maanantai 20. tammikuuta 2014

MEIDÄN LEHTI EI OLE KAKKONEN VAAN YLIVOIMAINEN YKKÖNEN?


Sattuipa käteeni oikea jeesustelun kuningasluomus. Ensin jeesustellaan ja kauhistellaan joulukuusen valojen saamaa julmaa kohtaloa. Käsittämätöntähän tuo on ja voidaan luonnehtia selkeäksi ilkeydeksi, hunsvottimaisuudeksi, kiusaukseksi ja lähimmäisten ympäristön häiriköinniksi. Näinhän se on, mutta siirtäkäämme katsetta saman paheksunnalla alkavan sivun alalaitaan. Siellä nimetön tyypähdys, toimituksen tuttu, avoimesti arvostelee kahta luottamusmiestä. Tämä ei tapahdu vihjaillen vaan arvostelun kohteiden nimet mainiten.

Mitä sanovat Journalistiliiton toimittajan ohjeet moisesta? "Journalistin ohjeet kohta 21. Jos selvästi tunnistettavissa olevan henkilön tai tahon toiminnasta aiotaan esittää tietoja, jotka asettavat tämän erittäin kielteiseen julkisuuteen, kritiikin kohteelle tulee varata tilaisuus esittää oma näkemyksensä jo samassa yhteydessä." Onko kyseisille henkilöille nyt tai lukuisina aikaisempina kertoina annettu po. ohjekodan mukainen vastinemahdollisuus? Kun molemmat heistä tunnen, olen täysin varma näin ei ole tapahtunut, sillä heiltä olisi löytynyt kirjallista amitsuunia vastata tökeröön tekstiin.

Herääkin kysymys: Onko läpyskämme ainoa tavoite riidan kylväminen, eripuran lietSONTA, kaupunkimme päätännän sabotointi eli kiusaaminen, häiriköinti ja ilkeily? Oma lukunsa on saman numeron juttu tyhjistä asunnoista ja siitä kuinka kaupunkimme työpaikat kelpaavat, mutta niihin tulevat asukkaat muuttavat naapuriin. Samalla jutussa todetaan, että pienet keskustan hissitalojen asunnot menevät heti. Näinhän se on, mutta mitä tämä osoittaa?

Lapsiperheet eivät muuta pieniin asuntoihin, oli hissiä tai ei. Nykyinen muuttoliikkeemme on pitkälti kaupungin sisäistä ikääntyvien ihmisten muuttoa ja eläkeläisten paluumuuttoa kaupunkiimme - TÄMÄN PITÄISI HOKSAMAN VIIMEISENKIN HURUN JA INNOVAATIOEUNUKIN SAATI AMMATTILAISTA LEIKKIVÄN TOIMITTAJAN. Ongelmamme on yksinkertaisesti se, että emme meren rannoista ja kauniista luonnosta huolimatta saa lapsiperheitä muuttamaan tänne, vaan he valitseva paikkakunnan, joka sai kaupunkioikeudet ollessaan yleinen naurun kohde, vain peltojen keskelle rakennettu risteys.

Aikoinaan ryhmämme teki lukuisia aloitteita, jottei kaupunkimme ajautuisi läbbänän nyt otsikoivaan tilanteeseen, joka voidaan lukea myös näin: OLEMME KAUPUNGIN OMAISUUTTA MYYMÄLLÄ, PALVELUJA ALASAJAMALLA, VEROJA KOROTTAMALLA, TEHNEET TYÖPAIKKOJA NAAPURIKUNTIEN ASUKKAILLE JA HOUKUTELLEET VERONMAKSAJIA NAAPURIKUNTIIN! Mitä tuolloin läpyskä uutisoi aloitteistamme? Ne oli tehnyt katkera ja kostonhimoinen sekä peräti tykillä ampuva PELLERYHMÄ. Onneksi aloitteemme noteerattiin ja niiden mukaan toimittiin edes naapurikaupungissamme, jonne työtätekevä väki muuttaa nyt täältä ja muualta!

Kun katsomme läpyskän omaa toimintaa ja sen kauhistelemaa joulukuusen kohtaloa, voi vain ihmetellä, kuinka kauas pallo voi hukkua ja voiko sitä edes koskaan löytää? Jos palkintoja jaetaan, niin minä antaisin läpyskälle ylivoimaisen ykkössijan valtakunnan ENSIMMÄISENÄ JEESUSTELIJANA ja Jeesuksen selän takaa ensimmäisen kiven heittäjänä! Tähänkin joku saattaa todeta: Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistaa, täytyy katsoa eteenpäin! Tuolla lauseella on kuitattu monet eilisen päätöksestä kertovat tämän päivän ns. uutiset ja se on maksanut miljoonia euroja!

100 kommenttia:

 1. Mutta halauavatko nämä kaksi henkilöä kirjoittaa vastineensa U:gin sanomiin ? Joku ihme peli tässä menoillaan on, kun Hessua huusi joku nimellään asemiin. Eipä paljon politiikan koukeroista tuokaan miesparka taida ymmärtää. Mutta johonkin Walan asema olisi vaikuttanut...
  On tämä ollut politiikan kannalta aika sekavaa aikaa, vaikka Aaltonen ja Valkonen ovat olleet käytännösä ulkopuolella.

  VastaaPoista
 2. Kiitos edellisestä ja vierailuista! Siirsin edellisen ketjun viimeisen kommentin tohon:Anonyymi20. tammikuuta 2014 19.53

  http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/585704/Rauman+telakkaalue+herattanyt+runsaasti+kiinnostusta
  Maa pysyy kaupungilla, mutta rakennus- ja irtaimisto-omistus yhtiöitetään, Koski sanoo.
  Kuulostaako tutulta? Oliskos vaikka Rauman telakkakiinteistöt?

  VastaaPoista
 3. Naulan kantaan sanoisin. Se synnitön heittäköön ensmäisen kiven.

  VastaaPoista
 4. ...muuten olen sitä mieltä, että Uusikaupunki olisi hävitettävä

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistänne ja viesteistänne! Ei kai me sentään omaa kotikaupunkia hävitetä? Kansa silmät avautuisivat läpyskän toiminnan suhteen, jos rehelliset luottamushenkilöt eivät kirjoittelisi tai kommentoisi sinne ollenkaan.Jos näin jatkuisi pari vuotta ja lehdestä saisi lukeaainoastaan muutaman tyypähdyksen rustaamia typeriä täst´ vinkkelist itsestäänselvyyksiä, alkaisi paletin juoni avautumaan kaikille kaupunkilaisille,

  VastaaPoista
 6. Aina löytyy niitä jotka haluavat suudella ruoskaa pitelevää kättä.

