tiistai 5. kesäkuuta 2018

VAPAUS VELJEYS JA TASA-ARVO vai ALISTAMINEN AHNEUS JA TOVERIDIKTATUURI

Useampi uusikaupunkilainen, jopa toveripuolueen jäsen, on silmät ymmyrkäisinä lukenut ja äimistellyt tämän päivän lehdessä ollutta tohtorinnan rustausta. Täytyy olla enää ajan kysymys, kun työväenpuolueessa alkaa vahva paikallinen vallankumous ja puolueessa vallankaapanneet ökyt talutetaan Kolkkatalle. Toveriplutoonan kärkitroikan sopii pohtia ihan tosissaan kuinka sosiaalista ja demokraattista teidän politiikan teko ja omien edun jyrääminen on! Ehkä vallankumous syö omat lapsensa, mutta aina ensin putoaa muutamalta aateliselta nuppi!

Ottakaamme muutama käytännön esimerkki toverihärskiydestä. Ensinnäkin te toverit uhoatte vaalien alla olevanne duunarien asialle, mutta mitä te teette vaalien jälkeen: Istutatte kaupungin ökyttäret hallituksen pöydän ääreen: SIELTÄ LÖYTYY ÄVERIÄITÄ NAISIA, PÖRSSIYHTIÖN PAIKALLISJOHTAJATAR JA TIETENKIN ÖKYTTÄRIÄ NÖYRÄSTI TOTTELEVA NISSEPOIKA! Teidän huippupaikoille valitsemanne tyypit ovat joko täysin tahdottomia zombeja tai tavallisen uusikaupunkilaisten arjesta tietämättömiä "tarpeettomia ihmisiä". Te vähät välitätte kaupunkilaisista ja jaatte valtaa toisillenne, jotta voitte tehdä päätöksiä omien hyödyksi. Tähän sopii siteerata Senecaa: Suuri omaisuus, suuri orjuus tai Vihattu hallinto ei pysy pitkään pystyssä.

Voiko olla härskimpää, kun yhdelle ihmisille mieleinen työpaikka saa maksaa neljämiljoonaa euroa ja rahat otetaan köyhän kansan kukkaroista kerätyistä veroista. Te saitte nukkejohtajanne esittelemään tämän ja te, työväenpuolueen irvikuvana, kannatitte tätä. Onneksi oikeisto ja vapaa vasemmisto liittyi yhteen ja murskasi alhaiset yrityksenne suistaa kaupunki taloudelliseen perikatoon  VAIN YHDEN DEMARIN TÄHDEN! Jo tämä yksi esimerkki osoittaa kuinka ahneita toverittaret ovat ja kuinka kelvoton on tällaiseen peliin alistuva "johtaja".

Te toverit valjastitte mainion ja nousukiidossa olleen koko kaupungin teatterin ajamaan poliittisia valtapyrkimyksiänne. Kuinka ollakaan, juuri ennen vaaleja toveripuolueen ehdokas saa ohjata näytelmän ja teatterinjohtaja puhuu maireasti hänen tilaisuuksissaan. Vastineeksi te pyritte hyysäämään teatteria muhkealla, yli valtuustokauden jatkuvalla, rahoituksella. Onko tällä toiminnalla mitään tekemistä sosialidemokraattien periaatteiden kanssa. Eikö toimintanne ole juuri sitä, mikä sai köyhät nousemaan barrikadeille ja luodit laulamaan surusäveliä vuonna 1918?

Te suojelette suurta johtajaa ja kammoksutte häneen kohdistuvia, hyvin perusteltuja ja käytännössä välttämättömiä, erottamisvaatimuksia. Mutta kuinka te itse toimitte, Parviaisen suhteen, entä Suomisen, Salon tai Lambackan? Te olitte ensimmäisenä antamassa näille pikku-Iidoille kenkää; kuitenkin te suojelette suurta hyväpalkkaista kihoa - TOSI SOSIALIDEMOKRAATTISTA TOUHUA! Kun te erotitte Suomisen, säästitte opetuksesta, liikunnasta, nuorista ja lapsista, mihin te suuntasitte kansan hiessä tienaamia verovaroja? - TE SIJOITITTE NE ALKOHOLIN VALMISTUKSEEN! Pohtikaa nyt kotvanen linjaanne ja siirtykää edes kokoomusta vasemmalle! Lopuksi Ciceron miete helpottamaan toverittarien paluuta kaupungin ja asukkaiden asialle: Ei mielipiteen muutos ole häilyvyyttä, jos se perustuu tietoon.

12 kommenttia:

 1. Ukin demarit ovat lähinnä natseja.

  VastaaPoista
 2. Faktoilla perusteltua tekstiä, jonka todellisuuden demarit kieltävät.

  VastaaPoista
 3. Ja nyt tulee hyvinvointipäällikkö Suomisen tehtäviä hoitamaan. Salon tehtävissä on jo elinkeinojohtaja Heinonen. Näin tämä virkapaketti täyttyy. Ulos ja sisään.

  VastaaPoista
 4. Kaupungista puuttuu suunnitelmalllisuus ja se maksaa.

  VastaaPoista
 5. Johtamisongelma siis ja edelleen.

  VastaaPoista
 6. Erikoinen kuvio kun sosdemit puolustavat Vainiota ja Walaa. Mikäs tässä on takana? Alati putoava puolueen kannatus (14 valtuutettua enää) ja laskelmointi. Ketä voidaan wedättää "kai muistat ettet ollut meidän ehdokas tai meidän listalla"? Niukan enemmistön eteen tehdään kauppoja vaikka itse pirun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Demarit kannattaa heidän toverikaupunginjohtajaa.

   Poista
 7. Demarit on työväenpuolue, joka on kiinnostunut työläisistä vain vappulauluissa ja vaalipuheissa. Vaalien jälkeen kuljetaan pää pilvissä ja työläiset unohdetaan.

  VastaaPoista
 8. nyt palkattiin johtaja tehtävään, jota ei ole. kerrassaan käsittämätöntä touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitolan pesti ehtii loppua ennenkuin pääse edes hommaan sisälle.

   Poista
 9. Vasama on vielä härkäpäisempi kuin Wala. Hänen kirjoituksestaan paistaa oikeassaolemisen tarve, jonka rinnalla yhteistyöllä ei ole sijaa.

  VastaaPoista
 10. Koska olette kuulleet Vasaman puhuvan tarkasta taloudesta, vapun 200 euroa lukuunottamatta?

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!