torstai 26. helmikuuta 2015

Muutos-2011 ryhmälle tarjottiin merkittäviä luottamustehtäviä

Epärehellisten kuntavaalien jälkeen suoritettiin Uudessakaupungissa vieläkin epärehellisempi luottamusmustehtävien jako. Syyläsieluiset demokratiaa halveksuvat porvarit rohmusivat rajallisista kyvyistään välittämättä, sairas vallankiilto silmissään itselleen kaiken mahdollisen. Vaalituloksesta piittaamatta sopivia käskyläisiä nostettiin aina valtuuston ulkopuolelta kumileimasimeksi hallitukseen.

Kaksi vuotta on kaupungissamme tehty päätöksiä säällittävällä sopivat jyräävät pätevät -tyylillä. Muutos-ryhmää ei ole kutsuttu edes seminaareihin tms.. Tilaisuudet sensijaan ovat vilisseet virkamiehiä eli porvareiden mielestä todellisia vallan käyttäjiä. Ilmeisesti epärehelliset känsäsielut pelkäsivät Muutos-ryhmän raikkautta,ketteryyttä, kirkkautta, ryhtiä, uljuutta, suoruutta ja rehellisyttä; jotka olisivat sabotoinut sulle - mulle -systeemin ja haitanneet poliittisen teatterin kaupunkilaisille kallista plus loputonta pyörimistä.

Nyt on tapahtunut raju muutos valtaeliitissämme. Onko joku tullut uskoon, siis rehelliseen buddhalaiseen uskoon, näitä kieroja ns. kristittyjä meillä piisaa kuin saatanoita helvetissä, vai mistä johtuu suuri valaistus ja menttaliteetin muuttuminen päättäjissämme. Saattaahan olla niinkin, etteivät heidän mustat sielutkaan ime sisäänsä määräänsä enempää synkkää pahuutta eli itsekkyyden ja omahyväisyyden kiintiö täyttyi.

Joka tapauksessa Rainer Tähtinen sai kokea dramaattisen järkytyksen vastaaottaessaan hallituskihojen nöyrtymisen ja valmiuden tehdyn vääryyden oikaisuun ja vastuunjakoon. Mörnestä soitettiin Rakelle Muutokselle tarjolla olevista erittäin merkkitävistä luottamustehtävistä. Ikävä kyllä kaikesta syrjäytetylle Muutos-ryhmälle tarjotut tehtävät olivat aivan liian vaativia ja aikaa vieviä, joten Rainer Tähtinen joutui kieltäytymään kyseisistä luottamuspaikoista!

16 kommenttia:

 1. Kiitokset käynneistä! Mainitut luottamuspaikat olivat vaalilautakuntien kaksi varapaikkaa!

  VastaaPoista
 2. Olipa merkittäviä arvasin et oli ketunhäntä kainalos

  VastaaPoista
 3. Tuota minä vaan, että "epärehelliset kuntavaalit"? Eiköhän se olisi maailmanlaajuinen uutinen, jos suomalaiset vaalit olisivat epärehelliset/vilpilliset?
  Eihän se ole epärehellisyyttä, jos itse ei tykkää/ ei tule valituksi?

  VastaaPoista
 4. Kiitos viesteistä ja vierailuista! Ei vaalien jälkeen ole kyse siitä, kuka jäi valitsematta vaan siitä ketkä valittiin. On maailmanlaajuinen uutinen, jos joku väittää viime kuntavaalejamme rehellisiksi. Kansa ei yksinkertaisesti tiennyt, miten useimmat ehdokkaat tulevat toimimaan. Esim. yhden puolueen listoilla on kaveri, joka ei koskaan äänestä kuten puolue, minkä listoilta meni läpi. Toinen puolue taas syö kaikki vaalilupauksensa. Eikö tämä ole ihan sama, jos viinin ystävälle myydään kori laadukasta vuosikertaviiniä, mutta maksun jälkeen hän saakin muutaman pullon lantrattua virtsaa? ELI KYSE ON LÄPEENSÄ EPÄREHELLISISTÄ VAALEISTA!

