lauantai 11. lokakuuta 2014

MUSTAAKIN MUSTEMMAT JA SOKEAT SURUSIELUT!

Sen ymmärrän, jos tavallinen kuntalainen kysyy miksen ole käynyt istua toljottamassa valtuustossa. Mutta sitä en voi ymmärtää, jos saman kysymyksen esittää joku kokoomuslainen, joka on ollut ajamassa asioita siihen pisteeseen, että minun ei kannata mennä valtuustoon tyhjän pantiksi. Tämä osoitta jälkimmäiseltä kysyjältä joko hölmöyttä tai sitä, että hänen mielestään valtuustossa kuuluu istua vain istumisen riemusta.

Kun katsomme kaupungin nykyistä hallitusta, on se kerrassaan onneton. Kun hallituksen jäsenet alkavat tekemään toisistaan julkisuushakuisia ja mihinkään päätöksiin vähääkään vaikuttavia kanteluja, olisi kantelujen tekijöiden pohdittava omaa kyvykkyyttään hallituksessa oloon. Jos ei kykene edes edes normaaliin keskusteluun reilun kymmenen ihmisen porukassa, on hallituksessa istuessaan  auttamatta väärässä paikassa.

Varmaankin ihmeellisistä tyypeistä koostuvan hallituksen jäsenet ovat sinäänsä mukavia ihmisiä ratkiriemukkaine juttuineen eikä heissä sinäänsä liene ulospäin juuri muuta huomioitavaa kuin armoton ihmeellisyys. Sen sijaan  heidän yhteistyökykynsä on varsin rajalallista. He ovat kuin hauskoja tyyppejä, jotka eivät naura toistensa vitseille. Kuitenkin kaikkein suurin rajallisuus hallituksen jäsenillä liittyy oman yhteistyökyvyttömyyden rajaliiseen arviointikykyyn. He roikkuvat vallassa muita syrjien, vaikka lähes kaikki asiat personoituvat ja siksi jäävät pitkälti hellurei-hoidolle. Siispä on aivan turha luulla minun vääntyvän valtuustoon ja antavan kenties sen ratkaisevan äänen po. hallituksen jatkolle.

On kertakaikkiaan todettava, että katsoimme sitten virkahenkilöiden tai päättäjien huippua, olemme ottaneet aimoaskalaita taaksepäin. On surullista katsoa tätä itsekkäiden, demokratiaa ylenkatsovien mustasielujen toilailua. Tulee väkisin mieleen kahden hullun ja sokeaan kamelin(Camelidae) tappelu aavikolla: HIEKKA PÖLLYÄÄ, MUTTA JUURI MUUTA EI TAPAHDU!

Näin on menty ja näin mennään. Mitä enemmän mennään metsään, sitä tiukemmin ja itsekkäämmin pidetään kiinni omista kyvyistä ja annetaan vallan keskittyä. Tätä meinikiä täydentää totaalinen saamattomuus demokratian vastaisesti jaettujen paikkojen korjaamisessa. Puolueesta eronneet ja vaalilupausten vastaiseti toimivat myyrät saavat jatkaa entisen puolueensa mandaateilla vain siksi, että kukaan ei saa mitään aikaiseksi. Harvinaisen irvokasta saamattomuutta, joka ei ole rehellistä kaupunkilaisia kohtaan ja on todella kaukana kaupungin ja asukkaiden papaparhaaksi toimisesta!

9 kommenttia:

 1. Myyrät saavat jatkaa. Missä myyrät on? Joka paikassa on nyt myyriä näin talven lähestyessä.

  VastaaPoista
 2. Hellu rei !

  Kyllä tämän kylän päätäjille nauraa kaikki lähikuntien asukkaat ja päätäjätki,kun oikein tehdään itsensä naurunalaiseksi ja paikallinen Pravda vielä säveltää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos käymisestä ja laajaan lukupiiriin liittymisestä! Eikös ole varsin ihmeellistä, että valmisteltavaa asiaa ei saa selvittää kunnolla? Kuvitelkaapa mikä olisi tilanne, jos täysin naurettava esisopimus olisi hyväksytty hallituksessa?

  VastaaPoista
 4. Kun se terveen järjen käyttö tuntuu olevan hakusassa näillä hallitsevilla puolueilla.

  VastaaPoista
 5. Se on todellakin näin mitä alustukseesa kirjoitetaan. Kh ja kaikki muutkin yhteisöt ovat täysin sekaisin ja vihamielisiä, missä MK pääsee sekoittamaan pakkaa...

  VastaaPoista
 6. Mutta... Miksi Java perustelusi valtuustossa istumattomuudesta kuulostavat niin samoilta kuin nukkuvien puolueen äänestäjän? Kun ei vaikuta mihinkään ei kannata mennä mihinkään? Perustelu itsessään syö itsensä poliittiselta vaikuttamiselta, selitit nyt itsesi suohon....

  VastaaPoista
 7. Istuisitko sinä KUMMONEM sellaisessa päätävässä elimessä jossa sinua ei kuuneltaisi tai muuten oteta kantaa esityksiin.kai istuisit.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista und vierailuista! Niin hyviä kommentteja, jotta vastaus on ihan oman alustuksen arvoinen!

  VastaaPoista
 9. Istuisin. Ainakin jos olen ko. istuimelle ihan oikeasti pyrkinyt ja minua on jopa sinne moni ihminen äänestänyt.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!