä huijauksesta sivuutetaan vähin äänin, kun vihreä ministeri tällää perseensä mustan Audin muhkean nahkaiseen takapenkkiin. Sen sijaan tavallisen kansan autoilua verotetaan viimeisen päälle. Nyt nostetaan polttoaineiden veroja ja tämähän vaikuttaa aivan kaikkien tuotteiden hintaan ruuasta, kodinkoneisiin ja palveluihin.

Mikäli me todella haluaisimme olla torjumassa ilmastopäästöjä ja se todellakin olisi hallituksemme ykköstavoite eikö silloin ensimmäisenä pistettäisi mustalle listalle ja boikottiin ilmastohuijarit. Näistä näkyvin eniten hyötyä tavoitellut lienee VAG-konserni. Loogisesti ajateltuna ministerit sulkisivat po. konsernin tuotteet Suomen markkinoilta ja ryhtyisivät matkaamaan polkupyöräriksoilla. Luonnollisesti ilmastonmuutoksen torjumisen nimissä kivihiilienergia pistettäisiin boikottiin ja pääkaupunkimme toimintoja ryhdyttäisiin sijoittamaan puhtaanenergian paikkakunnilta löytyviin tyhjiin tiloihin!

LINKIT:

Volkswagen maksaa 10 miljardin korvaukset dieselskandaalista


Tšekkiläiset Škodan ja VW:n omistajat saamassa isot korvaukset Volkswagenin päästöhuijauksesta

7 kommenttia:

 1. Eikös sitä ryhmäkannetta VAG konsernia vastaan pohdittu Suomessakin, mutta oikeusoppineet olivat sitä mieltä, että menestymisen mahdollisuutta ei Suomen lainsäädännön perusteella olisi - jos nyt oikein muistan. Tavallisen immeisen reilun pelin tajun mukaan konsernin olisi pitänyt maksaa korvaus jokaiselle heidän vilunkimobiilinsa uutena ostaneelle - lainvoimainen oikeuden päätös tai ei - mutta eihän taloustietoinen saksalainen niin toimi. No, VW:n laatu on muutenkin laskenut ikävästi viime vuosina; en ostaisi enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..hmm. Vw:n laatu on laskenut? Mihin verrattuna ja perustuen?

   Poista
 2. Ei taida vagkonserni olla ainoa uusien autojen moottoripäästöjen manipuloija! Mutta tästä aiheesta ei sen enempää.
  Vaan.
  Tee mitä suurin ilmastovalinta ja ekoteko: älä tee lisää lapsia!
  Asiasta lisää sitran tutkimuksissa ja hesarissa. Huomioikaa myös uusien rakennusten suunnittelussa.

  VastaaPoista
 3. Viimeinen Wolkkari. Automaattilaatikko hajosi 50000 kohdalla. Huijausta sen kestävyys.

  VastaaPoista
 4. Uudessakaupungissa valmistellaan kaupungin historian suurinta rakennushanketta. Valkonenkin voisi keskittyä tähän valmisteluun.

  VastaaPoista
 5. Vagina-konserni kiinnostaa enemmän.

  VastaaPoista
 6. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!