  VastaaPoista
 7. Ei niin tyhmää olekkaan joka muuttaa Tuppukylään,kyllä siellä tavallisen työläisen ja pieneläkeläisen eläminen on kallista.

  Terveisin vain Itätullin kautta tullut ja Itätullin kautta pois lähtenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä. Voimia omaisille !

   Poista
 8. Jos noin kuin Valkonen kuvaa, ainoa tie on vaatia vastinetta. Ellei myönnetä, valitus Julkisen Sanan Neuvostoon. Kun valitus on laadittu, tiedote kaikkiin uutisvälineisiin.

  Ei se noin mene kuin Java Valkonen ehdottaa. Sehän antaisi vapaat kädet kyseiselle lehdelle tehdä mitä haluavat. JSN sentään panisi lehden imagon koetukselle. Kyse on nyt siitä, että tarpeeksi isot "kihot" tulevat kaltoin kohdelluksi. Ei se enää ketään auta, että Java Valkonen rimpuilee boikottinsa kanssa. Mutta jos esim. Nikula ja Järvinen tekevät yhdessä jotain, se tuntuisi.
  Ei tavallinen kansa muuta tee kuin lukee lehteä... ja uskoo lukemaansa enemmän kuin raamattuun.

  VastaaPoista
 9. Onneksi Ukin vanhustenhoito on hoidettu esimerkillisellä tavalla. Pari kolme kertaa valtakunnan tv on täällä vasta käynyt vanhustenhoidon tilannetta toteamassa. Miten mahtaa olla tilanne nyt kun koko ajan vanhusten hoitopaikkojen tarve kasvaa eikä kunnan omia paikkoja ole rakennettu lisää vuosiin? Ketkä katsoivat tv1:n vanhushoidon ajankohtaisohjelman illalla varmaan miettivät omia vanhuksiaan tai omaa vanhuuttaan ja sitä minne yhteiskunta on menossa. Pöyristyttävää hyvinvointivaltiossa nimeltä Suomi vuonna 2014 !

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista ja käynneistä! Vastineet tulkitaan selittelyksi. Naurettavaa luulla, että lehti voitettaisiin joillakin vastineilla, joiden sisällön, taiton ja julkaisumuodon päättää lehti itse. Jos mitään muuta ei tässä kylässä ole osoitettu niin se, että vastineilla ajaa itsensä entistä onnettomampaan valoon. Samoin kantelut JSN eivät ole koskaan tuoneet muutosta mihinkään, ne osataan taittaa näkymättömiin ja unohdetaan muutamassa viikossa. Ei lehti niitä hehkuta kuten olematonta kakkossijaansa. Enkä minä ole boikotoinut mitään lehteä. Kun sieltä on kerran viiden vuoden aikana minulta kysytty, olen yhdellä virkkeellä vastannut ja sekin jätettiin, valheella kuitaten, julkaisematta. Silloin homma toimii, kun läppänälle näytetään kaapin paikka. Vai että vastine heh heh. Niitähän olisi saanut kirjoitella pahimmillaan kymmeniä kuukaudessa!

  VastaaPoista
 11. ÄLÄ ota Valkonen niin tosissasi mitä Jussila kirjoittaa Lätyskäänsä ne ovat hänen mielipiteet ja näkemykset asioista,eläköön hän vain omassa utopiassaan ja hyvän olon tunteessaan.

  VastaaPoista
 12. No, jos vastinetta muokataan lehden toimesta, lehden imagoon sopivaksi, kannattaa yrittää Vakka- Suomen Sanomia. Mutta on se tekstaripalsta tuossa Ukarissa ainakin aika ainutlaatuinen. Sitä tarkoitinkin, lähinnä. Toki itse mielelläni luen Ukarin uskonnollisia näkemyksiä ja haastatteluja.

  VastaaPoista
 13. Tuhat toistoa tehokeinona. Tekstarit tarpeeksi tynkiä. Taviksia taivutetaan tällä tempulla. VakkaSsanomia ei juuri kaupungissa jaeta luukkuihin tilattuna. Sieltä ei löydy Ukin k-s-ketjujen kahvi-ja voi tarjoukset. Yli 120 vuotiaalla on siis monopoliasema määrätyissä asioissa. J. Valkonen on asiaa avannut jo neljä vuotta.

  VastaaPoista
 14. Mahtaiskos TS myydä sen ? Saataisiin YT- neuvottelut pystyyn. Päätoimittaja tietysti jatkaisi kunnes malttaa jäädä eläkkeelle, noin 68 vuotiaana.
  Tuossa Valkosen teoriassa on puolensa, mutta ylläolevaan lauseeseeni viitaten, ainakin yksi valtuustokausi mahtuu vielä tätä uskonnon varjolla toteutettava julkaisupolitiikkaa. Siinä ajassa nuoremmatkin kunnallispoliitikot tervailevat jo lastenlastensa kanssa puuveneitään.

  VastaaPoista
 15. Tänään oli lehdessä muutos edellisiin tekstaripalstoihin..

  VastaaPoista
 16. Mitä siellä oli ? En näe täällä jossakin...

  VastaaPoista
 17. Tosi hieno juttu, että tänne muuttanutkin saa tietää minkälainen lehti on US. Viimeisen vuoden aikana taitaa olla lähemmäs kymmenes alustus aiheesta. Tuhannet kiitokset tästä, en varmaan olisi asiaa vähemmällä tajunnut.

  VastaaPoista
 18. Täytyyhän välillä toivottaa tsemppiä Järviselle ja Nikulalle. Tänään siis tekstaripalstalla. Ylohuomenna taas luuta lakaisee synnittömän Jussilan luotsaamassa plarissa.

  VastaaPoista
 19. Kiitos käymisistä ja viesteistä! Ongelma lienee se, että jotkut muut uskovat läpyskään en minä. Onneksi printtimediat menettävät mahtiaan yhä kiihtyvällä vauhdilla! Tämän päivän tekstiviestillä tasoitettiin sataa toisen suuntaista mielenilmaisua.

