lauantai 19. lokakuuta 2013

VUODEN PIÄSTÄ HALLITUS ON VASEMMISYO ENEMMISTÖINEN!

Ensinnäkin, jos on oikomista, niin kokeneet ja lainoppineet oikokaa!

Uudessakaupungissa hallituksessa on nyt oikeistoenemmistö 6-5 ja valtuustossa vasemmistoenemmistö 22-21. Jos nykyiset puolueista lähteneet äänestävät valtuustossa käytännöksi ottamallaan tyylillä, reilun vuoden päästä, edessä olevissa uusissa paikanjakoäänestyksissä, muuttuvat hallituksen voimasuhteet 6-5 vasemmistolle. Keskusta menettää yhden paikan ja Demarit saa yhden paikan. Jos vain toinen puolueensa jättäneistä äänestää oikeistoa, pysyvät voimasuhteet nykyisellään ellei vaan kieleksi nouseva KD tai M 2011 pohdi vaalikarttasijoittumistaan uudelleen.

KD kohdeltiin paikanjakoneuvotteluissa hyvin ja se sai vasemmalta paljon, joten tuskinpa siellä on odotettavissa linjan muutoksia. Sen sijaan M 2011 sai tuta porvaripuolen kierouden ja demokratian häpeällisen halveksunnan. M 2011 vetoa vasemmalle lisää myös se, että vasemmalla edes sanoissa tulee esiin kaupungin kehittäminen ja Kari Kosken perinnölle rakentaminen. Oma lukunsa on myös se ääretön kierous ja epärehellisyys, mitä Kokoomus on aiemmin vastaavassa tilanteessa osoittanut.

Jos historia vähänkin toistaa itseään, reilun vuoden päästä myös lehdistön rooli nouse paikanjaossa jykevästi esiin. Mitä härskimmällä tavalla, kansaa ja luottamushenkilöitä mollataan julkisuudessa lehden numerosta toiseen. Muistakaa tuloshakuiset etusivun ja kokosivun kokoiset jutut, jotka perustuivat tuloshakuisiin, mihinkään oikeustoimiin johtamattomiin tutkintapyyntöihin. Näin mollattiin toisia ja toisille näytettiin kuinka käy, jos ette marssi läpyskän pillin mukaan.

Edellä oli pelkkää spekulointia ja vuosi on molemmilla suunnilla aikaa houkutella karkulaisia takaisin tai pysyvästi toisaalle. Tuo äskeinen oli vain minun omaa pohdintaa ja uskon Juhan ja Raken suhtautuvan huomattavasti minua positiivisemmin oikeistoon, pois otettuna Kokoomus, Ketkusta ja Persut.


22 kommenttia:

  1. Miksi hallituksen vaihtamista pitäisi odotella melkein 1,5 vuotta kun nyt heti voisi seuraavassa valtuustossa 11 valtuutettua voisi vaatia toimikunnan tutkimaan hallituksen toimia että onko sitä luottamusta vai ei? Kieltämättä taitaa tulla tämä M2011 johonkin asemaan ellei ala joku kaupanteko jolllain.

    VastaaPoista
  2. Valtataistelua, mutta todelliset ongelmat ei muutu.
    Siitäkin on valtuuston päästös, että rauman kanssa ei neuvotella ja vassarit ei halua raumaan mitä Hartoon on uskominen.
    Hallituksen voi heti hajottaa jos demarit sitä haluaa. Eikö siellä ruissalossa löytynyt yhteinen linja??

    VastaaPoista
  3. Kiitos käväisyistä ja viestityksistä! Taitaa esitetyllä kiireellisellä hallituksenvaihtosysteemillä tulla liikaa julkisuutta. Kaikkihan perustuu maakunta- ja paikallislehden valikoivaan uutisointiin ja yleiseen mielen muokkaukseen. Kun Kokoomuksen puoluetoimistossa aloitettaisiin asian setviminen, lentäisi Wala ulos puolueesta ja menettäisi maineensa valtakunnallisesti ja muutama muu siinä sivussa. Tuskin hän sitä haluaa. Operaatio on käynnissä, sitä johdetaan muualta älyllä, pitkäjänteisyydellä ja kaikkein katalimmalla kieroudella, mitä ihmismielestä voi löytyä.

    Ei valtuustonkaan päätöksillä ole mitään virkaa. Vieläkin on voimassa valtuuston yksimielinen päätös ettei vanhuksiamme jätetä pörssiyhtiöiden armoille. Kuinka on käynyt ja mitä Vasemmistoliitto on tehnyt? Kaikki menee virkahenkilövalmistelulla vähät välittäen valtuuston yksimielisestä päätöksestä. TÄMÄ EI OLE DEMOKRATIAA!

    VastaaPoista
  4. Hyvää kyytiä mennään kun Kustavi ja Vehmaa suuntautuu neuvotteluissaan Turun suuntaan ja Laitila kahteen suuntaan Raumalle ja Ukiin. Ajetaanko Ukia kohti isomman syliä. Taivassalostako muka apua tulisi ja hah!

    VastaaPoista
  5. Johtaa kaupunkia vasemisto tai oikeisto samanlaista sekoilua ja kaverien hyysäämistä sekä yhteiskunnan varojen tuhlaamista jonninjoutavaan paskaan.

    VastaaPoista
  6. KIITOS VIERAALUUSTA JA NASEVISTA KOMMENTEISTA! Eipä ole todellakaan väliä onko vallassa oikeisto vai vasemmisto, jos vallan takaa löytyvät väärät ihmiset. Sen sijaan, jos vallassa ovat oikeat ihmiset, ei ole väliä onko vallassa vasemmisto tai oikeisto, sillä kaupungin etu yhdistää oikeamieliset!

