sunnuntai 29. syyskuuta 2013

TONTONMÄEN MYYNTI SÖSSIMIN€N MAKSOI YLI MILJONAA €UROA!

Miksihän hallituksemme antaa virkahenkilöiden jatkaa liukuhihnalta tapahtuvaa arrrrmotonda miljoona munimista. Nyt ne eivät enä toistu toistensa jälkeen vaan niitä tehdään jopa päällekkäin katulamput/Tontonmäen myynti. On käsittämätöntä miksei täällä järki ja kaupunkilaisen etu voita koskaan. Miksei myyntiä toteutettu keväällä tehdyn aloitteen mukaisesti?:

"Tontonmäki on viimeinkin myytävä
Viime syyskesällä järjestettiin Tontonmäen myyntitapahtuma. Paikalla oli parisataa uteliasta, joista sata oli ulkopaikkakuntaisia ja lähes kaikki heistä edusti nuoria perheitä. Tämä osoittaa, että Uudellakaupungilla on mahdollisuus saada uusia asukkaita, jotka oikaisevat vinoutunutta huoltosuhdettamme. Mikäli viimevuotisen Tontonmäen myyntitilaisuuden yhteydessä olisi esitelty kaupunkimme koko tontti- ja asuntotarjonta olisi tilaisuus ollut menestys vaikka yhtään Tontonmäen taloa ei olisi myyty. Esitänkin, että lomakauden alkuun järjestämme Tontonmäen talojen huutokaupan vaikkapa pohjahintaan 80 000€ ja samalla paikalliset kiinteistönvälittäjät ja kaupunki esittelevät muun asunto/tonttitarjontansa. Uuden tapahtuman suunnittelua ei mielestäni ole syytä antaa entiselle yhteistyökumppanille, samoin kaupungin on syytä olla tarkka siitä ketkä edustavat kaupunkia mahdollisessa myyntitilaisuudessa. On koomista, jos joku tienaa sillä, että on vuosia tienannut myymällä taloja saamatta aikaan yhtään talokauppaa. 
Uudessakaupungissa
                                             J Valkonen
                                     A.D 2013.4.15"

13 kommenttia:

  1. Noin se meni.Joillekin on vaan liikaa, että asioiden esittäjä on joku "Muutos", vaikka tiedän, että olet niin sitoutumaton kuin olla voi.
    Nyt on Tontonmäki kuopattu eikä poliisikaan ollut kiinnostunut asiasta, koska hankkeen siunaaminen oli poliittinen päätös!
    Suomen maan omituisin esittelyprosessi se oli kaikenkaikkiaan.Voisin kuvitella itsekin tekeväni samankaltaisen kun olen noita yhtiöitä vuosien mittaan aika monta perustanut. kaikessa roistomaisuudessani en ehkä olisi uskaltanut, koska en ole juristi

    VastaaPoista
  2. Kiitokset todella aktiivisesta vierailusta ja Juhalle kiitos kommentista! Poliisi oli kiinnostunut asiasta, mutta silloin oli menossa eräs hakuprosessi. En halunnut olla kenenkään urakehityksen esteenä. Lopullinen valintahan oli niin hakijan kuin kaupunkimme kannalta hyvä. Miksi olisin uusikaupunkilaisena valtuutettuna täydentänyt pyydettyjä tietoja ja vienyt asiaa eteenpäin. Jos olisin ollut raumalainen valtuutettu, olisin ....

    VastaaPoista
  3. Kuperkeikka ja pyllistys !

    Nyt sitten tulee talojen myynistä €kuja saadaan maksettua vähän velkoja pois,mutta täytyy loppuunkiin velkoihin jostakin haalia niitä €kuja, varmaan jatketaan lomautuksia.

    VastaaPoista
  4. Kiitov visiiteistä ja kommentista! Eihän tämä mikään busines ollut. Maksettavaa jää ja kun ei ole millä maksaa, lienee tie juuri toteamasi. Taloilla oli kuulemma runsaasti huutajia 5-6 per talo parhaillaan. Jos samalla olisi esitelty kaupungin muu tontti ja asuntotarjonta, olisi tilaisuudesta saattanut tulla jopa menestys. Mutta ei voi kauhalla vaatia, kun on palaneella puulusikalla tarjoiltu!

    VastaaPoista
  5. Nyt on sitten persaukisille saatu omakotitalot. Seuraavaksiko ruvetaan lopuille rahattomille rakentamaan uusia vuokra-asuntoja? Ja kaikki tämä veronmaksajien rahoilla tietysti.

    VastaaPoista
  6. Harto vaati taloille aluksi koemarkkinointia, ja nyt ratkaisi niiden myynnin. Hartolla on taas kerran puhtaat paperit. Ei ole Javalla.

    VastaaPoista
  7. Kuperkeikka ja Pyllistys!

    Persaukinaiset rakennutta raharikkaille Roomalaista huvia varmaa samaan tyyliiin tulee vielä jatkumaan, jos samat Hölmöläishallituksen jäsenet ja valtuutetut voivat päättää samaan malliin..

    VastaaPoista
  8. Kiitos käväisyistä ja viesteistä! Höpö höpö koemarkkinoinnin kanssa. Talot tehtiin vuokrataloiksi ja vuokralaiset oli tiedossa. Vuokrahinta oli vastaavien vastaavan ostohintaan verrattuna surrealistinen. Esitimme toisenlaista kuviota omistusasuntojen rakentamiseksi Pyhämaahan.

    Ääliöisesti täällä hommia on hoidettu ja sama älyllinen hortoilu jatkunee!

    VastaaPoista
  9. Talot rakennettiin myyntiin ja vuokraus oli toinen vaihtoehto. Vuokra oli todellinen kustannuksia vastaava. Javan kommentit on ääliömäisiä. Ei todellisuutta ja logiikkaa lainkaan.

    VastaaPoista
  10. Kiitos pirteästä piipahtelusta ja suorasta kommentista! Talot tehtiin vuokrattavaksi, miksi muuten olisi perustettu ihmeellinen yhtiö. Eikö myytävät talot myyty ja sitten rakennettu. Rakentamisen välttämättömyyttä perusteltiin autotehtaan ulkolaisten insinöörien tarpeella, he kuulemma halusivat vuokraomakotitaloja. Vuokran älyttömyydestä käytiin jopa väittelyä silloisen hallituksenpuheenjohtajan kanssa. Valmistelijan mukaan em. lisäksi asuntoihin oli tunkua myös lapsiperheiden suunnalta. Muistanpa hyvin koulutuslautakunnan kokouksen, jossa entinen kaupunginjohtaja tuli kesken sisään ja kertoi minulle, että talot on päätetty myydä.

    VastaaPoista
  11. Erityisesti 43 englantilaisille insinööriperheille sitä kehiteltiin kertoo silloisessa hallituksessa istunut.

    VastaaPoista
  12. Harton usko on tarttunu sen seuraajiin. Tieto ei paljoo siinä porukassa paina. On nii ääliöö väkee ja kansa maksaa sen. Kaikkia messiaaksi kelpuutetaan.

    VastaaPoista
  13. Niin se vaan meni että Javan ehdotuksen pohjalta saatiin huutokauppa aikaiseksi ja kaupat syntymään. Muuten oltaisiin vieläkin lähtöasetelmassa, kämpät kaupungin näpeissä.
    Eipä montaa politiikan ihmistä saatikka taloidean alkuunpanijoita näkynyt huutokaupassa, ehkä parempikin niin.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!