  VastaaPoista
 20. Tsemppiä Järviselle ja Nikulalle toivoteltiin tekstaripalstalla. Näyttöjä positiivisesta asioiden hoidosta tässä kovasti kaivattaisiinkin.... vaan enpä ole vielä huomannut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan kuin vasemmisto pitää kiinni ay-liikkeen kautta saavutetuista eduistaan kunnnissa se on turhaa kuvitella suuria edistysaskelia vanhoista perinteisistä tavoista hoitaa veronmaksajien asioita. Eteisen peiliin on hyvä aina hyvä katsoa. Mikä eturyhmä luopuu jostain ensimmäisenä niin haluaisinpa olla näkemässä. Me menemme kohti jenkkiyhteiskuntaa. Bulgaarit ja romanialaiset alkavat kohta tasoittaa ja murtaa jo nyt palkansaajien alimpien palkkaluokkien palkkoja 10-11e:n tuntipalkkatasoilla. Ne ovat vielä moninkertaiset siihen nähden mitä bulgaareille ja romanialaisille maksetaan omissa kotimaissaan. Vuosikymmenen lopussa alamme nähdä seurauksia. Pk-seudulla on ryhmiä joiden kuukausipalkka ei riitä asumiseen ja normaaliin kotitalouden pyöritykseen. Näin se tulee. Herrat nauraa ja lentelee ristiin rastiin lentokoneilla. Onneksi olemme syvällä Eu-ytimessä mukana niin pääsemme myös maksamaan Keski-Afrikan tasavallan? kahakoita. Suomellahan on rahaa mistä ottaa. Esimerkiksi vanhuksilta.

   Poista
  2. Olen erimieltä tästä asiasta, minun mielestä ongelmat johtuvat aivan jostain muusta. En nyt viitsi kirjoitella sitten myöhemmin.
   Yksi esimerkki: johtuuko elikeinopuolella rahan ylitykset ay-liikkeestä.

   Poista
  3. no ei toellakaan johdu Ay- liikkestä. Kari Koskesta se johtuu ! Saatanan Jumalasta, joka ei koskaan ole yhdesäkään teossaan osoittanut mitään tämän kaupungin eteen. No, TB:n huoltoasemalla voidaan aivopestä vieläkin.

   Poista
 21. No niin. Näenpä lehden loppuviikolla. Istuskelen nyt hotellissa, Berliiniiissä. Toivotan myös tsemppiä Nikulalle ja Järviselle, Hyvä, että Timo A,J pelasti Kari Kosken. Politikkaahan tämä vain on ! Veronmaksajat ovat tykinruokaa kuten sodassakin.

  VastaaPoista
 22. KITTOS KÄYNNEISTÄ JA VIE STEISTÄ! Niinhän se on Euripides, jotta politiikassa ihminen mitataan. Jonnin joutavista kinataan ja pidetään omista asemista viimeiseen asti kiinni, siinä sivussa puolustuskyvyttömät vanhukset, sairaat ja lapset jää...., no paskat niistä eihän ne edes äänestä! Pidähän lustiö Berliinissä! Terveiset Sairisista -17C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kova luotto Järviseen.Meni viimeinekin luotto.
   Tämä nyt sitten tarkoittaa, että veroina kerätyt rahat voidaan käyttä miten halutaan ilman minkäälaista vastuuta ja jos loppuu korotetaan veroja ja palveluita karsitaan, että riittää enemmän rahaa tuhlattavaksi.
   Mielekiintoista nähdä siunaako 43 valtuutettua tälläisen menon??

   Poista
  2. Demarien kolmannen kauden järviseenkö?

   Poista
 23. Kosken takana oli suurin puolue ja mitä se onkaan lähellä. Ay sdp vas jne. Moi nyt sit.

  VastaaPoista
 24. Kiitos viesteistä ja vierailuista! Politiikka, pienelläkin paikkakunnalla, tuo ihmisen ominaisuudet hyvin esiin. Asioiden hoitoon kykenemätön porukka kieroilee, valehtelee, juonii pysyäkseen vallassa ja yli puoluerajojen näiden tyyppien suurin yhdistävä tekijä on pelko totuudesta ja sen esiin nostajista. Ei kuitenkaan kannata syyttää ja vielä vähemmän tuomita ketään yhdestä mokasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ehkä liian rajusti sanottua Järvisestä eihän se Järvisen vika ole ollut jos tuhlataan.
   Kun niin ketuttaa toisten hölmöyden takia joudutaan veroja nostamaan ja palveluita karsimaan.
   Kyllä on peini summa pyhämään koulun opettajan palkka 27000e/ kolmen miljoonan rinnalla. Vasereista 2/3 ajo tätäkin säästöä " mukamas"
   Täytyy kyllä rehellisesti sanoa , että minulle ei kyllä ole selvinnyt mikä on vassareitten linjA

   Poista
 25. Tuo Järvisen luottokeskustelu on kummaa. Valiokunta oli yksimielinen ja kaikki kaatuu yhden miehen päälle. Raporttin kannattaa lukea huolella, se on melkoisen perusteltu . Pressuhallin osalta olisi toivonut moitteiden päälle toista lopputulemaa, ja tästä voi arvostella raporttia, mutta miksi kaikki kaatuu tässä yhden miehen päälle? Meillää on kumma tapa kaataa kaikki aina yhden päälle, jos ei Koski niin sitten hän. Ei ehkä ole ihan asiallista sekään.

  VastaaPoista
 26. Kiitos vierailuista ja viesteistä! Järvinen on älykäs, osallistuva, sanavalmis ja elämässään menestynyt ihminen ja juristi! Kun suurin osa, tässä tapauksessa kaikki muut, valiokunnan jäsenet eivät ota osaa julkiseen keskusteluun, saa Järvinen kaiken paskan silmilleen. Kun tähän lisätään median antama kuva Järvisestä: älykäs= kiero ja laskelmoiva; osallistuva = itsekäs pyrkyri: sanavalmis = itsekäs öykkäri, häirikkö riitelijä; menestyvä ihminen ja juristi herättävät monissa silkkaa kateutta. Kun nämä piirteet lyödään yhteen valiokunnan yksimieliseen päätökseen, jota Järvinen yksin julkisuudessa tuo esiin, saa hän kimppuunsa maan hiljaiset harmaat hiiret, mustat rotat ja muut poliittisen mustansurman levittäjät.

