torstai 24. lokakuuta 2013

KOKOOMUSHIIPPARIT TUIMAILEE TOISILLEEN PIKKUSORMI PYSTYSSÄ... TEEPUSSIT LENTÄÄ JA VIINI LÄIKKYY!

Riidan noustessa mahdottomiin mittoihin, kannatta istua pöydän ääreen korkata viskipullo plus puhua asiat selviksi nokatusten. Näin ei sanonut Gandhi eikä Zarathustra vaan monivuotinen, välillä vihertänyt, kokoomusvaikuttaja Tarmo Kangas. Viime kaudella ei mainostettua riita edes ollut muualla kuin läpyskän palstoilla, joten istuskelu, olemattoman sopiminen plus viskinjuonti jäi toteuttamatta. Nyt riita on koko kaupungin tiedossa plus riitelijöiden nimetkin tiedetään. Uljaasti pikkusomia heristellen kokomuushiipparit sättivät toisiaan. Sinänsä ikävää, että nytkään viskiohje ei toimi, sillä niihin ryystimiin, mihin kokoomusmiesten käsi pikkusormi oikeaoppisesti ojennettuna tarttuu tarttuu, ei käy viski. Po. tyypit ovat kultivoituneita teeeen ja viiiinin nautiskelijoita.

 He eivät ole tottuneet sopimaan, heitä ei kiinnosta totuus, faktat, muiden ajatukset tai mielipiteet ja kaikkein vähiten heitä KIINNOSTAA TÄMÄN KAUPUNGIN TULEVAISUUS. He ovat kuin hiekkalaatikolla kiukutteleva pikkupoika, joka haluaa kaikki lelut itselleen plus jonka isä on kaikkein vahvin. Jos oikeistossa olisi yksikin HELENA VARTIAISEN mitat täyttävä johtaja, hän käyttäisi plus näyttäisi johtajuuttaan, kutsuisi omat joukkonsa kokoon ja runnoisi väkisin pysyvän sovun aikaiseksi, niin että sovussa olisi mukana 22 valtuutettua.

Hieman oiontaa julkisuudessa levitettyyn väärään tietoon. Wala marssi puolueensa ääriharavana valtuustoon kahden demarin välissä, siinä imussa valtuuston menivät loputkin kokoomuslaiset. Walan lehdistösuhteita, hallituskäytöstä plus makkaramestarin elkeitä saavat läpimenneet  kokoomuslaiset kiittää. Joidenkin vaalilauseet esim. ollaan ihmisiksi, olivat selkeää ratsastamista lehden luomalle walheelliselle kuvalle valtuuston riitaisuudesta. Wala ei ole koskaan vaatinut talouden kiristämistä. Tuskin hän edes vieläkään tunnustaa kaupungin taloudellista ahdinkoa. Häenelle plus etenkin HÄNEN TAKAPIRUILLEEN SEN MAINITSEMINEN ON KIUSAUSTA, HÄIRIKÖINTIÄ PLUS RIIDAN HAASTAMISTA!

Wala antaa aivan väärä kuvan Tontonmäestä. Koko hanke runnottiin äärettömän nopeasti läpi VUOKRAOMAKOTITALOINA, JOHON VUOKRALAISET OLIVAT TIEDOSSA! Tällä vakuutettiin valtuutetut Tontonmäen rakentamisen taakse - 43 autotehtaan ulkolaista insinööriä ja lapsiperheet olivat tulossa Tontonmäelle vuokralle hintaan: lähes 1 000,00e+sähkö+vesi/kk. Moni piti tätä silkkana utopiana, mutta ikävä kyllä enemmistö uskoi huuhaa valmisteluun  mm. lähes jokainen kokoomusryhmän jäsen, niinpä saimme Tontonmäen.

Viime valtuustossa istuneet kokoomuslaiset olivat lähes poikkeuksetta kaupungin nykyiseen ahdinkoon johtaneen esittelyn takana. On naurettavaa yrittää pestä tästä kätensä toitottamalla: OLIN TONTONMÄESTÄ ERI MIELTÄ! Kun jotkut nyt haukkuvat Walaa luopioksi, kannattaa näiden  katsoa ympärilleen ja silloin löytää heitä ketkä vuosia vastaan inahtamatta marssivat nöyrinä sotilaina Walan johtamassa rintamassa. Ehkä Walalla on täysin toinen käsitys siitä ketkä ovat luopioita.

