lauantai 17. elokuuta 2019

Al-TAEE HAAVISTON AVUSTAJAKSI

Lienee selvää, että mitä heikoimmilla eväillä ministeri pestiään hoitaa, sitä enemmän hän tarvitsee tukea. Tältä pohjalta arvioituna nyt valittujen ministerien eväät kuuluvat historiallisen surkeaan kastiin. Sitä en ymmärrä, miksi Li Andersson tarvitsee laajan liudan avustajia, sillä hilluihan hän Åbo Akdemiissa. Mutta ehkä opiskeli väärää alaa siihen nähden, että istuu nyt opetusministerin vastuullisessa nahkasohvassa.

Ulkoministerimme sen sijaan ei opintotuloksillaan voi isommin itseään ylistää, sillä hän on vain ylioppilaspoika vai pitäisikö mieluummin todeta hänet ylioppilashenkilöksi. Tämä ministeri kävi jo Sudanissa rauhaa sähläämässä, mutta eipä siitä mitään tullut. Ehkäpä al Taee sopisi hänen avustajakseen rauhan kysymyksissä. Al Taee esittää lopullista ratkaisua puolille muslimeista, juutalaisille ja jopa homoille. Lienee selvää, että näiden väestön osien poistuessa rauhaa löytyy, jos ei muuten niin Herran rauhan muodossa!

3 kommenttia:

 1. Pekka Haavisto on mielestäni kuitenkin paras tuossa hallituksen satapäisessä laumassa. Joskus aikoinaan Pekka kävi hieromassa rauhaa Somaliassa ja siitä oli kertomus Suomen Kuvalehdessä. Ne vähätkin länkkärit lähtivät sotivasta Mogadishusta illan pimetessä, mutta Pekka jäi yöksi täysin sekopäiseen kaupunkiin. Homppeli siellä tappajien keskellä. Lisäksi Pekka sanoi joskus julkisuudessa, ettei " Suomen olisi pitänyt ikinä ottaa somalipakolaisia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailuista ja kommentistasi! Olen Suomen Kuvalehden tilaaja ja pääsen sen arkitsoihin, joten mielelläni lukisin mainitun artikkelin. Löytymistä helpottaisi, jos tietäisin Haavisto Somaliassa kirjoituksen julkaisuajankohdan. Minä puolestani nostan ministerien ykköseksi Ohisalon, hän tietää todellisuudessa mitä köyhyys on. Enkä myöskään väheksy Ohisalon urheilutaustaa. Etenkin SM-mitalin voittaminen kylkiluut rikkinäisenä on osoitus sitkeydestä, jota voi harvemmasta ministeristä ammentaa.

   Poista
 2. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai liiketoiminnan laajentamiseen? Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!