perjantai 17. lokakuuta 2014

Nyt kaupunginjohtaja tarvisisi 250 Tuija Suomista

Näin on näkkileivät, kuten otsikossa lukee. Joku saattaa pohtia, että hallituksen valmittelija on satsaamassa nuoriin ja lapsiin, mutta tsot, tsot - ei asia ole niin, vaan just´ äin vastoin. Tarvitaisiin 250 Tuija Suomista irtisanottaviksi, jotta voidaan totettaa valmittelijan seuraava esitys: SOPIMUS WINNOVAN KANSSA. Luitte aivan oikein, nyt tyrkytetään oikein SOPIMUSTA ei mitään aiesopimusta.

Jotta kahden ja puolen miljoonan euron sopimus voitaisiin toteuttaa, tarvitaan kaksi ja puolimiljoonaa euroa rahaa. Kun tuota rahaa ei ole, niin perinteisesti se kaupungissamme otetaan lapsilta ja nuorilta eli nyt tarvittaisiin 250 Tuija Suomista valmittelijan idean rahoittamiseen. Onhan toinenkin konsti: nostetaan veroäyriä yhdellä prosentilla.

Elämme varsin kyseenalaisen päätännän alla. Aikoinaan, anteeksi tikulla silmään lukijat,  kaupunki oli syytämässä rahaa, jota sillä ei ollut, ja ottamassa vastuita panimon rahoittamiseksi. Tuolloin totesin uskottavuuden vuoksi em. rahoitusta äänekkästi kannattaneelle Myllymäelle: Muualla satsataan lapsiin, nuorisoon, kulttuuriin, liikuntaan ja raittiustyöhön; meillä ne ovat säästökohteita ja kaupunki satsaa näistä saadut säästöt alkoholin valmistuksen rahoittamiseen. Samassa yhteydessä mainitsin, että Myllymäen esittämien päätösten tie johtaa kaupunginhenkilöstön irtisanomisiin ja lomautuksiin. - Ja kuinkas on käynyt?

Nyt, mikäi valmittelijan tahto esitetyn sopimuksen myötä toteutuu, ollaa entistä tukevammin, kaupungin palvelujen alasajon ja kaupungin työntekijöiden irtisanomisten tiellä. Käsittämättömintä tässä on se, että mustat porvarit und kepulistit vastustavat em. tielle joutumista, kun kaupungin työntekijöitä, vaalilupauksissaan puolustavat, vasemmistolaiset ajavat kaupunkia kohti uusia irtisanomisia. Mitähän Helena Vartiainen tuumisi tästä? - Varmaankin liittyisi Kokoomukseen, jotta olisi enemmän vasemmalla ja turvaisi niin kaupunkilaisten kuin kaupungin työntekijöiden tulevaisuuden!

Tilanne kärjistyy ja kääntyy, kun ryhdytään tasapainottamaan taloutta. Tuolloin vasemmisto vastustaa kaikkien aiheuttamiensa munausten korjaamista ja media pistää kaiken porvarien piikkiin. Itse asiassa meillä on vallassa pienen ryhmän etua ajava ja heidän haihattelujaan rahoittava vasemmistoksi median avulla naamioitun ÄÄRIOIKEISTO. Siis on kerrassaan käsittämätöntä, kuinka jotkut valtuustossa istuvat jopa äänstävät itseltä ja valitsijoiltaan työpaikat alta!

Ei vasemmisto kuitenkaan kauttaaltaan väärässä ole. Myönnän olleeni em. mainitun Myllymäen kanssa myös samaa mieltä. Parhaiten muistan kaupunginjohtajan valinnan. Tuolloin Myllymäki räväkästi ja vahvoin sanakääntein toi esiin kuinka käy, jos teemme väärän tärkeässä asiassa hrnkilövalinnan. Ja niinhän siinä on käynyt, kaikki kävi, kuten Myllymäki aikoinaan totesi. Minä seison yhä Myllymäen sanojen takana ja mielestäni viimeistään nyt on käsissämme momentumien momenttum: Atso out!

TÄSTÄ PÄÄSET JUTTUIHIN JA LINKKEIHIN!

6 kommenttia:

 1. Ja Java tarvitsisi yhtä Inkeriä.

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti olet oikeassa !

  VastaaPoista
 3. Uusikaupunki on demarien viitoittamalla tiellä ja on tuho jos liitytään winnovaan.
  Eikä rakennuksi edes ole pakko antaa Winnovan käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Winnovassa houkuttaa osakeyhtiö. Se on firma. Toimitusjohtajalla on käytännössä valta.

  VastaaPoista
 5. Mitä Rauman kaupunki on luvannut porilaisille Novida liittämisestä? Winnovan päätösvalta on Porissa. Ukilaisille tämä on kallista, mutta mitä se maksaa raumalaisille.

  VastaaPoista
 6. Luultavasti raumalaisille eduillista, jos Uki olisi saatu mukaan...ettekö huomaa kytköksiä?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!