tiistai 10. maaliskuuta 2015

Nimettömiä demareita ei kohta tunnista edes kasvoista

Paikallisten demareiden nimettömyys on tuttua, heidän nimensä katoaa ryhmän sisälle. Nyt kuvajaisetkin himmenevät ja osoittavat ettei nimellä tai kasvoilla ole väliä - rehellisyyttä se on tämäkin. Kuva päivän plarista.


Ryhmäkuri on latistanut paikalliset demarit persoonattomaksi muumijoukoksi, joka kysymättä, katsomatta ja omia knuppeja vaivaamatta noudattaa esittelijän käskytystä. Näille toistensa klooneille nimen kirjoittaminen keskusteltaessa jostain konkreettisesta asiasta on täysin vierasta. Ainoastaan vaaleista he, joukon sisällä,  kasvot virnuten lupaavat yhtä hyvää ja toista parempaa. Mutta vallan kahvassa he näyttävät, että kyseessä oli vain demariteatteri ja sen esittämä kauhudraama: KÖYHÄT KYYKYYN JA NIIN KYYKKYYN, ETTÄ AHTERI JUNTTAUTUU MAAN SISÄÄN!

Nimen lisäksi paikallisten demarien kasvotkin alkavat hämärtyä. Jo tämän päivän vaalimainoksessa he muistuttavat yhä enemmän toisiaan eli he hattiwatisoituvat. Vai onko kyse ujoudesta tai jostaan muusta syystä, miksi paikalliset demarit eivät loista oman ehdokkaan takana terävissä kuvissa kirkkaine kasvoineen? Vai hävettääkö heitä olla joukon jäsen, kun kaupungilla joutuu kulkemaan joukossa jos toisessa?

Saattaahan ravintokin vaikuttaa samankaltaistumiseen. Muuttuuhan kaikkien kalaa syöneiden kanojenkin munien maku samanlaiseksi eli kalan makuiseksi. Mutta voiko ruokavalio vaikuttaa myös ulkonäköön? Näin käy ainakin silloin, jos juo kuparista vettä - hiukset alkavat vihertää. Siispä riittävän vahva aine sisäisesti nautittuna vaikutta ulkonäköön. Ilmeisesti demari joukon muuttuminen kasvottomien joukoksi, johtuu joukon nauittimasta vahvasta ravinnosta: VAALILUPAUSTEN VAHASTA SYÖNNISTÄ!

4 kommenttia:

 1. ukilainen veronmaksaja10. maaliskuuta 2015 klo 17.27

  On olemassa myös Demarigeeni. Tutkijat ovat parhaillaan tekemässä läpimurtoa sen luonteesta - tai sen luonnehan tiedetään, mutta selvitetään miten se on pysynyt sata vuotta elossa.

  VastaaPoista
 2. Häviää kyllä hyvää vauhtia. Nuorissa sitä ei enää tavata juuri lainkaan.

  VastaaPoista
 3. Huh hah hei!

  PUOLUEET ovat samanlaisia paskoja jokainen on vain eri paketissa

  VastaaPoista
 4. Puolueilla on ankara taistelu puolue- ja piilopuoluetuista

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!