  VastaaPoista
 5. Selvitä Java mistä on kysymys Forssin blogissa olevassa Pirjo Pesolaa koskevassa kirjoittelussa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vierailuista ja kysymyksestä! Pahoittelen, etten ehdi ihmeemmin piipahdella edes täällä saati Harton blogissa. Juha valisti minua, että kyseisessä tapauksessa on kyse jonkun hoito-osaston turvaamisesta. Juha kertoi jopa osaston nimenkin, mutaa puhelin johon po. informaatio saapui oli kanssani metsässä, siispä en kuullut kaikkea ja lopunkin Juhan sanoman saatoin kuulla väärin.

  Voin vakuutta, että Pirjo Pesola on puhtain punaisin purjein liikkeellä tämän asian suhteen eikä keräämässä poliittisia irtopisteitä. Mainitun ongelman Pirjo Pesola otti työpaikallaan kanssani keskustellessa esille jo 2010 tai 2011. Pirjo Pesola ja minä olemme pesun kestäviä sosialidemokraatteja. Pirjon ongelma vain on se, että hän kuuluu sen sortin ryhmään, että siellä voidaan enemmistöpäätöksillä kitkeä pois sosialidemokratia ja kunnan sekä sen edun ajaminen. Ei ole Pirjo Pesolan vika, jos hänet on äänestetty epädemokraattiseen ja vähemmän sosiaaliseen ryhmään.

  Teidän kannattaa tulevaisuudessa olla harkitsevaisia äänestysuurnilla, ettei kaverinne tai sukulaisenne joudu teidän vaalikäyttäytymisen vuoksi hankalaan ja vähintäänkin kiusalliseen tilanteeseen. Älkää siis äänestäkö kavereita tai sukulaisia, jos heidän puolueensa säännöissä estetään oman pään käyttö sekä omien äänestäjien edustaminen. Kanattaa siis ennen vaaleja arvela tarkkaan ettei Pirjolle annettu ääni ole ääni lipsahda ihan toisin ajattelevalle joukolle!

  VastaaPoista
 7. jonkun hoito-osaston turvaamisesta. Juha kertoi jopa osaston nimenkin, mutaa puhelin johon po. informaatio saapui oli kanssani metsässä, siispä en kuullut kaikkea ja lopunkin Juhan sanoman saatoin kuulla väärin.

  Pahasti olet Java kuuluut väärin, ei ole tästä asiasta kysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikset sinä kerro kun tiedät asian noin tarkkaan niin poikien ei tarvitse puhella metsään?

   Poista
 8. Kiitos käynneistä ja valistuksesta! Täytyy tähdätä parempiin yhteyksiin, kun Juhan kanssa seuraavan kerran jutellaan!

  VastaaPoista
 9. Voisitko Java joskus ottaa selvää mistä kirjoitat. Pesolan teko oli viheliäinen eikä siihen olleet muut demarit syyllisiä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos käynneistä ja toivomuksesta! Kyseessä ovat työvuorojärjestelyt, joiden käytäntöjä hallituksen enemmistö muutti. Nyt toisaalla käytäntö halutaan palauttaa entiselleen ja tämän vuoksi asiasta on tehty nimilistalla tuettu esitys. Joidenkin mielestä valtuutettu Pesolan nimi em. listassa politisoi esityksen ja siksi kaikki eivät hyväksy hänen allekirjoitustaan.

  Minähän otan asioista selvää, kuten nytkin ja jos olen yhä väärässä, voi tällä oikaista esittämäni vääryyden! En voi ottaa kantaa siihen näkemykseen, jonka mukaan po. valtuutettu käskytettiin puolueen toimesta pistämään nimensä em. listalle - No, joka tapauksessa jotkut näkevät punaista - TOISET TYKKÄÄ NÄKEMÄSTÄÄN, TOISET EI!

  VastaaPoista
 11. Et vieläkään tiedä asiasta juuri mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sinä jos kerran tiedät. Älä arvuuttele vaan kerro, minäkin haluan tietää.

   Poista
  2. Se on juuri noin kun java kirjoittaa,

   Poista
 12. Tiedän demareiden käskyttäneen Pesolaa laittamaan nimen aloitteeseen. Se on kirjoitettu puolueen sääntöihin, pitää totella ryhmää.

  VastaaPoista
 13. Näyttääkö jotenkin tutulta
  http://ls24.fi/jutut/rauma-ja-alue/juttu-rauma-kisaa-yhteensa-220-miljoonan-euron-yritysinvestoinneista

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!