sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

MEDIAN PRIDEUHO JA SIKATRUMP

Homot marssii, homot tekee sitä ja homot tekee tätä - tekivät homot mitä tahansa, mediassa heidän tekemisensä muuttuu ihmeellisen valtavaksi ja jopa huisin ihanaksi. Todellisuudessa homot syövät samoin kuin heterot, kampaavat hiuksetkin samoin ja ajavat autolla samaa puolta katua eli homojen ja heteroiden ainoa, käytännön asioihin vaikuttamaton, ero piilee siinä, että toiset ovat homoja ja toiset heteroita. Tässä maassa homot ja heterot saavat elää ja touhuta kuten lystäävät, kunhan he eivät häiritse toisia suomalaisia. Miksi homojen täytyy marssia, kun heidän asiansa on hyvin? -Kun tätä pohdit, vastaus löytyy linssiluteilutarpeesta ja median vapaamielisyyden, jota kutsutaan myös suvaitsevaisuuksi, korostamisesta.

Minun puolestani homot eläkööt kuten lystäävät, heitä ei vainottako tai pilkattako, jos kunnioittavat muille kansalaisille samoja oikeuksia. Jos kaikki antavat toistensa elää rauhassa, ovat asiat kaikilla hyvin ja elämä luistaa jokaisella suomalaisella. Uskon suurimman osan homoista ajattelevan näin, mutta tämä valikoivasti inhimillisyyttä korostava valtamedia ratsastaa kilpeä kiillottaen homoudella: ON HIENOA OLLA PRIDEHÖSSÖTTÄJÄ!  

Valtamedia puolustaa valitsemansa vähemmistön oikeutta olla oma itsensä omine mieltymyksineen tai ajatuksineen. Valtamedia vaatii pappeja vihkimään homot ja nostaa armottoman äläkän pienemmästäkin homovitsistä. Samalla valtamedian timantti vertaa demokraattisilla vaaleilla valittuja presidenttejä eläimiin ja kuvottaviin otuksiin ja kuittaa kaiken väittämällä sen olevan huumoria. Käytännössä valtamediamme sanelee, mistä saa kirjoittaa ja miten tulee kirjoittaa eli sananvapauden puolustajana VALTAMEDIA ON TEHNYT ITSESTÄÄN VITSIN!

Jokaisen sopii tiedostaa sekin seikka, että KAIKKI ME RAHOITAMME PRIDETOUHUJA! Sinä maksat veroja ja käytät niiden yritysten palveluita, jotka kanavoivat miljoonia euroja pridehössötykseen. Valtamedia on luonut ilmapiiriin, jossa yritykset suorastaan pakotetaan osallistumaan pridemeininkeihin. Jospa antaisimme homojen olla ja elää normaalia arkeaan rauhassa, niin silloin he saisivat olla rauhassa.

Uskon valtamedian pridehössötyksen enemmänkin ärsyttävän lisää juuri heitä, ketkä suhtautuvat negatiivisesti homojen oikeuteen olla perushomo. Ainoa merkittävä asia, mikä paljastuu homohössötyksessä ja muissa uutisoinneissa, on valtamedian näennäisinhimillisyys ja nazimainen halu päättää siitä miten ja mitä ihmisille ja kerrotaan, jonka LOPULLINEN PYRKIMYS ON HALLITA JOPA IHMISTEN AJATUKSIA! 

7 kommenttia:

 1. Kieltämättä aika erikoinen tapahtuma joku pridekulkue. Paljonkohan poliiseja kutsuttiin kesken kesälomien turvaamaan ihmisten turvallisuutta?

  VastaaPoista
 2. Nyt sekoitat tapahtuman Putinin ja Trumpin vierailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkijoukko ja terroriteot. Ei ole ihan helppo juttu virkavallalle. Kun kulkue oli kooltaan mikä oli niin ihan halpa puuhastelu sen turvajärjestelyt ei ollut.

   Poista
 3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Tapahtuma ja vieraiden valtiopäämiestenn käynnin uutisointeja verataan alustuksessa. Toisia saa haukkua ja haukutaan valtamediassa ulkonäön perusteella tyylillä: pikkulapset kiusaavat toisiaan hiekkalaatikolla. Valtamedia kuittaa tämän toteamalla sen olevan huumoria, mutta erästä vähemmistöä suojellaan ja hehkutetaan niin, että se kääntyy po. vähemmistölle negatiiviseksi asiaksi.

  Minun mielestäni uutiset pitää kertoa uutisina ilman, että niihin liittyy toimittajien näkemyksiä tai aivopesuyrityksiä. Suomessa homoilla on ihan hyvät oltavat eikä niitä uhkaa kuin määrätyt osat maahamme uitetetusta monikulttuurisuudesta!

  VastaaPoista
 4. https://tinyurl.com/yamwvew6

  VastaaPoista
 5. Katettu Alinenkatu vai terve työympäristö?
  Suosittelen lukemaan ja lukekaa myös kommentit.
  Tänään julkaistussa laajassa artikkelissa hieman viitteitä sille, mitä ovat ns. "ehdottomat lausunnot" sisäilmasta vaikka terveyskeskuksessa.
  https://yle.fi/uutiset/3-10254105

  VastaaPoista
 6. Kun Vapaavuori osallistui Pride-kulkueeseen niin se oli ihanaa. Kun Soini osallistui johonkin abortti- vai-mikä-olikaan-tapahtumaan niin se oli kamalaa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!