keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

RYYPPÄÄMÄÄN - RYYPPÄÄMÄÄN - KAIKKI VALTUUTETUT RYYPPÄÄMÄÄN - PIIKKI ON AUKI!


Ryyppääminen on uljasta puuhaa ja pihin riemua lisää se, jos pääsee muualle ryyppäämään ja vieläpä muiden rahoilla. Kyseistä juopottelusessiota voidaan pitää melkoisena piristyksenä köyhänkin päättäjän ankeeseen arkeen. Saa reissata vieraalle paikkakunnalle, hyvässä lykyssä jopa ulkomaille, jolloin moraalin ja hyvän käytöksen voi jättää kotiin.

Viimeisistä veronmaksajien kustantamista ryyppäjäisitä on vierähtänyt rutkasti aikaa. Joku wietäwä kävi Unkarissa asti sopimassa omin nokkineen, että kohta Ukista tullaan. Olihan reissulla matkailullinenkin aspekti, ainakin pässiläksi nimitetty henkilö väitti näin. Unkarin reissu wedettiin kansan piikkiin ja Facebookista saivat rahoittajat lukea viestistä kuinka kuppi nousi ja ruoka laski. Unkarin reissun teosta on vierinyt reilut pari wuotta, joten jokainen woi wilkaista ympärilleen ja menneiden vuosien statistiikkaa sekä todeta kuinka unkarilaiset tuulahdukset owat wauhdittaneet matkailuamme.

Taas valtuuston päätöksellä ollaan lähdössä etämmäksi yön yli -ryyppyreissulle. Jos bakkanaalit ovat vähänkin Naantalin remuamisen tasoa, haluan ehdottomasti lähteä kokeilemaan sisuskalujen kuntoa - viimeksi kaikki meni osaltani hienosti; joskin yksi virkamies kiukustui ja äityi jälkikäteen levittämään valheita kaveristani ja minusta. Onneksi tuolloin vaiettiin siitä, että joku virkakunnan edustaja mölysi, pörräsi paita auki heiluen kuin Hyttyskarilta karannut tuulimylly ja pisti vielä hotellin kalustoakin palasiksi.

Toisaalta nyt tyyli on muuttunut, kiitos uuden kaupunginjohtajan, ensimmäiset varavaltuutetut, ainakin Muutos -ryhmän, on korvattu kohortilla virkahenkilöitä. En päässyt mukaan Ruissaloon vaikka olin valmis maksamaan rymyreissun itse. Siksipä toivon tälle luottamushenkilöiden ryyppyreissulle, jossa suurin osa matkalaisita lienee virkahenkilöstöä, oikein hauskoja remuhetkiä!

6 kommenttia:

 1. Javalla vain ryyppääminen mielessä. Osoittaa hänen tasonsa päättäjänä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Ensinnäkin olen päättänyt päättäjänä olemiseni ja toiseksi po. tilaisuuksien jatkoilla on enemmän merkitystä kuin itse tilaisuuden virallisella osuudella. Saatu tieto on tärkeää, mutta sen saa jokainen halutessaan ilman reissuja. Sen sijaan illan keskusteluissa valtuutetut oppivat tuntemaan toisiaan persoonatasolla, tähän ei päästä lautakunnissa ja valtuustossa!

  VastaaPoista
 3. "Onneksi tuolloin vaiettiin siitä, että joku virkakunnan edustaja mölysi, pörräsi paita auki heiluen kuin Hyttyskarilta karannut tuulimylly ja pisti vielä hotellin kalustoakin palasiksi."

  On se vaan niiiiiiiiiiiin kiva päästä rahoittajan ominaisuudessa kuulemaan näistäkin pippaloista.

  VastaaPoista
 4. Osaako joku vastata mitä gonretiaa saatiin ruissalo reissusta, mutta rahaa palo noin 20000e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen kauden valtuutettuna koen saaneeni paljon tarpeellista faktaa, ja vähän fiktiotakin kaupungin ja kaupunkilaisten olevasta ja tulevasta elämästä. Pohjaa tuli päättämisen tueksi.-ja muuten, pitääkö minun perua osanottoni seuraavaan reissuun, kun en ryyppää? Javan mukaan kaikki siellä ryyppäävät ja rellestävät. Ruissalossa en juoppoja nähnyt, ehkä siksi, kun muutama juomari putosi valtuustosta?

   Poista
 5. Kiitos käymisistä ja kysynmästä! Tuskinpa mitään ellei lasketa virkahenkilöiden saamaa palkkaa ja päivärahoja joita tuskin on edes laskettu mukaan mainittuun summaan.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!