  On kaksi tapaa tehdä politiikkaa: Ensimmäinen on vaaleissa puolueen mediatoimistoilta tilaamilla sloganeilla ja rahalla ratsastaminen ja vaalien jälkeinen vaipuminen mitään sanomattomien täst vinkkelistä, itsestään selvyyksiä, hokevien harmaaseen ja äänettömään massaan. Toinen on Järvisen tyyli, johon kuuluu itse suunnitellut vaaliteemat ja vaalien jälkeen, avointa keskustelua kaihtamaton, aktiivinen esillä olo. Kun 90% kuuluu tähän ensimmäiseen porukkaan, joka vetelät housuissa ja puntit tutisten pelkäävät "järvisiä", he yli puoluerajojen yhtenä henkilönä käyvät aina "järvisten kimppuun pyrkien hiljentämään ja lokaamaan nämä. Erilaisuus ja menestys herättää aina pelkoa ja kateutta, kun tähän lisätään kohteen menestys ja älykkyys, kumuloituvat kaikki em. vainoksi!

  Itse tunnen Järvisen varsin hyvin ja arvostan häntä ystävänä, isänä ja yhteisten asioiden hoitajana sekä menestyvänä juristina. En silti ole hänen kanssaan valiokunnan lopputulemasta lainkaan samaa mieltä ja suuresti ihmettelen Järvisen mukana oloa yhteisessä päätöksessä. En tiedä sitä, Järvinen on nähnyt valiokunnassa tapahtuneen, mutta Järvinen ei ole nähnyt sitä, minkä minä olen nähnyt eli kuinka valiokunnan käsittelemiä asioita väänneltiin, käänneltiin, vaiettiin ja eri mieltä olevia vainottiin. Meillä on Järvisen kanssa aivan erilaiset, kokemukset ja tiedot niin valiokunnan työskentelystä kuin po. asioiden tapahtumista, joten tältä pohjalta en lähde miestä tuomitsemaan luikuri paskahousuksi.

  Ei siis pidä tuomita ketään vajaan tiedon, läpyskän antaman kuvan, erimielisyyden tai näiden summan perusteella. Nyt Järvinen on valiokunnan suhteen samassa tilanteessa kuin Harto hallituksen suhteen eli yksi mies saa päälleen koko toimielimen paskat. Se on väärin ja mikä olisi keskustelumme taso ilman "hartoja" ja "järvisiä"? Se olisi samanlaista mutu meininkiä kuin päätöksentekomme on ollut menneet vuosikymmenet!

  VastaaPoista
 27. Jos ja kun valiokunnassa on puheenjohtaja, jota paikkaa Järvinen kovasti oli hinkumassa ja PJ on menestyvä asianajaja/juristi .... - Niin mitäpäs siihen lopputulokseen joku kähertäjä, edunvalvoja, hoitsu yms. paljon omia aivoituksiaan olisäävät ? - PJ olisi asemassaan ja juristina saanut aikaiseksi aivan minkälaisen raportin tahansa, nyt tuli vesitetty totuus. - Motiivi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä klo 8.34 komm. kanssa. Kun miehellä on suuret puheet, ja kykyjäkin luulisi olevan parempaan, niin ei kuitenkaan uskaltanut antaa " rehellistä", siis minun mielestäni, raporttia? Siis unohtakaamme suuret puheet ja tyytykäämme vaatimattomiin tuloksiin. Kyllä maailmaan mölyä mahtuu.

   Poista
  2. Niin, miltä osin raportti mielestäsi poikkeaa totuudesta ?

   Poista
 28. Kiitos käynneistä ja hyvästä kommentista! Emme tiedä valiokunnan tapahtumista mitään. Olisiko nykyiselle lopputulemalle toinen vaihtoehto ollut ei mitään eli valiokunnan enemmistö olisi julistanut puheenjohtajan mahdottomaksi ja yhteistyökyvyttömäksi sanelijaksi. Kuinkahan tätä mahdollisuutta olisi revitelty läpyskän palstoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näin missään voi menetellä. Jos erimielisyyttä olisi ollut, olisi tehty toinen päätösesitys ja siitä äänestetty. Javalle on tullut pakkomielle puhdistaa saunakaverin mainetta. Raportti on yksimielinen.

   Poista
 29. Ihan yksinkertaisesti anonyymille klo 9:52. - Jos toimielin tekee selkeän päätöksen vuokrausehtoineen ja päätöksen täytäntöönpanosta vastuussa oleva virkamies tietoisesti ja 4 vuoden ajan laiminlyö tehdä sopimuksen vuokralaisen kanssa, josta seuraa suoraan 78.000 euron tappiot, pitäisikö virkamiehen selvitä pikku moitteilla ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan veronmaksajana, koska en tunne lakiasioita riittävästi.

   Jos kyseinen virkamies olisi kaupungin palveluksessa, pitäisi harkita vahvempia toimia. Koska näin ei enää ole, en kannata esimerkiksi oikeusprosessin käynnistämistä, sillä mahdolliset korvaukset saadaan taatusti hukkumaan käsittelyn kustannuksiin, ylikin. Oikeusprosessin tapauksessa lisäksi huomio kiinnittyy menneisiin asioihin, kun pitäisi keskittyä tuleviin.

   Vastaapa nyt itse kysymykseeni: miltä osin raportti poikkeaa totuudesta ?

   Poista
  2. Tavoitit juuri sellaisen ulkojuridisen näkökulman, joka tarkalle lukijalle raportissa näyttäytyy. Ja mitä saunakaveriasioihin tulee, niin on sanottava sen olevan mukavasti tasapainottavaa, että joku nimellä hieman myötäelääkin eikä vain ole rohkeiden ja viisaiden anonyymien puukotettavana.

   TimoAJ

   Poista
  3. Eipä tässä hirveästi ole valinnanvaraa, jos asia katsotaan poliiisitutkinnassa sellaiseksi, että päätyy syyttäjälle. Niin mielelläni minäkin päästäisin Kosken pälkähästä, ihan itkettää. Ja mites ne vakuutusasiat?

