keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

VALIOKUNNASTA TULI TILIVELVOLLISTEN EDUNVALVONTA VALIOKUNTA!


Kaupunkimme ajettu totaalisesti metsään!
Alkaa hiukkasen ärsyttämään Antolan saama kohtuuton ryöpytys, mutta porvareilla lieneekin tarkoitus uhota, polttaa siltoja ja säästää kaupunki kuoliaaksi. Antola olisi voinut siirtää pykälän ja olisi varmasti niin tehnytkin, jollei valtuuston enemmistö olisi ollut toista mieltä. Olisihan kokous voinut edetä jouhevamminkin, mutta esillä oli varsin poikkeuksellisia asioita, joten asioiden varmistus puheenjohtajan osalta on perusteltua. Tuskinpa kukaan haluaa käydä kyseistä istuntoa uusiksi jonkun muotoseikan vuoksi.

Kosken kommentointi tämän päivän maakuntalehdessä hiukan kummeksuttaa. Hän puhuu henkilökemiastaan yhden ihmisen kanssa ja sen vaikutuksesta arviointiraporttiin, vaikka tämän yhden, henkilökemia ongelmaisen, kanssa samaa mieltä on ollut kymmenen muutakin. Ei kai tapahtumat, luvut ja totuus muutu mihinkään siitä, kuka ne sanoo, jos kaiken taustalla on totuus. Tämä osoittaa Kosken ihmeellistä tapaa personoida asiat.  Samassa lehdessä Koski siirtää vastuuta mokista muille.Toisaalta Koski, saman lähteen mukaan, sanoo, ettei yrityksellä ollut rahaa maksaa vuokria, joten vuokrasopimusta ei tehty. Ihmeellinen selitys, joka johti 400 000€ tappioon kaupunkilaisille. Noinko kaupunkimme kohtelee kaikkia kaupunkilaisia, joilla on taloudellisia vaikeuksia?

Sinänsä koko vastuuvapauden epääminen ja sen ympärillä käyty hössötys oli valiokunnan perustamisineen täysin turhaa. Kaiken tämän vesitti Kokoomuksen, Keskustan ja SDP: valtapolitiikka. Valiokuntaan valittiin entisen menon sokeita siunaajia, tilivelvollisten edusmiehiä tai täysin menneestä tietämättömiä. Näin ollen valiokunta on 4-2 tuloshakuinen eikä tule tekemään muuta kuin vaikenemaan totuudesta ja kaunistelemaan tilivelvollisten tekoja. Kukaan ei tiedä edes sitä kuka kyseisen poppoon kutsuu koolle.

Entäpä jos valtuustoon tuodaan esitys, jonka mukaan tilivelvolliset pannaan korvaamaan tekemiään munauksia? Tämäkään ei mene läpi, se tyssää, mitä todennäköisemmin, vasemmiston ja Keskustan enemmistöön. Koko hässäkkä oli aivan turhaa ja niinpä otaksun läpyskän palstoilla tilivelvollisista tehtävän löysässä hirressä riiputettuja suuria sankareita, ketkä kestivät pahojen, kateellisten ja inhottavien luottamushenkilöiden kiusauksen. Ainoa asia millä tälle pelleilylle saadaan piste ja kunniallinen sekä oikeudenmukainen päätös on tutkintapyynnön tekeminen.

On todella ikävää viedä asioita kaupungin ulkopuolelle ratkottavaksi ja valtakunnan julkisuuteen riepoteltavaksi. Laki kuitenkin velvoittaa toimimaan kunnan ja sen asukkaiden parhaaksi, joten kaupungille aiheutettua suurta vahinkoa ei voi sivuttaa vaikenemalla tai pellevaliokunnan ratkaisuun tyytymällä.


17 kommenttia:

  1. Anonyymi19. kesäkuuta 2013 14.03

    Mitä tarkastuslautakunnan puheenjohtaja sanoo jutussa.
    VastaaPoista
    Anonyymi19. kesäkuuta 2013 14.09

    En ole Turkkaria vielä lukenut mutta pari seikkaa tulisi ehkä muistaa: - Tarkastuslautakunnan havainnot perustuvat JHHT eli ammattitarkastajamme raportteihin ja sitten se, että lautakunta oli täysin YKSIMIELINEN huomioistaan - ne eivät ole siis minun eli T.Kankaan ikiomia aivoituksia .... ja sitten sekin, että nuo lautakunnan havainnot ovat TÄYTTÄ FAKTAA, jolloin K.Kosken tulee kumota ne kohta kohdalta - eikä itkeä lehdissä ajojahdista; minähän se nyt olen kiusaaja ja ajojahdin kohteena !
    VastaaPoista
    Anonyymi19. kesäkuuta 2013 14.13

    T.Kangas kirjoittaa: - Minulta ei ole mikään lehti eikä varsinkaan TS pyytänyt minkäänlaista kommenttia. - Kuvastaa hyvin TS- konsernin ( johon meidän ikioma puolueeton Plarimmekin kuuluu ) toimitusmoraalia ja eettisiä pelisääntöjä - eli niiden täydellistä puuttumista !
    VastaaPoista
    Anonyymi19. kesäkuuta 2013 14.51

    Tietysti voi kirjoittaa jos tosiaan Koski on näin sanonut, mutta kyllä ehdottomasti pitää olla vastapuolen näkemys ko.asiasta.
    Jotenkin tuntuu, kun sivullisena tätä politiikkaa seuraa, miten voi olla vaikeea joillekin henkilöille noudattaa perusarvoa rehellisyys.
    VastaaPoista
    Anonyymi19. kesäkuuta 2013 16.53

