maanantai 20. huhtikuuta 2015

VAALIT ANTOIVAT MAHDOLLISUUDEN SUOMELLE!

Viime eduskuntakaudella Suomi jaettiin kahtia oli maksajat ja saajat. Pääkaupungin ongelmat olivat musiikkitalot, metrolaajennukset jne jne.. Tämä kustannettiin lakkauttamalla muun Suomen toimintoja, jopa tiestö, terveydenhuolto, koulutus ja maanpuolustus jätettiin retuperälle. Pääkaupunkiseudun hyysäämiseksi tehtiin kaikki, valtio meni venäläisten kanssa kimppaan telakan turvaamiseksi Helsinkiin, Lohjalla estettiin kaupan avaaminen, jotta pääkaupunkiseudun pakkomuuttoon nojaava muutto ja kauppa jatkuisi. Muualla Suomessa kiristettiin vyötä ja maksettiin em. meininki. Tämä oli härskiä ja vastuutonta Kokoomuksen ja Vihreiden politiikkaa.

Nyt niin Kokoomus kuin Vihreät, ovat jo ennen vaaleja, linjanneet itsensä ulos seuraavasta hallituksesta. Tämä on suuri voitto pääkaupunkiseudun ulkopuoliselle Suomelle. Kun Kokoomus ja Vihreät ovat ulkona seuraavasta hallituksesta, voidaan hallitus kasata ilman kansan verta imevää mustaa jättijuotikasta ja ikuista kehityksen jarrua.

Keskustan, Persujen ja SDP:n vetämä hallitus voi korjata politiikan ja maan kehityksen pääkaupunkiseutuvetoisten Kokoomuksen ja Vihreiden jäljiltä. Kerrankin Suomella on realistista toivoa ja nousukausi odottaa tulevan hallitusohjelman seurauksena. Myös SDP:n on syytä muistaa, että sen kannatuksen alamäki pysähtyy hallituksessa, joka nostaa Suomen mustavihreän suon syvimmästä silmäkkeestä.

Varsinais-Suomen osalta on ikävä niitä aikoja, kun maan ykköspoliitikot, kuten Paasiot, Vikatmaat, Laineet, S Niinistö ja V Itälä tulivat täältä. Silloin maakuntamme kehittyi aimo askelin. Nyt eduskuntaan valitut näyttävät varsin kevyiltä pääkaupunkilaiskollegojen sätkynukeilta. Jotenkin tuntuu, että Varsinais-Suomesta nyt valituista kansanedustajista ainoa karismaattinen tyypitär on Li Anderson. Jo menneet vuodet ja kuukaudet osoittavat karusti, ettei esim. Kokoomuksella ole täällä ministerinmitat täyttävää kansanedustajaa - enemmänkin ovat muiden työllä pisteiden kerääjiä kuin tekijähenkilöitä. Samanlaista orpopojan valssia vetää myös demareiden kaarti ja melkoinen yllätys olisi, jos persuista nousisi merkittävä varsinais-suomalainen ministeri.

Meidän täytyy toivoa, että pohjoisen mies Sipilällä paukut piisaavat, kun hän ampuu alas kehäkolmosen sisältä valtaan pyrkivän muun Suomen mustan  surman. Uuden hallituksen on syytä saada tukea yli puoluerajojen tästä maksaja Suomesta. Ja hyvä tästä tulee, jos maata päästään viemään eteenpäin hallituksella josta puuttuvat Kokoomus ja Vihreät!


6 kommenttia:

 1. Jaahas että noin. Pk-seudulla asuu noin neljännes maan väestöstä. Mitkä mahtaa olla alueen rahavirrat valtion budjetista? Elämme mielenkiintoisia aikoja kun Oulun seudun monimiljonääri alkaa vetää maan hallitusta. Tulos tai ulos, lupasi Sipilä. Me odotellaan miten mies onnistuu.

  VastaaPoista
 2. Vihreillä on toki hyviä, ekologisia teemoja. Toisin kuin Perussuomalaisilla, joita ei ympäristö kiinnosta paskan vertaa.

  VastaaPoista
 3. Vihreiden politiikka ja talouskasvun yhteensovittaminen ei sovi. Sitä voi itse kukin miettiä miksi ei sovi. Persujen hallitustaivalta odotellessa. Oijoi niitä Postipekan aikoja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käymisistä ja kommenteista! Pääkaupunkiseutu on silkka kulu muulle Suomelle. Ökycityvihreät ajavat tämän maan perikatoon ja kivikaudelle - itse kyllä ajelevat Lexuksillaan säännöistä välittämättä. Härskiä parinaamaisuutta!

  VastaaPoista
 5. Entäs res. kapt. Sipilän Audi Q7? Tuskin sillä tekemällään häkäpönttöautolla liikkuu Mannerheimintiellä vai?

  VastaaPoista
 6. Vihreet antaa neuvoja miten maalla pitää asua.
  Kannattasis lukea Penntti Linkolan haastattelu uuresta Suomen Kuvalehdestä.
  Kerrotaan mitä hölmöä on eu:n tuomat direktiivit tai onko peräti suomalaisten hölmöyttä?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!