   Poista
  4. Ottamatta roolia sen enempää tässä, kun on edelleen yhtenä vastaajien joukossa, niin koko ajan näyttää unohtuvan se, ettei valiokunta ole tehnyt mitään rikosoikeudellista tutkintaa. Sehän on selkosuomella sanottukin valiokunnan raportissa. Ties vaikka viranomaisten (ei luottamusmiesten) tekemä esitutkinta asian tiimoilta löytää jotain anonyymeillekin hymyä ja iloa tuottavaa?

   JAa

   Poista
  5. Niin. Mikäs täällä on nimellään kommentoida. Onhan se mukavaa olla ns. anonyymien kusitolppana. Ja yleisesti ottaen tämä Javan touhu. On sangen outoa semminkin kun saunakaveri huuhtoo ryyppykaverinsa pesuvesien mukana poliisin tutkittavaksi ?
   Tässä sanaa, helinää, peliä ja silmää. Nyt syömään!
   JAa

   Poista
 30. Turussa vastaavasta töpeksinnästä ollaan jakamassa lopputilejä ja vakavia huomautuksia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtitiedon mukaan a.o. henkilö on jo eläkkeellä. Miten mahtanee käydä sen lopputilin kanssa..?

   Poista
 31. Hävisi ensi kertaa kommentini jonnekin. Olin taas kysymässä pitikö sen pressuhllin vuokrasopimus olla Yardian ja sen vuokralaisen välinen ? Jos niin on, meee vaikeakisi saada ketään kovin suuriin vastuisiin. Siinähän on silloin yhtiö välissä ja sillä on hallitus, joka on vastuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, todella hyvä kysymys.
   JAa

   Poista
 32. Java puolustaa aina lopuksi kaikkia Hartoa, Koskea, Parviaista jne. Javalla ei ole pätkääkään poliittista pelisilmää.

  VastaaPoista
 33. Ne joilla tuota poliittista pelisilmää on, ovat juuri noita, jotka saavat vuodesta toisen äänestäjät taakseen. Siihen kuuluu tärkeänä asiana myös paikallislehti.
  Java ei todellakaan ole juonittelun ammattilainen... eikä sellaisella oikein ole politiikassa menestymisen mahdolllisuuksia. Yllättävää, että Veijo Nummi on se henkilö, joka pani stopin Javan poliittiselle toiminnalle U:gissa. ietysti hänellä oli järjestöjyrä tautalla.
  Mutta Java on tosi hyvä hämmentäjä tälläkin poliittisella mandatailla. Häntä vähätellään, mutta kirjoitustaito on vaarallinen taito aina.

  VastaaPoista
 34. http://ls24.fi/jutut/uutiset/rauma-ja-alue/juttu-rauman-kaupunki-ostaa-telakka-alueen-irtaimistoineen-hinta-181

  VastaaPoista
 35. raunmalla oli näköjään blätää. Onkohan kaupunginvaltuusto yksimielinen ? Mielenkiintoista seurata. Ilmeisesti on.

  VastaaPoista
 36. Työttömien määrä kasvanut Ukissa taas jo toista kuukautta peräkkäin.
  Viime kuussa oli työttömiä 11,0% (806 hlöä), marraskuussa 10,3%(759).
  Miten tämän suunnan pitikään olla? Nyt ei mene todellakaan putkeen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/mielipide/paakirjoitus/469583.html

   Poista
 37. Heikki Wala eroaa
  U:gin Kokoomuksesta

  Uudenkaupungin Sanomat 22.1.2014 15:36:48

  Uudenkaupungin kokoomuksen sisäisiä ristiriitoja yritettiin sovitella Turussa puoluesihteeri TaruTujusen johdolla. Paikalla olivat Uudestakaupungista Seppo Nikula, Eija Maikola ja Timo Järvinen sekä Heikki Wala. Varsinais-Suomen piiriä edustivat toiminnanjohtaja Juha Rantasaari ja piirihallituksen puheenjohtaja Heikki Arikka.

  Reilun tunnin keskustelun sisällöstä ei yhteisellä päätöksellä kerrota yksityiskohtia julkisuuteen. Taru Tujunen luonnehti keskustelua rakentavaksi. Hänen näkemyksensä mukaan kaikki olivat tyytyväisiä sen lopputulokseen.

  Sopua ei kuitenkaan syntynyt. Muutosta tilanteeseen on tulossa sen verran, että Heikki Wala eroaa vapaaehtoisesti Uudenkaupungin Kokoomus ry:stä, mutta on edelleen Kokoomuksen Varsinais-Suomen piirin jäsen. Paikallisyhdistyksen käynnistämä erottamisprosessi siten keskeytyy.

  Heikki Wala ei palaa kokoomuksen valtuustoryhmään, vaan jatkaa kaupunginvaltuustossa omassa Pro Uusikaupunki -ryhmässään.

  Leena Huittinen

  VastaaPoista
 38. Nyt Java vikkelään pro Uki ryhmään. Hesua pitää tukea kamppailussa kun Järvinen ja Nikula on eri painoluokassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...saivat sentään yhdessä vähän enemmän ääniä kuin Heikki..:)

   Poista
  2. Eipä näytä äänistä olevan hyötyä kun kaupungin luvut kertovat miten asioita on hoidettu. Synkältä näyttää.

   Poista
  3. No eihän nyt kaikkea ehdi. Onhan valtuustoryhmän ja kunnallisjärjestön hajoittaminen sentään aikamoinen suoritus. Jatkakaa vain valitsemallanne linjalla, juristit.

   Poista
 39. Kiitos vierailuista ja hyvistä kommenteista! Jätin tutkintapyynnön mm. niistä asioista, joita käsiteltiin perustetussa valiokunnassa, mutta muustakin. Odotin jo keväällä tehdyn tutkintapyynnön jättämistä valiokunnan tekemään raporttiin tai lopputulemaan asti. Toivoin että valiokunnan käsittelemät asiat ja muut ihmeellisyydet olisi siinä sivussa saatu sovittua kaupunkimme sisällä. Tuolloin olisimme välttyneet ikävältä julkisuudelta, jota nyt väkisinkin tulee asioiden ainutlaatuisuuden vuoksi.

  Mikäli valiokunta olisi kuullut Rainer Tähtistä ja Juha Aaltosta, jotka istuivat hallituksessa, olisi kuva sen toiminnasta ollut valaisevampi. Niin Aaltonen kuin Tähtinen vastustivat hallituksen ihmeellisyyksiä viimeistään valtuustossa, joten heidän näkemyksellään olisi ollut merkitystä. Nyt mäntiin näi ikkää.