Ihan omiin sfääreihin voidaan osaamattomuuden suteen korottaa määrättyjen tyyppien mediakäytös: Toimitaan kuin eläimet, jotka elävät vai nykyistä hetkeä vailla harmainta hajua tulevaisuudesta. No, ehkä tiistaina oli hauska lukea käsi onnesta täristen plus nuppi riemusta tutisten läpyskää: -Noin minä kirjoitin, minä sanoin viimeisen sanan! -Katso nyt kuinka fiksu plus kova minä olen. -Enkö ole kova minä, MINÄ, MINÄ, MINÄ... No entäs kuinka sama suu pannaan tänään?: - Se alhainen valehteleva plus puolueellinen lehti.... Niinhän se on, mutta tiistain plus torstain jälkeen kansa ajattelee aivan toisin... Ilman tiistain rustausta ei olisi tullut tämän päivän möyhennystä. Suosittelen mediaoppiin ja propagandaan perehtymistä. Tähän kaupunkiin sopivaa tiedotussuunnan tietotaitoa ja kokemusta löytyy hakusanan Joseph  Goebbels takaa plus suhtautukaa lukemaanne kuin kantaisitte tähteä hihassanne!

16 kommenttia:

 1. Ei yhden syy jos kaks tappelee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vikkelistä piipahduksista ja hyvästä toteamuksesta! Muistakaa Asterixin riidankylväjää. Meillä on kaupungissa saman lainen tyyppi. Hän saa muut riitelemään keskenään.

  VastaaPoista
 3. Sangen hämmentävää etenkin kun on hieman kokemusta tästä mediapelistä. Eräs mustattu hyökkäsi taannoin kesällä myös ent. tark. ltk. pj. kimppuun. Sama mustattu on ollut samaan aikaan kaikkein keskeisin tiedon panttaaja ja tiedon antaja. Asiallista ja sen vierestä samalla palstalla ja lehdellä. Mitä taas tulee viskin juontiin, niin eipä taida onnistua mustatun kanssa. Edellisetkin yritykset ovat epäonnistuneet. Näyttöä löytyy vai oletko jyrkästi Java samaa mieltä?
  JAa

  VastaaPoista
 4. Kiitos lukukiinnostuksesta ja Juhalle kommentista! Läpyskä on kaiken pahuuden alku ja juuri kaupungissa! Eli olen jyrkästi samaa mieltä, näyttämättä kieltä, käyttämättä vähää mieltä, vaatimatta muita pois tieltä tai sieltä!

  VastaaPoista
 5. Niin kyllä tuota lehden toimintaa täytyy ihmetellä ja mitä etua sillä ajatetaan kun tuntuu, että koko ajan menee vain pahemaksi ei ainakaan kaupunkin asukkaitten etua.
  Kaupunkin talous kuralla ja nyt keskitytään henkilöitten väliseen suunpieksentään, sillä ei ainakaan tule yhtään euroa lisää kaupunkin kassaan.Ilmeisti jonkun mielestä tulee siltä se ainakin näyttää.
  Koko edellinen valtuustokausi meni lehdeltä kehumiseen vaikka kieroslukumittari kävi koko ajan punaisella.
  Aino ongelma lehden mukaan oli totuuden huutajat se on varma, että he eivät ole kaupunkin kassaa vieneet tyhjiin.

  VastaaPoista
 6. Harvinaisen uppoavaa tekstiä Javalta. Niinhän se Jussila kehuu olevansa alkuperäinen ja aito ukilainen, ajettelevansa vaan kaupunkilaisten parasta. Tätäkö se on kokoomuslaiselta päätoimittajalta, joka sallii julkisen tappelun oman puolueensa edustajilta. Ei hän ainakaan näytä noudattavan omia mottojaan eli ongelmienratkaisuun keskusteluja. Ehkä lehden palsta on sitä keskustelua. Täytyy kyllä sanoa, että tämän jutun käsikirjoitus on jokseenkin hämärän peitossa. Mitä Jussila saa näistä Walan kirjoituksista? Provosointia ja värikkyyttä ja mielenkiintoa lehden lukijakunnalleko? Mutta palveleeko nämä Walan nimissä kirjoitetut kaupunkikehitystä ihan oikeasti ja oikeaan suuntaan. Saanen epäillä. Lisäksi voi miettiä, että ketä yritetään julistaa seuraavaksi valtuustohäiriköksi. Arvokkaasti käyttäytyen nyt sitten vaan eespäin. Demarit ottaa pisteet kotiin ollessaan edelleen hiljaa taustalla.

