sunnuntai 5. lokakuuta 2014

KAUPUNKILAISET JA KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÄT MAKSAVAT KOVAN HINNAN osa2: WÄÄRYYS, WIEKKAUS ja WALTA

Natsimallisella mediapelilllä eli suoranaisella supersumuttamisella voidaan tehdä vaikka mitä. Tarvitaan vain ääretöntä härskiyttä ja sysimustaa pahuutta ja WWW-liike potkii eteenpäin. Jossain on konkurssikypsä paikkakunta syöttänyt kansalle makkaraa ja kahvia härskillä walhe-werukkeella: Meillä menee paremmin kuin miissään muualla, äänestäkää samoja miehiä ja heidän sukulaisiaan ja sama meno jatkuu!

Niinpä siellä jossain meni vaalit vanhalla roomalaisella valitaan kansantribuuni-tyylillä: Eli äänestäjille leipää ja sirkushuvia. No nyt ei sentään syötetty ketään sanan mukaisesti leijonille eikä uhrattu jumalille; ainoastaan muutama ehdokas uhrattiin median walheiden alttarilla. Tolkun miehiä vaadittiin ja ne myös saatiin vallankahvaan, joten sama meno jatkui ja jatkuu:

ns. toimittajan veto, tuolla jossain, on hänen hatustaan tempaisema: VEETTO! Aivan vailla mitään perusteita suoraan päin kansan kasvoja valehdellen ns. toimittaja kirjoittaa puuta heinää. Tämän jälkeen wallanhimoiset, siitä vielä pikkusormella roikkuvat, niljakkeet alkavat hokea: Weetto siellä, weetto tuolla, weetto täällä ja niinpä itse asia haudattiin jälleen kerran perinteiseen älyttömään ölinään.

Näin on menty ja näin mennään kohti hamaa loppua, kunnes wallan weijarit häviävät maan alle aivan  kuten eräässä toisessa paikassa 1945. Jospa kuitenkin tällä kertaa wallan wäärin käyttäjät ja pahuuden manifestin julistajat riittävän ajoissa hoksaisivat antaa järjelle ja inhimillisyydelle tilaa. Vaikka itsellä olisi kuinka lokoisat sekä turvalliset olot maanalaisessa bunkerissa: alkaa stressi repimään tyyhmääkin päätä ja turvallisuus katoamaan ympäriltä, kun muutamien satojen metrien päästä kuuluu huopatossujen suhinaa ja purukumin pauketta!

10 kommenttia:

 1. Hitlerillekin ehdotettiin Nobelin rauhanpalkintoa v. 1939. Ehdotus vedettiin pois ja vedottiin satiiriin. Mielenkiintoista tuo tuplaveen käyttö, mutta vallasta kai on kyse, ainakin tiedotusvallasta, jota täysin ilmeetön leirinvartija käyttää.

  VastaaPoista
 2. Tuplaween ottaminen käyttöön on niiden tapa erottua joukosta, jotka ei muuten pääse esiin.

  VastaaPoista
 3. Isä kysyi pieneltä pojaltaan, että mihin ammattiin ryhdyt isona ? Poika siihen : haluan rosvoksi ! Isä: julkiselle vai yksityiselle sektorille ?

  VastaaPoista
 4. On surkeaa paskaa koko alustus. Tällä itket kun et valtuustoon uskalla mennä. Saatanan surkimus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules anonyymi. Tämä J.V uskaltaa paljon enemmän kuin sinä, ja m ös osaa enemmän. Ei valtuusto suinkaan ole se foorumi, jossa asioita muutetaan. Viimeaikoina U:gissa on muuttanut asioita aivan tavalliset kaupunkilaiset, kuten tuulivoimaliike. Ja nyt tarkoitushakuinen NOVIDA- juttu

   Poista
 5. Käsittääkseni sinne valtuustoon pitäisi ensin varsinaisen valtuutetun mennä. Aktiivisuus on osoittautunut hiipumista. Minusta Java on omiaan toimimaan toimittajan roolissa. Hyvä, että viitsii. Ukis.fi on tarpeellinen sivusto

  VastaaPoista
 6. Pienenä ennakkotietona tässä sanon, että kirjameen w liittyvä juttu julkituodaan kohta ellei jokin erityisen painava syy sitä estä. Viimeistään sen jälkeen w-mies voisi alkaa katsoa peiliin, miten hän toimi kh:ssa niin vt. esittelijänä kuin juoksupoikana milloin minnekin suuntaan. W-mies on wihon wiimeisiä kuntapoliitikkoja arvioimaan istuvan kh:n pj:n toimia. Toki hänellä on siihen oikeus ja areena.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna palaa vaan. Aika moni muistaa W- miehen seikkailut. Ei tietenkään hänen äänestäjänsä, jotka eivät asioita seuraa

   Poista
 7. Kiitos vierailuista, wäistöistä ja viesteistä! Jos olelen valtuustossa ja inahdankaan, se on aina ollut pahasta; Nyt minua huudetaan väkisin valtuustoon - tämä on hiukan ristiriitaista! Mitä helvettiä minä siellä teen? Kannatan Haverista tai odotan Haverisen kannatusta, onko siinä isompaa neuroutta, vaikka olisimme kuinka oikeassa - kaikki päättyy aina 41-2?

  VastaaPoista
 8. Toki se turhauttaa. Mutta valtuustossa ollaankin sen takia, että ollaan "jotakin". Muka. Suomen kunnissa olisi täysin riittävää, jos valtuutettujen määrä pudotettaisiin puoleen.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!