  Ymmärrän sen, jos jossain uudessa puolueessa, jota ei oikeastaan edes ollut ennen edellisiä vaaleja, on synnytyskipuja ja ristivetoa, mutta sitä en ymmärrä, jos samanlaista menoa satavuotiaassa entisessä kuningaspuolueessa. Enkä ymmärrä sitäkään, miksi joku haluaa roikkua puolueessa vaikka jo vaalimainoksissa poseeraan kilpailevan puolueen toveripiirin keskellä ja äänestää järjestelmällisesti sitä puoluetta vastaan, mihin haluaa kuulua?

  VastaaPoista
 40. Paljastuipa miehen syvin olemus. Kun Valkonen ja Wala istuvat nyt valtuustossa, väittäisin Java Valkosella olevan enemmän valtaa ja vaikutusvaltaa kuin itsellään Walalla. Käytännössä kummallakaan ei tienkään ole juuri nyt waltaa, ainakaan kovin valtavasti, mutta Java vetelee sentään "kynällään" kuin Zorro miekallaan merkkejä päivittäin.

  VastaaPoista
 41. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Huomasin nuo saunakommentitkin. Hyvässä porukassa on hieno saunoa ja mm. Järvinen ja Aaltonen ovat helvetin hyvää porukkaa. Kukaan ei katso karsaasti toista, kaikki vinoilevat toisilleen ja kaikki saavat vinoilua osakseen eikä kukaan vedä poroja sieraimiin: Tarina lentää ja ilta etenee viihtyisästi! Kun asiat niin vaativat korotetaan ääntä, mutta useimmiten nauretaan ja pidetään hauskaa. Enkä ole saunonut kuin kerran Järvisen kanssa, mutta ihmettelisin, jos ei toista viidettä yhteistä saunomisrupeamaa tulisi. Eikä meidän saunominen ole sitä, että kaikki on samaa mieltä. Mitä sellaisista illanistujaisista tulisi, jos kukin sanoisi vuorollaan jotain ja muut vastaisivat vuorollaan yhteen ääneen: JOO! Kunpa tietäisitte kenen saunassa Järvisen kanssa saunottiin ja ketä muita oli mukana, siitähän kauhistelu alkaisi!

  VastaaPoista
 42. Älä viitsi Java olet porvari ja Järvisen kanssa isoista asioista samaa mieltä.

  VastaaPoista
 43. Kuulostaako tutulta
  Kiinteistöyhtiön nimeksi tulee Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy. Uutta firmaa ei tarvinnut perustaa, sillä kaupungintalon pöytälaatikoista löytyi jo valmis kiinteistöosakeyhtiö
  http://ls24.fi/jutut/uutiset/rauma-ja-alue/juttu-telakan-maille-kiinteistofirma-nimenvaihdos-tosin-edessa

  VastaaPoista
 44. Tv- uutisissa Koski sanoi, että sinne telakan rantaan tulee yrityspuisto, johon tulee enemmän työpaikkoja kuin STX:n aikana. Ei ole muste sopimuksessa kuivunut, kun jo näin varmoja mielipiteitä annetaan julkisuudessa. Totta kai kaikki toivoo hyvää, mutta mitä ihmeestä Koski yhtä äkkiä loihtii enemmän työpaikkoja kuin Stx:n mukana meni ?

  VastaaPoista
 45. Kiitos käynneistä ja viesteistä! Kuvitelkaa nyt: Joku joka ei tiedä elinkeinoelämästä tuon taivaallista, saa hässiä kymmeniämiljoonia veroeuroja. No toivotaan parasta ja onnistumista Raumalla, se olisi myös meidän etumme ellei Työvene.... Edelliselle kommentoijalle: OLET OIKEASSA SIINÄ SUURIMMASA ASIASSA OLEMME JÄRVISEN KANSSA SAMALLA LINJALLA: TEEPEEÄSS!

  VastaaPoista
 46. En ole pitkään aikaan nähnyt yhtä tyhmää poliitikkoa. Mies on kaupungin lähes ääniharava eikä parempaan pystynyt kuin yhden miehen valtuustoryhmään

  VastaaPoista
 47. Toiset ne vaan pääsevät elämässään pitkälle, kuten nyt tämä Javakin....että ihan Järvisen kanssa saunaan. Kukapa olisi uskonut..?

  VastaaPoista
 48. Kiitos kommenteista ja käynneistä! Itseasiassa kumpikaan meistä ei pääsyt vaan meidät kutsuttiin saunaan, minä tulin pyörällä ja Järvinen tuotiin autolla.

  VastaaPoista
 49. U:gissa on aina ollut ihmisiä, jotka kadehtivat milloin mitäkin kuppikuntaa. Joidenkin saunareissu saa näköjään hermostuneita refleksejä aikaan, oikein piti kommentoda, ja ihan kettuilla. Komeljanttari 20.44 kuuluisi mielellään johonkin porukkaan, mutta asenne luultavasti ei ole oikein kohillaan. Oleks kare?

  VastaaPoista
 50. Kohta alkaa kevät. Koska niitä oikeita työpaikkoja tänne Ugiin tulee, kysyn vaan. Onko Ugissa tehty Suomen suurin työpaikkahuijaus mediassa kun mersuja ja soijaa jo tehdään niin silti työttömien määrä lisääntyy. Itselläni on kiistaton peruste uskoa että jotain on luvattu liikaa ja näennäisiä työpaikkoja jaettu ilman takauksia veronmaksajille. Selittäkää mikä tässä. mättää.

  VastaaPoista
 51. Virkamieskoneistoon meidän täytyisi saada järki ihmisiä, olen täysin varma, että moni ongelma poistuu jos siellä olisi niitä.
  On aika kummalista, että palkkatyön ohella valtuutettujen pitäisi vielä laitta kaupunkin taloutta kuntoon.
  Eikö kaupunkiin ole palkattu juuri sitä varten päätoimiseen palkkatyöhön henkilöitä jotka myös huolehtivat taloudesta ja kunnan velvoitteista mohdollisimman tehokkaasti.

  VastaaPoista
 52. Puolueeseen katsomati, kun laitatte virkamiskoneiston kuntoon, ettekä suvaitse veltoutta niin alkaa kummasti positiivinen kehitys.
  Elikä kunnollinen asioitten valmistelu ja miellään useampi vaihtoehto jossa tuodaan selvästi esille vaihtoehdoissa plussat ja miinukset ja kunollinen riskianalyysi.

