keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kaikki myytävänä sielua myöden - TUULIVOIMA TULEE!

On äärimmäisen murheellista katsoa sitä säälittävää suhmurointia ja häikäilematöntä peliä, jota käytetään kaupunkimme köyhimpien ja tavallisten työntekijöiden vaaleissa antamalla mandaatilla. Jopa valtakunnan kanavilla puolustetaan tavallista tallaajaa. mutta kuljetun poliittisen taipaleen jäljet todistavat toiminnan sisältävän puolustamisen sijaan tavallisen tallaajan tallaamista, ettenkö sanoisi suoraan sanoen maan rakoon survomista.

Miten olemme joutuneet näin viheiliäiseen tilanteeseen, että tavallisella kaupunkilaisella on enää vain ja ainoastaan rahoittajan rooli? Se taho, joka toreilla ja turuilla lupasi pitää huolta tavallisen kulkevaisen ja hänen julkisen palvelijansa puolta, on vaiennut ja muuttunut äänestäjiensä suurimmaksi kurmoottajaksi, varat imeväksi vampyyriksi, kaikki lupauksensa nielewäksi waalipuheiden syöjäksi, todelliseksi ilmestynkirjan pedoksi, poliittiseksi minotaurukseksi, kaupunkia uhkaavaksi käärmehiuksiseksi armottomaksi gorgoksi ja hyvän tuhoamista vaanivaksi medusaksi.

Elämme käsittämättömien valehtelijoiden armoilla. He eivät itse käsitä tekojaan eikä kukaan muukaan. Kaikessa pahuudessa ja häikäilemättömässä itsekkyydessään muutama gorgo on muuttanut satavuotiaan työväestöä ja köyhällistöä puolustavan liikkeen itsekkäiden valtapyrkimysten välineeksi. On vähintäänkin hämmästyttävää ja oksettavaa, kuinka se henkilö, kuka eniten käyttää ääntä ja sen värinää yksityistä palvelua vastaan ja julkisten palvelujen työntekijöiden puolesta, vaihtaa härskisti puolta. Hän siirtyy jopa vapaaehtoisesti yksityisen puolen johtajaksi eikä olosuhteiden pakosta köyhäksi härskisti häikäilettömän kapitalistin ja johtajien riistämäksi riviriistettävästi.

Silti tämä samainen tyyppi kehtaa jatkaa päättäjänä ja käyttää köyhiltä saamaansa mandaattia päätöselimissä. Yksityinen sektori onnistui ostamaan työntekijän ja päättäjän - mitähän tällaiselle tyypille maksetaan? Osto tuotti tulosta, sillä heti ensimmäisessä äänestyksessä tämä ykstyiselle puolelle ostettu tyypähdyksetär,  katseella ja pelkällä läsnäolollaan demokratian kiveksi muuttava gorgo, antoi ratkaisevan äänen yksityisen palvelukerrosrakennuksen puolesta.

Eihän yksityisessä mitään pahaa ole ja on kuntalaiselle ihan sama, kuka palvelun tuottaa kunhan se on laadukasta, nopeaa ja edullista. Koko homman päätöksenteossa, etenkin yksityisen valinnassa tulisi nojata avoimuuteen ja kilpailutukseen. Näinhän ei tarvitse toimia, kun esittelijä petaa kaiken edeltä loistavasti. Tarvitaan siis sopiva esittelijä ja sopivat päättäjät: tuttu urakoitsija ja yksityisen leivissä olevat päättäjät. Tällä kavalalla tavalla on syntynyt ja syntyy jatkossakin päätöksiä.

Enemmistö ei puhu pukahda vaalien välillä, jos ei huomioda heidän kansalle tekemien dramaattisten päätösten ohessa syntyvää draamaa. Sitä he esittämään äänestäjien rahoilla ostetulle estradille. Jokainen itsekäs, omahyväinen päättäjä voi istua kahdella jopa kolmella jakkaralla, eikä siihen tarvita pätevää päätä vaan leveä perse.

Muinaisessa tarussa kaupunkia uhkasi merestä nouseva valtava hirviö medusa. Jumala oli lähettänyt medusan rangaistukseksi piinaamaan kaupunkia, koska sen päättäjät olivat omahyväisiä ja itsekkäitä. Tarvittiin sankari katkaisemaan gorgon pää ja kivettämään kaupunkia uhkaava Näsinneulan korkuinen korkuinen pää. Lopulta saapui voimakas sankari, joka pelasti kaupungin tulevaisuuden ja sen asukkaat.

