keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Valtamedia vaikeni: SUOMESTA NATO:n SILLANPÄÄ

Suomessa ei missään vaiheessa puolet väestöstä ole kannattanut maamme NATO-jäsenyyttä. Nytkin kannatusluvut taitavat olla 54%-ei 27%-kyllä. Viime viikon alussa kerrottiin Suomeen saapuvan ja pian itärajalla lentelevän USA:n hävittäjiä; viikon puolessa välissä saimme tietää USA:n panssarien saapuvan Suomeen ja loppuviikosta kerrottiin USA:n sotalaivojen saapuvan Suomeen. Kaikki oli valmisteltu salassa ja nyt puolustusministeri toteaa meidän olevan liittoutunut länteen.

Kun menneinä vuosina Suomi osti USA:sta sotakalustoa tai lähentyi NATOA, todettiin ettei mikään muutu. Suomen liittoutumattomuuden sanottiin jatkuvan kuten ennenkin. Kyseessä on pöyristyttävä petos ja salaliitto kansan enemmistön tahtoa vastaan. Jos Venäjä tai Ruotsi olisi jotenkin uhannut Suomea, ymmärtäisi puolustustuen hakemisen NATO:n suunnasta. Mutta mitään sellaista uhkaa ei ole Ruotsin tai Venäjän taholta ilmennyt, joka tekisi liittoutumisen perustelluksi.

Tapahtumien kulun tekee mystiseksi se, että mitä ilmeisemmin kaikki valmistelu on tapahtunut salaa niin kansalta kuin osalta kansanedustajia. Valtamedia on hyssytellyt ei tässä mitään uutta -tyylillä Suomen hivuttamista NATO:n vasallivaltioksi. Viimein ministeri toteaa: Meillä on NATO:n kanssa isäntämaasopimus, jossa Suomen isäntämaa on USA. Kaikki on edennyt tavalla, jonka seurauksena po. asioita käsitteleviin poliitikkoihin ei voi enää vähimmässäkään määrin luottaa.

Menneinä vuosina aina NATO kiihkon noustessa pinnalle, kansan enemmistö tyrmäsi koko ajatuksen voimakkaasti. Tuolloin valtamedia tyynnytteli kansaa ja jopa istuva presidentti totesi: Suomi ei liity NATO:n jäseneksi ilman kansaäänestystä. Valtamedian Venäjän mollauksesta ja USA:n ihannoinnista huolimatta, kansan pää ei kääntynyt liittoutumalle myönteiseksi edes menneenä vuotena. Siitä välittämättä maatamme on viety pois turvallisen liittoutumattomuuden tieltä ja salaa ujutettu USA:n vasallivaltioksi ja sillanpääksi hyökkäykselle Venäjää vastaan.

Presidentin tämänpäiväiset selitykset ovat epätoivoista höpinää. Kun Suomi osti aseita Ruotsista, Ranskasta tai Neuvostoliitosta, ei sieltä tultu sotilasvoimin Suomeen sotaharjoittelemaan, kuten nyt tullaan USA:sta. Kaikkein pahinta tämän päiväisissä käänteissä on kansan tahdon ja edun vastaisesti toimiminen ja selkeä valehteleminen. USA ei ole kutsunut itseään Suomeen, vaan kutsun teki mitä ilmeisimmin ulkoministeri Timo Soini. Hän tai joku muu valtionjohdosta pyysi USA:ta näpäyttämään Venäjää ja niin jenkit saapuvat Suomen kautta uhittelemaan Venäjää maalta, vedestä ja ilmasta: TÄSSÄ LINKKI PENTAGONIN TIEDOTTEESEEN!

Kun muistetaan Vihreiden ministerin, vierasmaalaisen työllistämisestä, aiheutunut ero ja Kanervan eroon johtaneet ähinät Valkoisentalon vessassa ja siinä sivussa lappilaiselle stripparille lähetetyt tekstiviestit, puhutaan tämän päivän kriisissä paljon suuremmastaSuomelle aiheutetusta vahingosta  Asia täytyy selvittää välittömästi ja pistää valehtelijat pihalle. Suomen toimet länsiliittoumissa ovat jo nyt aiheuttaneet kymmenien tuhansien suomalaisten työttömyyden, valtion jättivelkaantumisen ja siten merkittävää vahinkoa kansantaloudelle. Nyt on vielä olemassa riski, että tehtäviinsä perehtymätön, vastuuton  ja kelvoton ministeripoppoo ajaa Suomen sotilaalliseen kriisiin ja niin pitkälle ei pidä odottaa.

Paasikiven-Kekkosen-Koivoston-Ahtisaaren-Halosen linjalla Suomi pidettiin puolueettomana ja Suomi nautti luottamusta maailmalla. Nyt tämä kaikki on romutettu ja olemme tehneet itsestämme uhan Venäjälle. Nykyisestä tilanteesta on päästävä pikinmiten eroon, kuten nykyisen tilanteen luojistakin. Tämän mahdollistavat jo NATON:n omat pykälät: Sotilasliittoon ei voi liittyä kansan tahdon vastaisesti ja Suomi on ujutettu liittoon valheella ja viekkaudella kansatahdon vastaisesti. SUOMESSA ON JÄRJESTETTÄVÄ PIKAISESTI VAALIT!

2 kommenttia:

 1. pulinat pois kirjoitti 25.2.2016 klo 10.09
  Viime hallitus jossa myös vasemisto oli mukana teki isäntämaasopimuksen. Seuraus on tämä, sitä saa mitä tilaa.
  Sinunkin Java pitäisi tietää tämä.Mitä tarkoitat vaaleilla eli mitkä vaalit??

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! On lähinnä käsittämätöntä, että salaillen valmistellaan USA:n meri-,ilma- ja maavoimien saapumista Suomeen ja Venäjän kannalta erittäin kriittisille paikoille. Kuten oheisesta linkistä, josta valtamedia vaikenee, ilmenee, suomalaiset pyysivät amerikkalaisia kutsumaan itse itsensä Suomeen ja uhittelemaan Venäjälle. Tämän joku valtionjohdosta toteutti salaillen. Kyseessä on maanpetos ja sen tekijästä/tekijöistä on päästävä eroon.

  Nyt on paikallaan pitää uudet eduskuntavaalit. Niin paljon ihmeellistä ja sanansyömistä on tapahtunut menneen vuoden aikana, että kansan on päästävä sanomaan oma sanansa!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!