perjantai 29. kesäkuuta 2018

MONIKULTTUURISUUS PILAA ISLAMIN VIHREÄT ARVOT!

Joukossamme elelee rutkasti tyyppejä, ketkä suhtautuvat monikulttuurisuuteen arveluttavan valikoivasti. Heistä monikulttuurisuus on jännää ja kiva uusi vivahde arjen harmauteen. Tai pikemminkin po. tyyppien kohdalla kyse on monikulttuurisuuden puolustamisesta eikä siitä, että he haluaisivat monikulttuurisuuden osaksi omaa arkeaan. Monikulttuurisuuden puolustajat ovatkin, lähes poikkeuksetta, asioihin perehtymättömiä hönöjä, kuten arkkipiispa. Tämä arkkipiispa Mäkinenhän oli valmis asuttamaan pakolaisia kirkkojen kellareihin eli oloihin, joissa tämän maan lakien mukaan saa pitää edes eläimiä.''

Islamilaisessa maailmassa ja Saudi-Arabiassa otettiin melkoinen askel taantumuksen suuntaan, kun puolet maan asukkaista valjastettiin osaksi ilmakehää tuhoavaa läntistä kulutuskulttuuria. Viekkaasti, tasa-arvoon vedoten, Saudi-Arabiassa naiset alistettiin auton rattiin eli saastuttamaan kaunista tellustamme. Mikseivät vihreät puuttuneet tähän monikulttuurisuuden, luontoa tuhoavaan ja ilmastonmuutosta edistävään, askeleeseen. Olisi luullut, että Ville Niinistö olisi kaasuttanut, tuttuun ja mitattuun huippuvauhtiinsa, kaksi pakoputkea savua sylkevän Lexuksensa ja pölähtänyt Mekan maisemiin valistaakseen saudeille: VAIN VIHREÄ MONIKULTTUURISUUS ON OIKEAA MONIKULTTUURISUUTTA!

4 kommenttia:

 1. Voisko tuon älyttömän sinisen taustan poistaa, no teksti vois olla muuta kuin valkoista!

  VastaaPoista
 2. Ei Valkosen teksti voi olle muuta kuin valkoista.

  VastaaPoista
 3. Hyvää silmävoimistelua eriväriset tekstit ja pohjat ovat. Ehkä saa pikkuisen pinnistää, mutta hyvää tekee silmille.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Jos teksti on vähänkin poikkeavaa perinteisestä, syntyy aina muutosvaatimuksia. Kun teet muutoksia, vaaditaan paluuta ja niin sama jatkuu. Vihreästi ajatellen Saudi-Arabiassa olisi tullut vapauttaa miehet henkilöautoilusta ja näin pienentää sikäläistä öljyjalanjälkeä.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!