perjantai 6. heinäkuuta 2018

SOTEN SYY: YHTEISET RAHAT SIJOITETTU TUOTTAMATTOMASTI!

Yksityinen sijoittaa Äänekoskelle, Kittilään, Uuteenkaupunkiin, Turkuun, Kuopioon, Kemiin jne.. Kaikilla mainituilla paikkakunnilla rakennetaan Suomen hyvinvoinnin perustaa vientiteollisuuden kautta. Vientiteollisuus ja sen työntekijät kulutuksellaan ja maksamillaan veroilla luovat taloudellisen pohjan Suomen palvelurakenteelle. Sen sijaan, mitä tekee Suomen valtio, sijoittaako se todellisille terveen kasvun paikkakunnille? -Ajakaapa autolla Jyväskylästä Äänekoskelle tai piipahtakaapa Suomen nopeimmin kasvavalla paikkakunnalla Uudessakaupungissa ja havaitsette valtion vievän näiltä seuduilta enemmän kuin tuovan sinne!

Kun puhutaan kansantalouden, hyvinvoinnin osalta kestävästä, kehittämisestä ja hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden turvaamisesta, meidän täytyy tunnustaa lähtökohdaksi kaksi seikkaa: VEROPARATIISIYHTIÖIDEN TOIMINNAN HELPOTTAMINEN SAATI PÄÄKAUPUNKISEUTUUN SIJOITTAMINEN EIVÄT PARANNA SUOMEN TALOUDELLISTA ASEMAA. Suomi elää verotuloista eikä niitä kasvateta yksityistämällä julkisia palveluita vierasmaalaisille yrityksille, jotka vievät vermyntit mennessään. Verotulomme eivät kasva silläkään, että määrätyt ammattikunnat kiertävät verotusta perustamalla pieniä yrityksiä, jotka eivät maksa itselleen palkkaa vaan osinkoja. Jos toimimme näin veropohjamme kapenee koko ajan. Kun samaan aikaan vaaditaan perustyötä tekevien ihmisten työskentelevän entistä pienemmällä palkalla ja huonommin ehdoin, on Suomen hyvinvointi kulkemassa kohti surullista loppuaan.

Suoraan sanoen Suomen tämä hallitus, kuten muutama edeltäjänsäkin tekee käytännössä kaikkensa tämän maan alas ajamiseksi. Sijoittajien pikavoitot ja kansainvälisten sijoittajien etu turvataan vaatimalla kansaa nöyrtymään kikyihin, sote-uudistukseen ja muihin terveen järjen vastaisiin venkuroihin. Ajatelkaapa sitäkin, että meillä tehtaillaan tohtoreita sitä vauhtia, että niitä kohta enemmän kuin varusmiehiä. Tästä huolimatta vientiteollisuutemme joutuu tuottamaan korkeasti koulutettuja työntekijöitä ulkomailta. Kaiken maailman huuhaa tohtoreita leivotaan, mutta sellaisista tohtoreista ja diplomi-insinööreistä on pula, ketkä palvelisivat vientiteollisuutta ja turvaisivat työllään Suomen tulevaisuuden.

1 kommentti:

  1. Vanhuksille ei ole kunnan vanhainkotipaikkoja mutta tälläisiin on varaa Perkele!!

    http://ls24.fi/uutiset/demokatu-muuttaa-liikennejarjestelyja-u-gissa

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!