tiistai 29. lokakuuta 2013

RANNAT MYYNTIIN JA VEROPROSENTTI ALAS, 14% ON HYVÄ!!!

Istuin tänään valtion virkamiehen kanssa kahvilla. Niinpä, pitkän pohdiskelun, vakavamielisen mietiskelyn ja luovan keskustelun lopuksi löysimme ratkaisun kaupunkimme pelastukseksi.

Olemme korkean verotuksen onnettomasti hoidettu kunta, joka sahaa sitä oksaa, minkä päällä se istuu. Niin hienosti oikeiston ja vasemmiston yhteistyö sujuu, että juupas...eipäs -tahdilla saha liikkuu tehokkaasti oikealta vasemmalle kovasti kiihtyvällä vauhdilla. Fraasien heitoilla ja sopimattomilla esimerkeillä kuulutetaan yksimielisyyttä kaupunkimme eteen, mutta mitään käytännön ratkaisuja ei oteta vastaan. Neljän vuoden takaiset fraasit talvisodan hengestä ja uki-sopimuksista valuvat taloutemme kanssa kilpaa alaspäin kuin pökäle viemärissä!

Meidän  on pakko saada kaupunkimme talous kuntoon, mutta: veronkorotus ei käy, toiminnan tehostaminen ei käy eikä kaupungin kehittäminenkään käy. Joten ölinän sijaan pitää kyetä istuttamaan  ratkaisu. joka kelpaa kaikille. Tehdään jotain todella radikaalia, kun mikään normaali järkiratkaisu ei idä poliittiseen roudan jäädyttämässä  pellossamme. On olemassa kelpo ratkaisu, joka helpottaa köyhien olemista sekä saa ökyvarakkaat nelistämään kaupunkimme turvaamaan sen harmonisen tulevaisuuden!

Meillä on merenrantaa kymmeniä kilometrejä, pistetään ne myyntiin. Samalla pudotetaan veroprosentti 14. Tempaus helpottaa täällä kituuttavien elämää, vilkastuttaa elinkeinoelämäämme ja näin saa verot toista kautta kiertämään ainakin osittain kaupunkilaisten yhteiseen veroarkkuun! Tänä veronkorotusten  päivänä veroprosentin alennus löisi itsensä valtakunnan ykkösuutiseksi. Katseet kääntyisivät tarjolla oleviin rantoihimme, jopa Kauniaisissa alkaisi kapsäkkien pakkaus ja muutto aalto Uuteenkaupunkiin. Kilpajuoksu rannoillemme alkaisi!

Jos saisimme verojen alennuksella kaupunkiimme kymmeniä ökytuloista, siis oikein kunnon kapitalisteja ei mitään pikkurikkaita, niin yksi tällainen maksaisi parhaimmillaan kymmenien ellei peräti sadan paikallisen keskituloisen verokertymän! Mielestäni tämän pohjalta meidän täytyy rakentaa talvisodan hengessä kaikkien valtuustoryhmien kesken Uusikaupunki sopimus! UGH!

15 kommenttia:

 1. Sukarille myytiin ja miten kävi.

  VastaaPoista
 2. Pasklahden rannat mökkitonteiks

  VastaaPoista
 3. Ei auta vaikka myydään, kun ostajat pitäisin saada muuttamaan tänne.
  Myydään venäläisille ja pienmatkustaja koneelle rakennetaan lasketumis paikka, niin vot rahaa tulee, ettei laskemaan kerkkiä.

  VastaaPoista
 4. Pelkällä maalla ei tee juuri mitään ellei sille voi rakentaa taloa tai mökkiä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos saapumisestanne ja viriävästä keskustelusta! Rantaa pitäisi kaavoittaa tonttien osalta vain asumista varten. Alhainen veroprosentti ja maailman kaunein saaristo imisivät tänne porhoja kuin koppalakki koita!

  VastaaPoista
 6. Jätä sentään joku suikalle köyhille, että pääsevät uimaan

  VastaaPoista
 7. Pannaan penselit santaa ja rukkaset naulaa eihän tässä muukaan auta,sovitellaan vain köyttä vain kaulaan jne.

  VastaaPoista
 8. Rauman kaupunki on pahoillaan30. lokakuuta 2013 klo 0.18

  http://ls24.fi/jutut/rauma-ja-alue/juttu-rauman-kaupunki-kaynnisti-apulaiskaupunginjohtajan-tapauksen-kasittelyn

  VastaaPoista
 9. Mutku ei ne Janhuankaan tontit ole vielä myyty....

  VastaaPoista
 10. Tutkimisen arvoinen ajatus mutta kuntaveron lasku on mahdoton. Madonmaa, Vilissalot, rantaviiva Pyhärannan rajalta Taivassalon rajalle. Kai sieltä jotain löytyisi jos halutaan löytää.

  VastaaPoista
 11. Kaupunki ei voi myydä yksiotyisten omistamia rantoja.

  VastaaPoista
 12. Villisalonkin maan omistaa kaupunki, mökkiläiset vuokralaisi

  VastaaPoista
 13. Kiitos teille vierailijoille ja sanan jättäjille! Rantaa löytyy vaikka kuinka eikä meidän tarvitse häätää mölkkiläisiä etemmäksi! Meidän on pakko pudottaa veroäyriä rutkasti, ei tänne muuten ökyt asukkaiksi rantaudu. Suomessa rutkasti isotuloisia ja muutama sellainen maksaisi yhden nykyisen veroäyrimme verran veroja. Tarvitsemme vain rutkasti rohkeutta, ulkoistettua osaamista ja avot saisimme rutkasti lisää verotuloja!

  VastaaPoista
 14. Vapaata rantaa löytyy, kyllä mutta ei kaupungin omistamaa.

  VastaaPoista
 15. Kiitos kommentaatioista ja käväisyistä! Kaupungin omistamaa rantaa ja saaria löytyy rutkasti!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!