    No niin. Lehti selvisi. TS tänään 19.6.2013 ke s. 13. Tässä nyt alkaa olla näitä henkilökemiajuttuja ja väitteitä suuntaan ja toiseen. Jostain kumman syystä toinen osapuoli on aina sama. Pitäisikö jo ostaa jollekin peili? Mitä mieltä sinä Java olet?
    Ai niin.
    Lähdetäänpä vaikka purkutalkoisiin tästä ao. linkistä:

    http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122312-4.HTM

    JAa

    VastaaPoista
  2. Suosittelen myös tähän asiaan perehtymistä jos jollain on viitseliäisyyttä/kirjanpito-osaamista, vaikka kyseessä on kiinteistöyhtiö. Tällä (ao. linkki) asialla on myös syy- ja seurausyhteys tekemättömään vuokrasopimukseen.
    Ja.
    Toivottavasti myös uuden tarkastuslautakunnan jäsenille on jaettu vuoden 2011 tilinpäätökset kaupungin enemmistöomisteisista kiinteistöyhtiöistä.
    Kohta tulee tilinpäätöstiedot myös vuodelta 2012.

    http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20122284-7.HTM

    JAa


    VastaaPoista
  3. http://www.laitilansanomat.fi/uutiset/499607.html

    Näinkönst se sitten meni kun Laitilan sanomissa oli joka myös kuuluu Ts-konserniin???

    VastaaPoista
  4. Hoh-hoijaa... ja tulehtuneet henkilösuhteet.. ja hemmoteltu oik. kand

    VastaaPoista
  5. Kovaa lobbausta kun ennen kokousta rouva kaupunginjohtaja jakoi kaupunginjohtajan tekemisistä totuuspapereita. Eipä auttanut tilivapauttamiseen. Hyvvee juhannusta vuan itse kulleggin säädylle

    VastaaPoista
  6. Pitääkö paikkansa Java, että papereita on jaettu ja millainen sisältö oli???

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoista. Aika ajoin on kuri palautettava kotona, koulussa, työmaalla ja myös päättävien tahojen keskuudessa.
    Hyvää juhannusta kaikille!
    JAa

    VastaaPoista
  8. Java kääntyi ihmeellisesti Kosken suojelujaksi. Miksi?

    VastaaPoista
  9. Java suijeli Inieriö tietty.

    VastaaPoista
  10. Miten niin Kosken suojelujaksi java esitti että ei myönnetä vastuuvapautta.

    VastaaPoista
  11. Kiitos käynneistä ja viesteistä! Jos luottamushenkilöt hyväksyvät virkahenkilöiden valmistelun ja päätösten toteutuksen nurkumatta tuomiten kaiken ulkopuolelta tulevan kritiikin ja vaihtoehdot kiusaukseksi, häiriköinniksi jne., ei vastuu voi kuulua muulle kuin hallitukselle. Muistakaa vielä se, että virkahenkilöiden saavutuksia ei ainoastaan hyväksytty vaan ne palkittiin hallituksen toimesta palkankorotuksilla ja kannustinlisillä.

    VastaaPoista
  12. Ja kritiikin esittäjiä rankaistiin niinkuin koulukeskustelussa.

    VastaaPoista
  13. Ennen oli kolme pellepersua jotka Ugin sanomien mukaan häiriköivät. Onko nyt tapahtunut muutos? Nimittäin kun kolme isoa puoluetta ei anna äänestyksessä vastuuvapautta edes omille kavereilleen niin nyt sitä kutsutaan kriitiikiksi. Vai onko se kuitenkin pelleilyä? Ja muuten huomasitteko eron uutisoinnissa? En oikein enää löytänyt asenteellisuutta kokouksen uutisoinnista. Mitä mieltä muut Merja Halisen jutusta ? Menikö kokouksen kulun mukaan?
    Juhannusjuhlaa!

    VastaaPoista
  14. Kiitos käväisyistä ja viesteistä! Uutisointi oli totuuden mukaista. Julkaistujen asioiden määrää rajoitti ainoastaan palstatilan rajallisuus, ei toimittajan mieltymykset tai kuuluminen johonkin klikkiin. Toimittajien lomilla taitaa olla enemmän vaikutusta uutisointiin kuin uutisoitavilla asioilla.

    En havainnut rouva Kosken jakaneen mitään propagandabrosyyreja ennen kokousta, joskin saavuin paikalle vain muutaman minuutin ennen kokousta. Kukaan ei minulle moisista brosyyreista maininnut mitään, mutta toisaalta, eipä siellä paljon minun juttukavereita ole.

    VastaaPoista
  15. HYVÄÄ JUHANNUSTA JIKA SORKALLE JA DORGAKLE!

    VastaaPoista
  16. En tiedä oliko brosyyri tai mikä mutta jaossa oli. Lisäksi juttu kokouksesta oli ilman omia mielipiteitä eli asioiden mukaan. Parempi suunta ainakin nyt. Juhannusta minunkin puolestani.

    VastaaPoista
  17. En minäkään mitään bsosyyria saanut, mutta voi hyvinkin olla jaossa kun politiikka ei perustu järkeen välillä siin välil tapahtuu kaikenlaista eriskummallisuutta.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!