  Ei tämä ole mitään rakettitiedettä

  VastaaPoista
 53. TULKAA JO ÄKKIÄ POIS SIELTÄ SAUNASTA ENNEKUN PÖKERRYTTE HÄKÄÄN.

  VastaaPoista
 54. Ei hyvin lämmitetyssä saunassa ole häkää.

  TimoAJ

  VastaaPoista
 55. Tääl ei vissii voi vaa tykätä kommenteist, mut hienoa keskustelua :))) Tykkään!

  VastaaPoista
 56. Onkohan Koskella kännykässä se sama tekstiviesti propellitornintekijöiltä, jota hän esitteli jo silloin Ugissa kolme vuotta sitten

  VastaaPoista
 57. Heikko on javan moraalinen selkäranka. Herrojen kanssa samoille lauteille pääsy niin kokoomus tekee kaikki hyvin. Nyt järvisen näytettyä kykynsä on uskamatonta mitemn Java voi olla hänen takanaan. Java irvaili vuosia Forssin saunomisesta Walan kanssa vaikka siinä ei ollut mitään perää. Nyt olet saunonut koomuslaisten kanssa ovatko nämä ihmisinä niin paljon Walaa parempia, että irvailu Forssille oli asiallista ja oikeuttaa sinun kääntämään takkisi.

  VastaaPoista
 58. Eikö Walakin ole kokoomuslainen, kai sitä nyt näin pienessä kylässä voi saunoa missä porukassa huvittaa. Olisi parempikin, että löytyisi enemmän tuollaista leppoisaa jutustelua yli puoluerajojen. Niin kauan kuin noita puolueita vielä on, niitähän on, vaikka kaikki työpaikat seudulta lähtisi. Jollakin sairaalla tavalla minäkin uskon,että Raumalle menee ukilaisiakin työpaikkoja. Onhan vastaavaa nähty Laitilan kanssakin. Kovin on uskaliasta luvata, että työpaikkoja ihan tyhjästä syntyy. Puheet on puheita, sama kaava näemmä toistuu, nyt vaan verorahat liikkuu suuremmissa nipuissa.

  Onnea Atso Vainiolle syntymäpäivän johdosta. Kiitos vielä Soijajalostamon eteen tehdystä työstäsi. Et ehtinyt saada siitä kannustinpalkkiota, haaskat olivat ennen asialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pitäisi olla, leppoisaa jutustelua. Sitä Java ei Forssille sallinut. Nyt kerskailee itse miten on ollut herrojen kokoomuslaisten kanssa saunassa.

   Poista
 59. Kun on vahva selkäranka, uskaltaa mennä saunaan kenen kanssa vain - ei takki saa saunoessa kääntyä. (meneekö anonyymikään saunaan takki päällä ?). Enemmän pitäisi 'saunoa', niin ystävien kuin vihollistenkin kanssa.

  VastaaPoista
 60. Näin se maailma muuttuu. Forss oli liero, nyt Java on selkärankainen sankari.

  VastaaPoista
 61. Java on ylimielinen valheita levittävä öykkäri paska. Ei mitään muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illmoitetetaan että huomiseksi sovittu saunanlämmitys siirretään varmuuden vuoksi kovan pakkasen vuoksi. Epämuodollinen kokous pidetään silti avo - ja sisäkabinetissa. Kokousryyppy tarjoillaan silti saunan porstuassa. T. Ukilaisen keskustelu- ja saunaseuran sanamies

   Poista
 62. Kustavin työttömyys kaksinkertaistui. Tämä oli luettavissa tänään s.2. US. Mikä oli Ukin tilanne? Vastaus siihenkin kyllä löytyi. Tosin ei ilman silmälaseja. Teepä Java lausunto näin erikoisesta tavasta uutisoida tämäkin asia. Käsittääkseni en lukenut Kustavin Sanomia. Näköjään teknistä tointakin on uudistettu rajulla kädellä, mutta siitä erikseen.
  JAa
  jk. koska Java ilmoitus julkaistaan ?

  VastaaPoista
 63. Eiköhän Java ole selkeästi tuonut esiin suhteensa Järviseen. Kai sitä nyt monistakin asioista voidaan ideologisesti eri mieltä olla ja silti suomalaiseen tapaan saunoa, jopa naura yhdessä. Näin minä Javan tekstejä olen lukenut.
  JA toi hyvin esiin Ukarin uutisoinnin luonteen. Tuli mieleen eilinen Hitler- dokumentti, jossa Stalingrad unohdettiin kotirintamalla kokonaan. Myös U:gin hallinto viime kaudella toimi samankltaisesti kuin Saksassa tuolloin: Pelkoon se perustui !. Ei kuoleman pelkoon sentään, mutta leimaamisen uhka oli usein läsnä. Raukkamainen oli hallintotapa tuolloin.
  Myös onnittelut Vainiolle syntymäpäivien johdosta. Forssille pahoittelut, että hänen saunomisestaan tuli sellainen uutuisankka. Tai niin, hänhän EI saunonutkaan...

  VastaaPoista
 64. Sammy kirjoittaa asenteellisesti ja paheksuu juuri sitä miten itse kirjoittaa. Kaiva nyt hyvä mies esiin Javan kirjoitukset Forssin saunomisesta. Niistä ei löydy häivääkään siitä, että Java olisi aikaisemmin ollut sitä mieltä, että saunoa ja nauraa pitää erimielisten. Samoin tässäkin jutussa Java on verrattavissa Hitleriin, Forssin syyttely kotirintamalla unohdetaan kokonaan.

  VastaaPoista
 65. No en minä näisä blokeissakan pitkään ole käynyt. En jaksa sellaisia kaivella, puhun siitä mtä nyt olen lukenut. Käy itse kopioimassa ja liitä kommentiksi, jos asia niin tärkeältä tuntuu. Tuskin Java entään Hitleriin verrattavissa on, olen ihan päinvastaista hänestä havainnut. Eikös se kuuluisa aloitekin ollut ns. natsivastainen ?

