torstai 25. helmikuuta 2016

Soini takaa jytkyn Vasemmistoliitolle?!

Suomalaisesta politiikasta on kadonnut viimeinenkin rehellisyys ja kansan eteen toimiminen. Politiikasta on tullut jonkinmoinen laji tai viimeinen menestymismahdollisuus heille, joilla ei ole kykyä elättää itseään ja saavuttaa julkisuutta tieteillä, taiteilla, urheilulla tai kunnon työllä. Tavalliselle kansalaiselle on jäänyt vain sivustakatsojan ja tietenkin rahoittajan rooli. Tämän seurauksena yhä useammat suomalaiset jättävät äänestämättä.

Persut tulivat rytinällä suomalaiseen politiikkaan. Puolue painoi Vasemmistoliiton ja Vihreiden ohi neljän suuren joukkoon. Persuja äänestäneet odottivat muutosta parempaan. Tämän vuoksi hallituskoalition selviäminen ja hallitussopimus olivat shokki monille persuille. Kyseessä oli vuosisadan ja Suomen poliittisen historian suurin valehtelu. Keskustelua tai kritiikkiä ei ei puolueessa suvaittu, vaan puoluejohdon vaalivalheita paheksuneille ja muutosta vaatineille ei ainoastaan osoitettu ovea, vaan joku jopa potkaistiin puolueesta pihalle.

Persut ovat osoittautuneet, ennätyksellisen lyhyessä ajassa, sanansyöjiksi ja poskettomiksi valehtelijoiksi. Normaalissa puolueessa tämä aiheuttaa keskustelua, mutta Persuissa moista ei hyväksytä. Väki virtaa puolueesta ulos ja kannatus laskee, mutta tämäkään ei vaikuta puolueen kärkityyppien käytökseen. He jatkavat diktaattorin elkein räpiköimistään valheiden meressä. Tukea puolueenjohto saa heitä sokeasti tukevista nöyristä nuoleskelijoista. Itsekkäästi nämä nuoleskelijat kyttäävät poliittista palkkiopaikkaa, jonka Persujen johtajat antavat heille kiitoksena lojaalisuudesta. Totuus on kuitenkin se, että nämä paikat ovat silkkaa utopiaa - puolueen laskeneen ja laskevan kannatuksen vuoksi niitä ei ole olemassa.

Vajaassa vuodessa Persuista on tullut harvainvallan, törkeän valehtelun ja härskin pelaamisen sekä taantumuksen ilmentymä. Aivan kuten muissakin vanhoissa puolueissa niin Persuissakin on omat pyrkyridosentit ja ahneet juristit. Ennen vaaleja Persut lupasivat härskisti valehdellen olevansa työväenpuolue ja köyhän asialla, mutta nyt se ei välitä vähääkään äänestäjistään saati edes puolueaktiiveista - Persut on valmis uhraamaan kaiken lupaamansa, jotta muutama kellokas saa heilua mahdollisimman kauan ministereinä.

Persujen ministereille ei riitä, että munitaan, valehdellaan ja ollaan osaamattomia omassa maassa. Puolueen ministerit ovat heittäneet valheiden verkon aina uudelle mantereelle asti. Puolueen ministerit totesivat, että USA kutsui itsensä Suomeen sotaharjoittelemaan. Pentagonin tiedotteesta selviää, että kyseessä on törkeä valhe. Aivan kuten Kekkonen tilasi aikoinaan nootin Neuvostoliitosta, tilasi nyt persuministeri näpäytyksen USA:sta näpäytyksen Venäjälle.

Persujen piti olla EU-kriittinen suomalaisten etua ajava puolue, mutta se on toiminut täysin päinvastoin. Rahaa on syydetty unioniin ja nöyrillä EU:ta myötäilevillä päätöksillä on saatu aikaiseksi tuhansia työttömiä Suomeen. Kaiken huippuna voidaan kuitenkin pitää, kansan edunvastaista ja salaista, veljeilyä USA:n kanssa. Muutama ministeri romutti hetkessä Suomen liittoumattomuuden ja sitoutumattomuuden. Kun Venäjä ei ole mitenkään uhannut meitä, eikä meillä ole etnistä venäläisvähemmistöä kuten baltian maissa tai Ukrainassa, sopii kysyä perusteluja persuministereiden NATO-veljeilylle. Vastaus on yksinkertainen: KOKEMATTOMUUS, NÄKÖALATTOMUUS, ITSEKKYYS, JOHDATELTAVUUS JA MITÄ ILMEISEMMIN TYHMYYS!

Persujen on viimeinkin siivottava puolueen kärjessä itsekkäästi huseeraavat kokemattomat ministeritorvelot. Ilman tätä manööveria puoluejohdolla, saati heidän ruskeakielisimmillä nuolijoillaan, ei ole mitään realistisia mahdollisuuksia valtakunnantason luottamustoimiin. Kuvitelkaa nyt itse realistisesti: Mikä on Soinin uskottavuus television tulevissa vaalitenteissä, kun hän on näyttänyt itsekkyytensä, vallanahneutensa, yhteistyökyvyttömyytensä ja kelpaamattomuutensa ministeriksi. Jos Soini oli aikoinaan Midas, jonka kosketus muutti vaalit jytkyiksi, nyt hän on negatiivinen Midas, jonka kosketuksesta kaikki muuttuu pask....

Soini herättää ilmestymisellään useissa persuja äänestäneissä kiukkua ja jopa inhoa, sekä kolme mielikuvaa: VALEHTELIJA, VALEHTELIJA ja VALEHTELIJA. Mikäli hän seuraavissa vaaleissa itsekkäästi ruskeakielisten nuoleskelijoidensa siunauksella esiintyy Persujen keulakuvana, on edessä vuosisadan antijytky. Samalla Persut tyrkyttävät  jytkynmahdollisuutta Vasemmistoliitolle ja SDP:lle. Mikäli Vasemmistoliitto, puoluejohtajavalinnalla ja karsimalla ärsyttävän cityvihreyden sekä näennäisinhimillisen pakolaispolitiikkansa, osoittaa olevansa työväenpuolue, se nousee seuraavaksi jytkyn tekijäksi.

Myös Demareilla on omat saumansa, jos he osaavat yhdistää Tuomiojan valtionpäämiesotteet ja ay-väen vaatimukset vaaliteemaksi. Mahdollisesti molemmat vasemmistopuolueet jyräävät seuraavissa vaaleissa menestykseen. Kaikki on kuitenkin Persujen ja etenkin Soinin käsissä: Osaako ja kykeneekö hän Arhinmäen tavoin antamaan tilaa uusille tuulille!

"This is a strong trend in Scandinavia in particular, where countries like Norway and Denmark, which have been in NATO for decades, and others, like Sweden and Finland, which are traditionally neutral, are asking themselves: How can we work together if we come under pressure from Russia? And they are asking the U.S.: Will you help us send a message to Moscow?"

Linkki Pentagonin tiedotteeseen!


3 kommenttia:

  1. Aika jämäkkää tekstiä persulta. Java on yhden miehen persuoppositio.

    VastaaPoista
  2. Yeah
    Donald J. Trump pressaksi niin maailmaan saadaan rauha.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!