lauantai 14. heinäkuuta 2018

PÄÄKAUPUNKISEUDUN TRENDIKÄS HOMOMEDIA

Meidän kärkimediamme ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle ja ne valitsevat trendit, joita maakuntien tiedottajat seuraavat. Jos joku erehtyy asettumaan pääkaupunkilaisen valtamedian valitseman "totuuden" kanssa vastavirtaan, hänet julistetaan epäkelvoksi yksilöksi. Median luoma pelote yksilöllisten näkemysten esittämiselle tuo mieleen nazi-Saksan ajat. Niinpä nyt median manipuloimat tyypit seuraavat yhtä oikeaa ajatusta, kuten aikoinaan trendikkään vihreiksi verhotuneet massat seurasivat Maon punaisen kirjan oppeja!

Valtamediamme nostaa esille trendikkäitä aiheita ja toitottaa niitä vailla taustojen selvittämistä ja todellista uutisointia. Suomessa homojen olot lienevät parhaat maailmassa, heitä ei vainota, syrjitä saati tuomita kuten monissa muissa kulttuureissa. Tätä taustaa vasten ihmetyttää homotempausten hyysäys. Miksei media aja samoin vasenkätisten tai punatukkaisten asiaa tai järjestä näille suurtapahtumia, sillä homojen kanssa aivan vastaavassa asemassa ovat  punatukkaiset ja vasenkätiset. Suoraan sanoen valtamediamme menee kaikessa mielikuvituksettomuudessaan siitä, missä aita on matalin ja kääntää selkänsä todellisille ongelmille, joiden kuntoon saattamiset, ongelmat esiin nostamalla se saattaisi korjata.

Miksei pääkaupunkiseudun media puutu maamme todellisiin ongelmiin, jotka vaikuttavat miljoonien suomalaisten tulevaisuuteen? Suomessa ajetaan alas miljoonien kansalaisten sosiaali- ja terveyspalveluja vain siksi, että näiden miljoonien suomalaisten työstä ulosmitatut verovarat syydetään pienen, tuottamattoman, eliitin ja heidän lakeijoiden hyväksi: Länsimetroon, lentokenttään, Tanssin taloon, kehärataan, huuhaa tohtoreihin, pisararataan jne. jne. Mainut rahoittamiselsi miljoonilta ihmisiltä viedään sairaalat, koulut ja heidän elämispuitteensa jätetään rempalleen ja meidän media vaikenee tästä. Valtamedian yksisilmäisyys ja velttous ovat ajamassa Suomen tilaan, jossa täällä elettiin 1600-luvulla: VÄHEMMISTÖ ELOSTELEE ENEMMISTÖN TYÖLLÄ EIKÄ ENEMMISTÖ VOI MUUTA KUIN RAHOITTAA VINOUTUMISEN JATKUMISEN!

Pääkaupunkilaismedian itsekäs epäinhimillisyys ja trendipellemäisyys paljastuu parhaiten suhtautumisessa todellisten hädänalaisten todellisiin auttajiin. Yhden henkilön apujärjestö sai aikoinaan pääkaupunkiseudun median huomion, jopa auttajan toimia jatkanut poika sai julkisuutta mediassa. Mutta julkisuus alkoi hiipua, kun po. poika valitsi väärään puolueen. Pääkaupunkiseudun media ei nosta esille sen enempää satojen tai tuhansien ruokajonojoissa asioivien auttajia saati avuntarvitsijoita puhumattakaan siitä, että valtamedia pureutuisi epäinhimilliseksi muuttuneen nälkä/asunnottomuusongelmien taustoihin. Rikkaat homot marssivat rikkaiden tukijoidensa kanssa ja ovat trendikkäitä toisin kuin likaiset köyhät! Vasta kuuluisan kansainvälisen yhtyeen tukiessa köyhien auttajaa palasi auttaja, mutta eivät autettavat, julkisuuteen.

Valtamedian suhtautuminen kaikkiin asioihin lähtee trendeistä: On hienoa tukea monikulttuurisuutta unohtaen sen todelliset syyt ja kammottavat seuraukset. Trumpiin ja Putiniin suhtaudutaan valtamedian luoman vallitsevien trendien mukaan äärimmäisen kielteisesti - presidenteistä saa tehdä pilaa ja pilkkaa. Pääkaupungin median toimittajat ovat unohtaneet jopa äitien opetukset: Kenenkään ulkonäköön ei saa puutua. Valtamediamme luo omat trendinsä totuudesta vaikenemalla ja niitä valheella ruokkien. Esim. Venäjää pidetään nykyisen idän ja lännen välisten ristiriitojen synnyttäjänä, mutta muistelkaa kukahan se alkoi rakentaa ydinohjustukikohtia Venäjän rajanaapurimaihin ja kukahan oli Ukrainan selkkauksen käynnistäjä syömällä ukrainalaisten hyväksymät sopimukset?

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nykypäivän journalismi on ala-arvosta.

      Poista
  2. Let's make a deal! Nostakaa te pakon edessä natomaksunne 4 %iin bkteestääne niin meillä aseteollisuus kiittää ja työllistää meitä. Money makes the world go round jiiänee.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!