sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

KAUPUNKI SUUNNITTELEE - YRITTÄJÄ LUUTII TORILLA TUPAKAN TUMPPEJA!

Puuhastelu ja haihattelu ovat kivoja juttuja mukavassa porukassa ja se muuttuu jopa tuottoisaksi kujeiluksi, kun siitä maksetaan. Hauskat vekkulit muka kuulevat ja toteuttavat sinun ideoita, mutta käytännössä kaikki on jo ennalta päätettyä. Se lienee selvää, että suunnittelu ja haihattelu toimivat kaupungissamme: välillä jahdataan alumiinisia ikkunanpokia, välillä kunnostetaan hevoistenjuottokaivoa, katetaan Alicenkatua ja nyt yritetään elävöittää keskustaa kieltämällä siellä autoilu. Melkoinen saavutus tehdä henkilöautosta kirosana kaupungissa, joka elää henkilöautojen valmistuksesta!

Jos suunnittelu toimii, kuinka on kaupunkimme käytännön toimien, palveluiden ja siisteyden laita? Totesin eilen, että kirjasto on lauantaisin kiinni, siksi visiitti jäi rentoon sananvaihtoon Rauhan puiston vapaiden pohdiskelijoiden kanssa. Tori loisti puhtauttaan, mutta kuka sen oli tehnyt? - Ei kaupunki, vaan yksittäinen yrittäjä oli joutunut luutimaan kaupunkimme keskeisen paikan puhtaaksi ihan ite luutimallla. Kuten videosta voi havaita yrittäjä näppärästi kierrättää tupakan tumpit trendikkäästi sadevesikaivoon, jossa ne tekevät selvää viemärissä lymyilevistä rotista tai Pasklahden kaloista.

Kun asioita tuodaan julkisuuteen, kannattaisi ihan kärkeen edes hiukan pohtia mistä kerrotaan ja miten kerrotaan. Nyt kaupungistamme saa varsin vastuutututtoman ja epäkelvon kuvan, jonka mukaan kaupunkiorganisaatio ei pysty edes pitämään huolta perushygieniasta. Viestinnän perusjuttu piilee siinä, ettei sokeasti kopioida ideoita vaan käytetään järkeä ja mielikuvitusta. Aivan ensimmäiseksi, ennen ensimmäistäkään viestin lähettämistä tulee pohtia tiedotuksen mahdolliset negatiiviset vaikutukset ja sulkea ne pois. Näin toimien estetään negatiiviset mielikuvat ja jälkiselittely. Jokaista asiaa on osattava lähestyä negatiivisesti ja korjattava mahdolliset vieheet ennen viestinnän aloittamista. Jos näin ei toimita syö se puuhapoppoon intoa, joka saattaa hävitä kuten, ennen niin mahtavat, Merefestit maan päältä!

Linnki:

Kannataisikohan torin viihtyyvyden parantamiseksi ja kaupungin yrittäjien säästämiseksi asentaa tuhkakuppeja.

9 kommenttia:

 1. Mikä video ja mistä sen voi katsoa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommentin huomiosta. Nyt löytyy linkki luudanheilunnasta torilla.

  VastaaPoista
 3. Tämä on tyypillistä Javan muiden pilkkaamista. Java voisi itse esittää jotain uutta eikä aina arvostella muiden tekemisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Javalta kyllä piisaisi Idearikkaita ja kehiteltäviä UUSIA Ideoita...mutta täällä kylillä eivät mene läpi.Myös monilta muilta.Valitettavasti
   täällä hallitsevat jättävät ne uuudet ideat hiljaisuudella huomioimati.Siinä voi menettää asemansa, sen aseman jolla toteutetaan VAIN ne ideat, jotka
   on helposti kopioitavissa vaikka
   Pinterestistä.Kaupunki on yhteistyökyvytön kaikelle uudelle ja Rohkealle.Se on se pelko oman aseman menettämisestä.Pelätään ja silti
   kovasti halutaan.Surullista.
   Kovasti otetaan vastaan lehtijutuissa uusia tulokkaita,
   mutta käytäntö on täysin
   vastakkaista.
   Myös päättävät herrat...voivoi
   muuallekkaan eivät kelpaa.

   Poista
  2. Valkosella on ideoita ja ne ovat niin hyviä, että ne pelottavat eliittiä. Sikses sittemminkin ne eivät mene koskaan läpi.

   Poista
 4. Voisi ehdottaa vaikka palloiluhallia??

  VastaaPoista
 5. Oneksemme on demarit
  http://ls24.fi/uutiset/tulos-saatiin-vaikka-yksi-valtuutettu-marssi-ulos-salista-kesken-kokouksen-harri-hiitio-on-pyharannan-uusi-kunnanjohtaja

  VastaaPoista
 6. 17 sekuntia luudanvarressa ja sillä pääsee Ukin kuningattareksi. Tässä kaupungissa on jokin pahasti pielessä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Meillä positiivisuus on sitä, että pienipiiri saa nuolijoidensa tuella tehdä mitä tahahansa ja jopa kaupunkilaisten piikkiin. Sillä ei ole yhtään mitään väliä, mitä nämä muutamat mielikuvituksettomat ja luomiskyvyttömät tekevät eli kopiovat, sillä heillä on aina uskollisten nuolijoiden vankkumaton tuki. Jos erehdyksessä esität jotain muuta, sinut tuomitaan aina negatiiviseksi tyypiksi ja saat jopa poliisin perääsi. Näin se menee, kun pieni mielikuvituksettomien piiri pyörii, mitään ymmärtämättömien, tukijoidensa hyväksynnällä ja niinpä kisan voittaja ja uusikaupunkilaisten rahojen viejä on Mylly!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!