torstai 22. kesäkuuta 2017

SOS - VALON JUHLA TUOKOON VALOA PÄTTÄJIEN PÄIHIN!

Kike Elomaan ajatukset kirkastuivat kotvan harhailun jälkeen, toivottavasti muidenkin loikkareiden pään sisällä syttyy sama järjen ja oikeudenmukaisuuden liekki. On äärimmäisen noloa ja niljakasta, jos maakunta- ja soteuudistusta viedään eteenpäin ja läpi  kieroillen sekä väkisin junttaamalla. Viime aikojen tapahtumat heittävät synkän varjon poliittisten kähmijöiden päälle: Kähmijöiden ja kieroilijoiden ylivoimainen ykkönen on kuningasketku Soini, mutta lähes samalle tasolle on nostettava Sipilä ja Orpo. He ovat valmiita takaamaan kaikkien poliittisten ketkujen ketkukuninkaan jatkon ulkoministerinä, joten kuuluvat Soinin kanssa samaan arvottomien saaviin.

Luonnollisesti persujen olisi pitänyt lähteä jo aikaa sitten hallituksesta ja jos he olisivat noudattaneet vaalilupaustaan olla Suomen suurin työväenpuolue, he eivät olisi koskaan moista hallitussopimusta hyväksyneet. Tuolloin olisi säästynyt paljon vaivaa ja kansalta kerättyä valuttaa, jotka nyt on upotettu hallituksen epämääräisiin ja älyttömiin valmistelukohkaamisiin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Toivottavasti Elomaa saa seuraajia, jotta valon juhlan jälkeen pääsemme suunnittelemaan uusia ketkuvapaita eduskuntavaaleja!

Istuva hallituksemme on kaikessa härskiydessään, soutamisessa ja huopaamisessaan sekä antamiensa lupausten syönnissään saavuttanut ainutlaatuisen aseman: Se lienee yksi Suomen historian vähiten arvotettu hallitus. Rahaa siirretään opetuksesta, maakunnista ja tavallisen pulliaisen kukkarosta veroparatiiseihin ja mitään tuottamattoman pääkaupunkiseudun ökyinfraan. SOS on hätähuuto ja toivottavasti tuota huutoa ei kansan tarvitse kauan ulvoa SOS-hallituksen vuoksi: KAIKKI ON MUUTAMASTA PERSUSTA KIINNI! Tuokoon juhannus heidän päihinsä rehellisyyden, yhteisöllisyyden ja epäitsekkyyden valoa!


HYVÄÄ JUHANNUSTA!6 kommenttia:

 1. noin juuri... hyvä Java

  VastaaPoista
 2. Java kuuluu siis ns halla-aholaisiin vai kiellätkö tämän?

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä, kommentista ja toteamuksesta! En ole terholainen enkä halla-aholainen ja kaikkein vähiten soinilainen. Kunnioitan Halla-ahon ja kumppaneiden saamia äänimääriä ja sitä, että Halla-aho hyväksyy keskustelun eikä harrasta Soinin tyylistä jos et ole MINUN kanssani samaa mieltä, ulos tästä porukasta -politiikkaa. Toivon Halla-ahon keskittyvän muutaman asian sijaan tämän maan tavallisten ihmisten elämisen ja olemisen tasoon sekä alueelliseen kehitykseen ja valuuttapaon estämiseen.

  VastaaPoista
 4. Kokoomusjava voisi keskittyä kokoomuksen asioihin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Minulle puolue on väline vaikuttamiseen, en minä minkään puolueen linjaa tai toimia sokeasti tue. Kokoomukseen kautta olisin halunnut tuoda päätöksentekoon omia näkemyksiä, mutta se ei onnistunut.

  VastaaPoista
 6. Javalla on Sydän,hyvä moraali,Intohimoinen poliitikko ja toimittaja,joka aidosti haluaa auttaa heikompaa ...on se sitten lapsi,nuori,vanha tai vaikka keski-ikäinenkin.Kaikki tulee aidosti sydämellä tasapuolisesti....vaikka välillä kuulostaa räyhäävältä huru-ukolta,mutta siellä huumorillakin kirjoitetussa tarinassa on asiaa takana jos sen osaa tai omaltatunnoltaan pystyy ymmärtämään ,rehellisen Totuudellisuuden.Nyt on vain sellainen aika ettei totuudenpuhujalla ole sijaa,erittäin valitettavaa.Ihmiskunta senkun vaan etääntyy vauhdilla yhtesöllisyydestä,luonnosta,omasta Itsestään...pelko ja viha vie viimeisenkin Ymmärryksen.Onneksi mikään ei ole pysyvää,hyvää kesää kaikille.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!