tiistai 21. huhtikuuta 2015

Uudenkaupungin valtuustolla varaa 8 milj. euron huvireissuun!!

Uudenkaupungin kaupunginhallitus toimii varsin omapäisesti eli marssii tylysti valtuuston päätöksen yli. Jotta homma edes näyttäisi tyylikkäältä täyttäisi lain kirjaimiston, kannattaisi ottaa, kaupungissamme aikaisemmin käytetty, puheenjohtajisto vallan kanavaksi. Tuolla jujulla menneet  vuodet nevahaapavuorelaiset höynäytettiin kaiken kahjon ja kalliin taakse - vai eikö joku voi mennä tästä walalle?

Säästöjen aika on ohi, kun päättäjät puuhaavat omia reissujaan. Viime valtuustokaudella päättäjäkerma reissasi aina Unkariin asti ja lennähtipä joku Venäjällekin. Reissu oli paikallismedian mukaan matkailun kehittämisen kannalta välttämätön. Jokainen voi nyt tiirata ympärilleen ja todeta, onko matkailumme tai Unkarin matkailu rajusti kehittynyt. Vai liekö kielitaidottomat matkalaisemme käyneet Unkarin sijaan Ukrainassa - siellä kun on ollut viime aikoina matkailullista upseerivilskettä?

Luulisi valtuuston olevan päätöselin eikä opinto- ja tutustumismatkatoimisto. Mutta  näinhän se ei ole meillä, reissuun on päästävä koko päättäjäkerman vaikka kansan kuvetta jouduttaisiin kaivamaan kuinka kovasti. Sinänsä nämä luottamusmiesmatkat eivät tällä valtuustokaudella ole olleet mitään valtuustomatkoja, sillä suurin osa reissaajista lienee ollut virkahenkilöitä. Kyseessä on kiva päivärahojen kuittaamismahdollisuus henkilöstölle.

Totuus on kuitenkin se ja siitä voin mennä waikka walalle, että nyt päättäjäkerma voisi, edelliskauteen suhteutettuna, mennä vaikkapa Unkaria tai Ukrainaa huomattavasti edemmäs. Onhan mahdollista matkarahaa nyt lähes 8 milj. euroa enemmän eli kahdeksanmiljoonan euron reissun voisivat virkahenkilömme ja päättäjät tehdä ja kaupungintalous olisi vastaavassa tilassa kuin entisen valtuuston Unkarin tai Ukrainan reissun aikana.

TÄSTÄ ITSE UUTISEEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!