  Mutta itse asiaan. Eikö ole hyvä, että kaikki saunoo kaikkien kansa ? En nyt välttämättä mitään yhteisaunomista tarkoita. Ja inulle (11.12 kirjoittanut) sanoisin, että Javanko vain näet viime valtuustokauden syntisäkkinä, talouden ahdinkon aiheuttajana ja kaupungin työntekijöiden hengen huonontajana ?

  Jos näin on, toivon ettet ainakaan ole päättäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammi taitaa olla Java. Samoin ainakin kirjoittaa. Sitten kun ei osaa vastata vetää kaikki muut asiat mukaan joten keskustelun aihe hautautuu kakan alle.

   Poista
 66. On myös äärimmäisen tärkeää, että J.Valkonen tutkituttaa nämä entisen kupunginjohtajan toimet. Jos mitään ei pidetä lainavastaisena, asia on sitten selvä.Omavaltainen törsääminen politiikassa on mahdollist, kunhan sillä "luodaan työpaikkoja"... sen voin uskokin ettei siitä mitään löydy. Eriasia onkin jo, jos jonkun annetaan olla vuosikausia ilman vuokraa.
  Siinähän ollaan jo muillekin elinkeinonharjoittajille epäsolidaarisia. Puhumattakan miltä asia näyttää: Jos itse vuokraisin kämpän (yhden monistani) enkä ottaisi siitä vuokraa, mitähän verottaja ja poliisi sanoisi ?

  VastaaPoista
 67. Java on yksinäinen taistelija ja Forss vain pelkuri käpykaartilainen

  VastaaPoista
 68. Mikä helkutin yksinäinen. Porvareita vierellä lauteet täynnä.

  VastaaPoista
 69. Javan blokis on kyllä naljailtu Forssin saunomisesta, mutta java itse ole naljaillut.

  VastaaPoista
 70. Ei pidä paikkaansa. Java jopa aloitti sen ja on aina tuonut asian uudelleen esille sen hiukan unohduttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytä kommentti missä on? minä en sellaista ainakaan muista

   Poista
  2. Kuka vielä sanoo, ettei Suomessa käydä yhteiskunnallista keskustelua ?

   Poista
 71. Java! Sinulle on lähetty sähköpostitse jutun aihe, joka vetää hiljaiseksi. Tutki ja varmista saamiesi asioiden taustat ja niiden paikkaansapitävyys. Lähde on ilmoitettuna. Asiaa ei voi enää pitää pienen piirin tietona Mörnen eri kokoushuoneissa ja kun asiasta ei haluta muualla selkeämmin tiedottaa veronmaksajaille niin tee sinä se. Terveisin "ei-kokoomuslainen" saunakaveri

  VastaaPoista
 72. Pistät taas Javan tekeen likaisen työn

  VastaaPoista
 73. Toivottavasti ei jouduta uudelleen Rauman kaupunginjohtajan alaisuuteen ...?!

  VastaaPoista
 74. Kiitos käynneistänne ja kommentoinneistanne! Saunomisessa ei ole käsittääkseni mitään tuomittavaa, yhteiskunnallisesti vaarallista tai rikollista. Tilanne saattaa olla kokonaan toinen saunan välittömässä läheisyydessä kuten esim. sen takana, jonne moni on uhattu viedä. Olen joskus todennut Harton löylynneen Balkanilla porvarin saunan syleilyssä. Harto totesi, ettei näin ole käynyt, joten se siitä. Jos olisin tuolloin tiennyt mihin leikkimielinen kevyt kenttävinoilu johtaa eli vuosien jälkeenkin se pulpahtaa esiin ja syrjäyttää todella tärkeät asiat, en olisi koskaan moista letkautusta tänne laittanut. Itse en ole Harton saunomista esiin nostanut, kyllähän se nousee useimmiten esiin tyylillä: TÄÄLLÄ HARTOA HAKUTTIIN PORVAREIDEN KANSSA SAUNOJAKSI! Ilmeisesti joukossamme on joitakin joilla on saunafobia ja jotkut kokevat kahvinkin niin tappavaksi myrkyksi, että pelkkä puhuminen siitä myrkyttää ja tappaa kaiken järjellisen keskustelun.

  On täysin naurettavaa väittää Hartoa käpykaartilaiseksi ja/tai pelkuriksi. Monet voisivat ottaa Hartosta mallia ja esiintyä omalla nimellään omien näkökantojensa takana. Valtuustosta näitä hiljaisia nynnytyyppejä löytyy lähemmäs 40. Vaalien alla julistetaan mediatoimistojen kirjoittamaa ilosanomaa, mainostetaan valtavia omia kykyjä, joilla, aivan varmasti, ratkotaan kaupungin kaikki ongelma ja vieläpä samaan hengenvetoon vannotaan aktiivista yhteydenpitoa kaupunkilaisiin. Arvostelkaa näitä veteliä paskoja, valehtelijoita, aivottomia zombeja ja helvetin hattiwatteja älkääkä tehkö "järvisistä" ja"forsseista" koko kaupungin kusitolppia vain siksi, että he uskaltavat sanoa mielipiteensä julkisesti ja allekirjoittaa vieläpä. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen; kunnioitetaan sitä eikä aloiteta heti henkilökohtaista mollaamista.

  Saunon mielelläni ja olen sitä mieltä, että kevyellä kenttäjuopottelulla höystetty saunajuopottelu yhdistää ihmisiä ja siten helpottaa erimieltä olevien ihmisten asioiden hoitoa. Olen saunonut porvareiden sekä mm. kommunistien kanssa ja hauskaa on ollut ja jymy-yllätyksenä kaikille: OLEN SAUNONUT USEAMMAN KERRAN KAUPUNGINJOHTAJAN KANSSA! Sauna kuten kaikenlainen yhdessäolo yhdistää ihmisiä tavalla, joka helpottaa vaikeiden asioiden ratkaisemista ja juuri nyt tarvitsisimme toinen toistemme tuntemista, tukea sekä hyväksymistä, jotta selviäisimme kaupungin katastrofaaliseksi pahenevasta tilasta. Tämän vuoksi esitin jo viisi vuotta sitten valtuustoryhmien välisiä koripallosarjoja ja muuta yhdessäoloa. Mikä karmeinta, tilanne on mennyt entistä huonommaksi uuden valtuuston ja uuden kaupunginjohtajan(hyvää syntymäpäivää) myötä!

  Kiitän demaritaustaista informaation tuojaa! Pistän välittömästi uuden alustuksen!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!