tiistai 23. lokakuuta 2018

SAAKO LAKKONA RUOKKIA MUIDEN LAPSIA?

Maamme hallitus ajoi taas kerran ihmeellisyyksillään Suomen ihmeelliseen tilanteeseen. Totuus lienee se, että sopimisen esteenä häärii hallitus, joka mielipidemittausten mukaan operoi alle 40 prosentin kannatuksella eli se ei nauti kansan enemmistön luottamusta. Jos työnantaja- ja työntekijäpuoli sopisivat keskenään niistä toimista, joilla työpaikkoja lisätään, saattaisi syntyäkin jotain ja ainakin lakko jäisi syntymättä. Perussuomalaisena perussosialidemokraattina pidän syntynyttä soppaa, jota ei lakon vuoksi tarjota lapsille, hallituksemme suurena mokana.

Hallituksen sähläyksen johdosta mm. lapset jäivät ilman päivittäistä murkinaa ja se täytyy tietenkin kirjataan ikävien lakonseurausten sarakkeeseen. Kun lakkoillaan se vaikuttaa aina johonkin ja joihinkin meistä, mutta ei mitenkään hallituksen elämiseen ja olemiseen. Hyväksyn lakon, tilanteessa, jossa vippaskonsteilla vallassa roikkuva hallitus kurmottaa rivosti ja jatkuvalla syötöllä tavallista kansaa. Jos tässä maassa kielletään lakot, ajaudutaan täysin mielivaltaiseen harvainvaltaan.

Lakon alettua lakkolaisten ongelmaksi putkahtivat koululaisten perheen ulkopuoliset vapaaehtoiset oppilaiden ruokkijat. Tällaisesta perussuomalaisesta perusdemarista, joka esiintyi kokoomuksen listalla, tuntuu äärimmäisen positiiviselta, jos joku pitää huolta muistakin kuin omista lapsistaan. Ei se vesitä lakon merkitystä vaan nostaa sen huomioarvoa. Kiitos myös yrittäjälle, joka lähti rohkeasti lasten ruokkimiseen mukaan. Ehkäpä siinä sivussa, lakon vuoksi, joku työtön sai po. yrittäjältä edes lyhyeksi ajaksi töitä - EIKÖS SILLOIN HALLITUKSEN TAVOITE TYÖN LISÄÄMISESTÄ TOTEUTUNUT, joskin vaikeimman kautta?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen rustaus.

    VastaaPoista
  2. U:gin asukasluku laskee, mutta onneksi demokatu ja ilopillerit hehkuu!
    Näillä ajatuksilla, kun luki paikalliset uutiset U:gista.
    Terveisiä Raision aabeeceeltä.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!