    VastaaPoista
  7. Järvinenkin on viimein huomannut Javan olevan vihannes.

    VastaaPoista
  8. Pyllistys ja pierasu!!

    Kyllä Valkosen täytyisi jo vaihtaa tuo vanha DVD uuteen ja päivittää aivokone,Olet jo pyrittänyt näitä samoja juttuja
    niin kauan, että maistuun samalta kun söisi samaa ruokaa joka päivä.

    VastaaPoista
  9. Kannattaa vaihtaa ruoka kertasyönnin jälkeen...

    VastaaPoista
  10. Se on pienin murhe joku vanha dvd levy tässä taloudellisessa tilassa eikä aiheuta lisäkustannuksia.
    Mutta päättäjiä jotka jatkavat samalla tuhlauslinjalla niitä ei voi muuttaa.
    Ruissalon seminaarin tarkoitksena oli ilmeisti löytää yhteinen linja taluden kuntoon sattamiseksi eri osapuolien välille, mutta miten kävikään niin kaivetaan entistä syvempiä poteroita osapuolten välille, minkä osoittaa valtuuston äänestystulos 22-21 sekä Walan kirjoitus lehdessä.
    Ilmeisesti nyt täytyy antaa yhdelle siivoojalle lopputili ruissalo seminaarin kulujen kattamiseksi.
    Voiko joku lukija selvittää mikä kongreettinen hyöty oli seminrista?????

    VastaaPoista
  11. tarkoittako tämä nyt sitä, että Heikki Walasta on tullut vasemmistolainen?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi21. lokakuuta 2013 12.31
    Ei kiinosta se mitä puoluetta kunkin on , että saadaan joku tolkku kaupunkin touhuun ei se mitä kenestäkin tulee.Yleensäkään ei kiinosta se onko joku vasemistolainen tai oikeistolainen vaan asia kiinostaa.
    Mitä suurempi kiihkoilija puolueessa on suoraan verranollinen töppäysten määrään?

    VastaaPoista
  13. Kiitos käymistilasta ja kommenttitilan käytöstä! Enpä ole aikaisemmin havainnut spekulointia nykyisen hallituksen voimasuhteiden muutoksella. Järvisellä on täysi oikeus näkemyksiinsä. Ei Walasta ole tullut vasemmistolainen. Hän jatkaa samalla linjalla kuin menneellä valtuustokaudella. Sillä linjalle ei ole mitään tekemistä demokratiassa tunnettujen käsitteiden oikeisto tai vasemmisto kanssa. Salassa tapahtuva, mediamanipuloinnilla siunattu kansalaisten rahojen siirto kansalaisilla täysin hyödyttömiin tarkoituksiin ja jopa yhteisön ulkopuolelle on totalitaarisen yhteiskunnan touhua.

    VastaaPoista
  14. no tarkoittaako tämä sitten sitä että Heikki Wala on Kokoomuksen kiihkoilija?

    VastaaPoista
  15. Vertauskuva on tarkoitettu yleiskuvaksi, eikä tarkoitettu ketään henkilöä erikseen.
    Olen päätynyt tähän käsitteeseen seuraamalla henkilöitä niin valtakunnan/ kunnallistasolla.
    Miettikääpäs, kun ilmenee tietynalaisia asioita, kuka ensimmäisten joukossa älähtää onko sattumaa vai vääränlaisten havintojen tulosta, erotelemalla mitenkään puolueita erikseen.
    Halun vain avointa päätöksen tekoa ja tarkasti tietää minne yhteiskunnan varoja käytetään ei sen kummempaa.
    Jos joku myrkyttää minun porakaivon haluan tekijän edesvastuuseen.Mutta jos myrkyttäminen politisoidaan suurin osa ei halua tekijää edesvastuuseen.

    VastaaPoista
  16. Pyllistys ja pierasu!!

    Vois ne seminaarit pitää täällä Tuppukylässäkin ilman mitään lisäkustannuksi Naantalin reissuja, tuli halvemmaksi niitten kuoppien kaivaminen täällä.

    VastaaPoista
  17. Kokoomuksen akateeminen siipi piti tänään palauteseminaarin plarissa. Heikki the rauhanrakentaja sai välitodistuksen toimistaan kaupunkim parhaaks. Vai mitäs mieltä ollaan yleisesti?

    VastaaPoista
  18. Ja tässä se unohtunut juttusarja

    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1378756_731558983526027_139862721_n.jpg

    VastaaPoista
  19. Nyt ryhtyvät puoluetkaverit simputtamaan entistä kapiaista, tekee hyvää palauttaa välillä vertaistensa joukkueseen.

    VastaaPoista
  20. Wala pyrkii johtamaan armeijan malliin käskyjä ei saa kyseenalaistaa.
    En kyllä antasi Walalle sodassa mitään johdettavaksi vois siirtyä viholliseen leiriin jos luvatttas enemmän valtaa.
    Walta sairastaa ihmisen sisimmän????

    VastaaPoista
  21. Kiitos käynneistä ja viestinnästä! Eipä ryhdytä höykyttämään yhtä miestä! Kaikki meistä ovat tehneet myös paljon hyvää eikä vähiten Wala!

    VastaaPoista
  22. Walalla olis vieläkin hallituksen pj.n paikka kun olis tehnyt päätöksiä muita puoluetovereita kuunellen eikä rupennut sooloilemaan.
    Ei niin huonoo, että jotain hyvääkin ja toisaalta ei niin hyvää, että jotakin huonoakin.
    Eikä tässä kaupunkissa asioitten hoito miksikään ole ole muuttunut samalaista salailua ja kähmintää vain nimet on muuttunut.
    Mulle toisaalta ihan sama onko Junkola vai Wala

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!