  VastaaPoista
 7. Hitkun vitkun.

  Ottaneet mallia lokinpitäjästä,ei lokinpitäjä ketään "arvostele" tai muuten jne. vaan lokiin kirjoittajat näinse menee.
  Kylässä on omat käytöstavat niikun puoluepolitiikassa,Urpiainen salasi Kreikkan lainatekstiä jonka olivat väsänneet juristit 20000€ hintaan

  Ei kokomuslaiset koskaan tappele ne ovat asioita vain erimieltä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos visiiteistänne ja kirjoituksistanne! Tämä ei ole tiedotusväline vaan nettipäiväkirja, johon kukin voi tasapuolisuuden nimissä esittää oman näkemyksensä asioista. On täysin eri asia olla eri mieltä kuin perusteella valheisiin vetoamalla olevansa oikeassa. Kaupungissamme on käsittämätön tapa, jossa totuudella ei mitään virkaa. Yleensä totuutta toitottavien käsketään tukkia suunsa ja samalla tuon käskyn esittäjät jatkavat kaupunkilaisten omaisuuden, palvelujen ja tulevaisuuden tuhoamista.

  Muistelkaapa lähihistoriaa, eipä olleet vasemmisto tai keskusta huolissaan kaupungin taloudellisesta tilasta, kun kaupunkilaisten piikkiin otettiin oluthallivelkaa. Koko viime valtuustokausi oli tätä ja kokoomusjohtoisesti salaillen toteutettuna. Kukaan ei puutu kaupungin todellisiin talousongelmien aiheuttajiin vaikka niitä kuinka toisi esiin. Huippupäättäjiksi on ajautunut joukko melkoisia tumpeloita.

  VastaaPoista
 9. Jos Valosen kanssa on samaamieltä on silloin asiasta oikeassa,erimieltä olessa on häirikkö, solvaja ja ym.

  VastaaPoista
 10. Kiitos tänne saapumisista ja edellisestä viestityksestä! Samaa mieltä oleminen on eri asia kuin oikeassa tai väärässä oleminen esim.: Paloauto on punainen, se on fakta. Jos joku toisin väittää, hän on väärässä. Sen sijaa, jos sanoo punaisen auton olevan kaunis, se on mielipide, josta voi olla eri mieltä. Nämä häiriköt, solvaajat yms. alkoivat neloskerroksen nurkkahuoneesta, pesäpallomailan varresta, kun kysyttiin totuutta ja vaadittiin avoimuutta ja demokratiaa!

  VastaaPoista
 11. esim: nämä 22 valtuutettua vaatii laskelmia etukäteen mikä on todellinen säästö lomautuksista seuraavan valtuuston kokoukseen.
  Näin typerää päästösta ei voi kuin ihmetellä.Verrattaivissa urheituloksen lopputulosta vaatimista vaikka ko urheilusuritusta ole edes tehty.
  Juttelee sitten tai yritä tälläisten typerysten kanssa saada taloutta kuntoon.

  VastaaPoista
 12. En ole vasemmalta enkä oikealta mutta eikö ole hyvä tietää säästöjen vaikutus. Oliko 22 oikeassa?

  VastaaPoista
 13. En minäkään, mutta sitten vasta kun kaikki lomautukset on pidetty.
  Voitteko nyt kertoa mikä oli lomautusten säästövaikutus viime valtuustokaudella ja lomapäivien määrä oli 7.
  Vasemisto/oikeisto halusi että kaikki lomautetaan vaikka valtuusto ei sitä edelyttänyt

  VastaaPoista
 14. Kiitos käymisistä ja pohdinnoista! Kaipa työn arvo tiedetään, kun töitä tehdään, korvataan toisella työntekijällä tai jätetään kokonaan tekemättä. Onhan sitä osattu tehdä realistinen budjettikin, vai onko? Jos ei ole osattu tehdä budjettia, silloin pitää katsoa missä se heittää ja pistää se osa kuntoon eikä lomauttaa kaikkia vain siksi, että yksi organisaation osa saa toimia tehottomasti!

  VastaaPoista
 15. Demarit ovat juuri tuossa taitavia: PUOLUEEN ETU ! Se menee kaiken edelle. Ollaan kuin kusi sukassa ja nautitaan, kun toinen puolue iitelee.

  VastaaPoista
 16. http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/mielipide/lukijanaani/553253.html

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!