torstai 5. heinäkuuta 2018

MONIKULTTUURISET JIPOT AVUKSI ARKEEN!

Suomalaisessa systeemissä siivestäjät jakavat entistä vahvemmin kansankunnan yhteisistä viljoista kasvattamaa ja yhdessä leipomaa kaakkua. Taannoin 1980-luvulla todettiin jokaisen suomalaisen ruokapöydässä istuvan virkahenkilön, jotka nakersi yhteistä leipää kollegojen luomien pykälien avulla. Pöydässä syövien virkahenkilöiden kohortit ovat kasvaneet legiooniksi ja niiden rinnalle lisänä ovat tupsahtaneet juristit sun muut siisipi-Siirit ja siipi-Simot on kasvanut. Trendien nimissä näitä yhteisen kakun pureksijoita syntyy kuin saivareita sotkussa, viimeisenä voitaneen pitää henkilökohtaisia valmentajia - liikunnasta, ruokavaliosta tai voodoosta tavallisia suomalaisia rahastavia huijari-Huldia ja sumuttaja-Sameja.

Itse asiassa päätösvalta omista asioista on karannut tavallisen suomalaisen käsistä. Sote-hössötys ja valmistelu ovat tästä hyvä ja viimeinen esimerkki. Kun hallintovirkahenkilöt, yksityisen sektorin parasiitit ja pääkaupunkiseudun lusmut kuppaavat työtätekevää kansaa, viemällä heiltä terveyspalvelut ja rakentamalla ökyilleen tanssin taloja, pisararatoja, lentokenttää jne. jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla, tarvitaan tämän pysäyttämiseksi uusien tuulien tuomia uusia voimia. Herrat ovat kautta aikojen salanneet kansalta kaiken olennaisen ja siten he ovat itse päässeet helpolla ja estäneet kansan aseman kohoamisen.

Yksi suurimmista arkeen positiivisesta vaikuttaneista metodeista salattiin kansalta jo ammoisina aikoina. Kun Raamattu käännettiin ja julkaistiin rahvaalle, salattiin siltä pari Raamatun kirjaa. Kansalta Kabbalaan perustuvat kirjat väkevine loitsuineen jäivät kertomatta plus takamaa eliitin edellytykset työtä tekevien siivestämiselle ja sen mahdollistavalle irvokkaalle porsastelulle. Nyt nuo kansalta salatut loitsut ovat kaikkien saatavilla. Tarvitaan vain hiukan aikaa, vaivaa sekä kotva manaamista ja onnesi sekä menestyksesi on taattu ilman personal trainereita, juristeja, isännöitsijöitä tms. joko itsestään selvyyksiä tyrkyttäviä tai huijausmielessä sinua lähestyviä yhteisen kaakkumme hyödyttömiä nakertajia.

Monikuttuurista kirjallisuutta aktiivisesti ammentamalla löydämme loitsun tilanteeseen kuin tilanteeseen:

Etkö esim. viitsi millään leikata nurmikkoa? -Pieni loitsunluku ja heinäsirkat tekevät sen puolestasi. Hiukan varovaisuutta loitsukokeiluun, sillä eräs loitsunkäyttäjä hävitti niillä tuolloisen suurvallan Egyptin. Saattaa tulla melkoinen lasku, jos tilaamasi heinäsirkat käyvät naapurien ruohokenttien kimppuun - toisaalta piilee siinä busines mahdollisuuskin!

Voittaako väärä joukkue jalkapallossa vai oletko saanut kutsun oikeuteen? -Tässä oiva menetelmä menestyksen niittämiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!