Onko jossain kaupunkia, jonka tulevaisuutta uhkaa moniraajanen ja merestä nouseva Näsineulan korkuinen hirviö? Löytyykö sankaria joka vie gorgolta päätösvallan ja pelastaa kaupungin? Vai saako sama jatkua eli he ketkä pettivän kaupunkilaiset ja vaihtoivat häikäilemättömästi leiriä eivät vain salli vaan petaavat valtavan hirviön nousua merestä kaupungin sekä sen asukkaiden tulevaisuuden turmaksi?

2 kommenttia:

 1. Niinpä..ja jotain tarttis tehrä,mutta kun enemmistö vaan sitten äänestää sitä, jolla sitä mammonaa on rrunsaasti olla naamallaan esillä...eikä kukaan viitti perehtyä Naamojen tekojen taakse...nääs näin se vaa nykyään menee.Kunnes...kansaa on kupattu riittävän nälkäseks!!
  Ja tämä Näsineulan korkuinen Medusa on tulossa meidänkin perheen lähinaapuriksi kolmen pienen pojan piinaksi hirsiseiniä LÄVISTÄVÄLLÄ "Alipaine/aalto-Äänellä"...vai mikä se oli...kuitenkin ÄÄNI, joka humputtaa öin ja päivin valovilkkeiden kera makuuhuoneissamme♥IHANAA!!♥(tietämättömien tiedoksi:ääntä ei kuule päivän hälyssä...vaikuttaa eri tavoin,tutkikaa )
  Jos tämä menee läpi, Meidän perheen täytyy muuttaa lastemme mielenterveyden vuoksi poooois torpastamme, jossa metsän rauhassa KUVITTELIMME hoivaavamme tulevia lapsenlapsiamme aidossa Mummolassa♥
  Jos ja kun joudumme vaihtamaan kotiamme LAITTOMAN liian lähelle asutusta tulleen Meduusan(maailmalla puretaan kyseisiä Hirviöitä Ihmisten voidessa pahoin...HALOOO UKIN PÄÄTTÄJÄT!!)....köyhyysrajalla asuva Perheemme koittaa sitten myydä Kotiaan.jonka naapuriksi Hirviö on muuttanut älämölöämään...ostaako kukaan...olisi sitten MAATILAKESKUS MYYNNISSÄ Kalannissa!! Museovirastonkin suojelemat rakennukset(1909 rakennettu maatalo,toinen pikkutorppa jossa tupa,makuuhuone ja puuvarasto,kanala,ISO kivinavetta,viljasiilo,vanha sauna,varasto ja maakellari)...ostakaa pois ja taistelkaa TUULIMYLLYJÄ vastaan...KAUNIS PUUTARHA perennoineen ja marjapuskineen mäenpäällä Korvenkallio(historiallinen retkeilykohde) ja Korvenjärvi vastapuolella.Oma porakaivo jossa HYVÄ vesi ja sitä piisaa.Huoneissa vanhat toimivat KAKLUUNIT puulämmitykseen ja KESKUSLÄMMITYS pelletillä (tai öljy)...TILAVA SAUNA asuinrakennuksessa.Tupa 50neliöö ja sali 50neliöö,välissä kaksi makuuhuonetta...TARJOUKSIA VASTAANOTETAAN.Tontti 2000neliöö telmiä nurtsilla.
  ...meille taasen häämöttää iiihana kerrostalo,jossa mukulat saavat sitten häiriköidä naapureita ja Ressaantunut taiteilija,joka ei enää puutöitänsä pääse nikkaroimaan...OSTAKAA POIS MAHDOLLISUUKSIEN KOTI..mää lähre koht Turkkuse juama viina :(
  Terveisin yks tuleva rahanteon uhri, Kontturin Emäntä...muistakaa tarjouksia vastaanotan Wanhassa Kaupunginportissa...tul syämä Suame Paras Hampurilaine ja tee TORPASTA KOMIA TARJOUS :)...jos vaikka hirviöitä ei tulekkaan, Tila sopii hevosten tai muiden elukoiden pitoon tai vaikka Taiteilijalle taidenäyttelyyn/maatilamatkailuun/Elämysmatkailuun...helppo turistin tulla tuku-Porin tieltä..TARJOUKSIA ODOTELLEN Hanna♥...mää sit tykkään nykypäivän VIISAISTA päättäjistä♥♥

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Hannalle kommentista ja vierailijoille käynneistä! On todellakin kovin ikävää, kun valheellisten vaalilupausten lisäksi satavuotias merkkittävä aate on valjastettu osaamattomien vallassa roikkujien välineeksi. Mutassa pimeydessä tehdään vääryyden työt ja punaisessa pimiössä kehitetään kirkkaat kuvat - vai onko sekin päinvastoin?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!