keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Neuvottelut jatkuvat: KAIKKI DEMARIT EIVÄT HYVÄKSY PRÖÖTA!On mielenkiintoista seurata sivusta ja saada osalleen tihenevää tietosadetta, jota nyt ropisee rankasti useista poliittisista suunnista. Ensin minun täytyy todeta, että olin väärässä väittäessäni, että niin kauan voi neuvotella, kun nimet kirjoitetaan paperiin. Nimiä tuhrattiin aikaa sitten papereihin, mutta neuvottelut sen kun jatkuvat. Osa demareista ei hyväksy nyt kaavailtua ja julkaistua paikkajakoa. Osa pitää sitä epädemokraattisena, samoin he vieroksuvat kahden merkittävimmän luottamuspaikan antamista marginaaliryhmälle eikä kaikki demarit hyväksy kyseisen marginaaliryhmän valintoja keskeisiin luottamuspaikkoihin. Niin ikään demareissa on tyytymättömyyttä oman puolueen ökysiiven ja heidän nuolijoidensa  huippupaikoihin tunkeutumiselle.

Demarit jakautuvat vahvasti kahtia ja niinpä tarvitaan kahdeksan demarin enemmistö kääntämään neuvottelukelkka kohti demokratiaa kaupunkimme tulevaisuuden eduksi. Nykyinen neuvottelutulos palvelee demareitakin vain lyhyellä aikajänteellä, jättäen armottomat arvet ja vaikeuttaa tulevaisuudessa puolueiden yhteistyötä. Viimeistään nyt olisi syytä hoksata, että päätöksiä tulee paikkajaossa tehdä kaupunkilaisten näkökannasta eikä jonkun puolueen parhaaksi tai neuvottelijan mieltymysten mukaan.

Viikonloppuna saattaa tapahtua melkoisia neuvottelukäänteitä ja kaikki merkittävät paikat jaetaan sittenkin kolmen suuren kesken. Niin kauan kun epävarmuus vallitsee, voivat pienryhmät toimia, sillä pahimmillaan he saattavat menettää kaiken jo saavuttamansa. Samasta syystä kannattaa isompien lähestyä pientyhmiä. Kävi miten kävi, tämän sopan jälkeen demareissa on kaksi ryhmää. Ja mitäpä vielä: IKIMUISTOISTA 400-VUOTISJUHLAA UUDESTAKAUPUNGISTA!

14 kommenttia:

 1. Diktaattori Vartiainen ei anna periksi. Vartiainen ajattelee vain demarien etua, kaupunkilaisista hän ei päätöksissään välitä. Vartiaisesta jää tuleville polville ikävä muisto juhlavuoden historiaan.

  VastaaPoista
 2. Java levittää kokoomuspropagandaa.

  VastaaPoista
 3. Java kärsii hallusinaatioista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tiedän, että demareissa ei hyväksytä Walaa ja Ankeloa. Tuskin kukaan demareista uskaltaa nousta Vartiaista. Vartiaisen täytyisi itse oivaltaa,minkälaista virhettä on tekemässä.

   Poista
 4. Yksikään demari ei uskalla vastustaa Vartiaista.

  VastaaPoista
 5. Muistetaanpa vielä että demareiden suurin yhdistys tulee työväentalolta. Siihen ei neuvos kuulu. Jos työväentalolla tulee päätös ettei protestiprolle anneta kahta keskeistä puheenjohtajan paikkaa niin se päätös voi saada tukea muutamasta ams yhdistykseen kuuluvasta valtuutetusta.
  Outoa tosiaan on jos demarit oikeasti ovat pron mieltymyksien takana.

  VastaaPoista
 6. Atso Vainio esitti, että kaupunki tekisi opetus- ja kasvatuslautakunnan esityksestä linjauksen siitä että mikä osuus kaupungin tarjoamasta varhaiskasvatuksesta tulee olla kaupungin itse tuottamaa.
  Hallitukselle tämä ei käynyt ja päätti varata päiväkodille tontin Salmelta entisten kahden lisäksi jotka ovat Santtiossa.
  Mistä näihin lapset otetaan, jos kunnalliselta siiretään yksityiselle se tietää kaupungin työtekijöille lopputiliä.
  Tämä päätös tarkoittaa että kaikki poliittiset puolueet kannattavat yksityistämistä.
  Taannoin kun koulujen lakkautukset tehtiin niin yhtenä pointtina oli lapsimäärien lasku tulevaisuudessa ja silti rekennetaan lisää päiväkoteja. Maksaa maltaita veronmaksajille jo nyt 144x400x11=651200e/v ylimääräistä ja tulevaisuudessa summa kasvaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Vai kokoomuspropagandaa? Helpompi on kamelin kulkea neulansilmän läpi kuin minun saada uusikaupunkilainen kokoomusjuttukaveri, joten sepä siitä kokoomuspropagandasta. Meillä kansainvälistetään, kun muualla yksityistetään, mutta onhan meillä ensi valtuustokaudella suurpääoman juoksutytöt nissepoikineen entistä tukevammin hallituksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ihme, kun haukut täällä kokoomuslaisia.

   Poista
 8. Käyttäkää järkeä. Tällä alustuksella Valkonen tajosi oikeistolle ja vasemmistoliitolle oljenkorjen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos käynneistä ja kommenteista! En minä ole ketään haukkunut, olen vain kertonut mitä on tapahtunut. Samalla olen mahdollistanut eriäviennäkökantojen sensuroimattoman julkituonnin ja mahdollisten virheitteni oikaisun. Suurinpaan osaan paikallisisia kokokoomuslaisia suhtaudun positiivisesti ja pidän tulevaan valtuustoon nousevia uusia kokoomusvaltuutettuja potentiaalisina muutoksen tekijöinä. Jokaisella on oikeus olla vastaamatta puheluihini tai viesteihini, en minäkään vastaa puheluun, jos tiedän soittajan olevan kalsarikauppias tai muu joutavuus.

  Toivottavasti joku tarttui täkyyn. Nutitaan kesäsätä, kun aurinkoa piisaa töissä ja kotona!

  VastaaPoista
 10. Voisit vihdoinkin myöntää menneesi väärälle listalle ehdokkaaksi. Menetit minunkin ääneni, enkä ole ainoa.

  VastaaPoista
 11. Kenen sinun äänesi?

  VastaaPoista
 12. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kuten aiemmin olen todennut kokoomus ajoi Uudessakaupungissa samoja asioita kuin me kolme aikoinaan. Kokoomuksen ehdokkaana olon tämä syy jäi äänestäjiltä tietämättä, kiitos median. Nautitaan kesäpäivästä, joten mukavaa sellaista kaikille!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!