torstai 12. maaliskuuta 2015

ONKO WALAHEELLISTA MÄNNÄ WALALLE WALEHTELUSTA

Kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa ja kaikki me teemme virheitä. Kun on sopivia kavereita saa wiljellä walhetta totena ja toisaalta walheeksi toteutuneist päätöksistä waiétaan sopivasti! Näin se on mennyt, joten saatetaan muutama wäärä wäittämä totuuden raiteille. Kukaan ei vastusta Uudessakaupungissa senioritaloa, On silkkaa walehtelijana olemista, jos wäittää ettei tänne ole haluja rakentaa senioritaloa. Jo arkkitehdin esittelytekstin ensirivit kerotavat tämän sortin kiinnostusta ilmenneen rutkasti. Myös kaupunkimme huoltosuhde todistaa tämän sortin rakentamiselle löytyvän sijaa.

Wäitetään ihan pokkana, että kaupunkiin olisi muuttanut väkeä, mikäli joku älytön talohanke olisi toteutettu. Wäittäjä on, näin todetessaan, totaalisen sokea omille toimilleen, vähintään kuin ainoan silmänsä puhkaissut kyklooppi. Wäittäjän aikana vietiin lapsilta koulut, heitettiin miljoonia euroja järjenvastaisiin älyttömyyksiin, korotettiin kaupungin verot ja taksat tappiin, saatiin valtiolta miljoonaavustus ja tuhottiin kaupungin talous. Kaiken tämän aikana wäittäjä istui wallankahvassa tai pikemminkin hän oli se kahva, jota virkahenkilöt väänsivät mielensä mukaan haluamaansa suntaan.

Wäittäjän aikana tehtiin totaalisia munauksia siinä mitassa, että vetovoimansa kasvun sijasta kaupunki taantui rajusti ja welkaantui miltei kymmenenmiljoonaa euroa. Tämä oli wäittäjän aikalaisten perintö nykyiselle valtuustolle. Tältä pohjalta on lähdetty tekemään melkoisia säästöjä, jotta päätövalta omista asioistamme säilyy kaupungissamme. Olimme ripeässä liikkeessä, joka vei meitä vääjäämättä kohti tilannetta, jossa valtionvarainministeriön tunteettomat virkahenkilöt tulevat pistämään talousasiamme kuntoon. Vieläkään suunta ei ole muuttunut, mutta onneksi vauhti sentäntää pysähtyi.

Aivan oma juttunsa on wäittäjän wäittämä kaupunginhallituksen tiedottamisen muuttumisesta surkeampaan suhtaan. Wäittäjän aikana salattiin vuokrasopimuksia ja salassa tehtiin kaikessa älyttömyydessään megaidioottimaisia sopimuksia. Wäittäjän aikana edes valtuusto ei saanut tietoa esim. lähes miljoonan euron tiestä saati siihen mihin entinen johtaja oli käyttänyt satojatuhansia euroja veronmaksajien valuuttaa.

Sen sijaan, wäittäjän wallassa olo aikana, jaettiin mitä mystisintä tietoa. Valmisteluvaiheessa kerrottiin jopa tarkka määrä, kuinka moni insinööri muuttaaa vuokralle Tontonmäen vuokraomakotitaloihin. Aivan pokkana valtuustolle walehdeltiin kaupungista kadonneen tuhansia asuntoja. Wäittäjän aikana tiedotettiin mm. tarkka päivä, jolloin kaupunki kirjoittaa nimen sopimukseen etanolitehtaan päätoimijan kanssa. Ja mikä härskeintä, juuri ennen waaleja juhlittiin torilla makkaran ja kahvin voimin kaupunkimme mahtavaa menestystä ja ruusuista tulevaisuutta.

Kaikki edellämainittu walehtelu aiheutti kaupunkilaisille miljoonien eurojen wawahingon. Wäittäjän aikaisesta tiedottamisesta voisi todeta kaupunkilaisen näkökannan: HELVETIN KALLISTA KAVINJUONTIA! Olisi ollut parempi kaupunkilaisille, jos koko tuolloinen päättäjä/valmistelijakerma olisi vetänyt koko kauden wiinaa kaupungin piikkiin ja olisivat olleet niin tokkurassa, jotteivät olisi kyenneet tekemään väestökatoon ja talodelliseen katastrofiin johtaneita turmiopäätöksiä!

Itse olen täysin tyytyväinen nykyiseen hallituksen tiedottamiseen, saan tietoa niin oikealta kuin vasemmalta ja uskottavilta virkanaisilta. Samoin toteavat toimittajat, keiden kanssa olen haastellut asiasta. Ei kahvi tee päätöksiä paremmaksi, vaikka joskus kiillottaakin synkkää mustemmasta totuudesta auringon kirkkaan wawalheheheheeen. '

En myöskään hyväksy sitä, että wäittäjä hyökkää nimeä käyttäen Timo A. Järvisen kimppuun. Jo tuollaisen julkaisu on hyvien lehtihenkilötapojen vastaista. Ensinnäkin Järvisen vetämä valiokunta olisi voinut ajaa wäittäjän takademoneineen tosi hankalaan julkisuuteen. Valiokunta antoi armon käydä oikeudesta, jota minä tuolloin vaadin. Wäittäjän suhtautuminen Järviseen on kiittämätöntä ja asioihin suhtautuminen on käsittämättömän itsekästä.

On paikallaan mainita, että Timo A. Järvisen johtama tarkastuslautakunta on antanut joulukuussa(дека́брь) tilintarkastajalle tehtän selvittää kaupungin tekemiä sopimuksia ja hankintoja. Tämä viimeistään osoittaa wäittäjän wäitteet wähintäänkin weltoiksi wähäpäisyyttä hipovaksi walheeksi. Eihän moiseen tarvitsi ryhtyä, jos tiedotus olisi toiminut.


3 kommenttia:

  1. Walan valheelliseen mielipidekirjoitukseen pitää saada todenmukainen vastine. uuden päätoimittajan kannattaa tututustua U;gin poliittiseen lähistoriaan, kannustimineen kaikkineen Muuten olen sitä mieltä, että Kari Kosken tulisi jättää Rauman Wanhakaupunki rauhaan. Hänen kaavoituspolitiikkansa takia vaarantuu koko Unescon tukema hanke.

    VastaaPoista
  2. Java voisi toimittajana informoida uutta päätoimittajaa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eipä po. mielipidekirjoituksessa ole juuri totuuden lihaa valheiden luiden ympärille. Eiköhän uusi päätoimittaja ole saanut sellaista informaatiota, jonka läpi hän näkeee totuuden.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!