torstai 11. helmikuuta 2016

SSS-hallitus tilasi pakolaistulvan Venäjältä

Itsenäisyyden merkkinä ja takeena pidetään omaa armeijaa, joka turvaa oman maan yhteiskunnan toimimisen ilmantuvilta ulkopuolisilta uhkilta. Jos maanosamme maassa ei ole omaa armeijaa, on siellä joku muu armeija esim. Viron itsenäisyyspäivän paraatissa ensin marssivat hollantilaiset, seuraavaksi paikalliset ja jonon hännillä lompsivat sikareja tupruttelevat teksasilaiset stetsonheput, jotka ihmettelevät taivaalta satavaa ihmeellistä valkoista pulveria ja karsastavat valittaen kylmyyttä. Sopii pohtia onko valtion turvallisempaa satsata itse puolustukseen vai ulkoistaa se maan oloja sekä historiaa tuntemattomille väkivaltakoneistoille.

Itsenäisellä maalla on oikeus tehdä alueellaan mitä se lystää, mutta, varsinkin pienessä maassa, järki ja historia pitäisi huomioida. Tämä korostuu, jos pienellä maalla on suuri naapuri. Onko siis järkevää hyväksyä ja hehkuttaa Hornet F-15 -lentueen vierailua Suomen itärajalle. Venäjää ärsyttäen F-15 hävittäjiä markkinoidaan voittamattomina ilmaherruus hävittäjinä. Tämä pitää kiistatta paikkansa, F-15 on saavuttanut historiansa aikana toista sataa ilmataisteluvoittoa häviämättä yhtään taistelua.

Hornet T-15 ilmaherruushävittäjien voitetut vastustajat ovat pääsääntöisesti 1970-luvulla valmistettua venäläistä kalalustoa, joita ovat lentäneet, koulutukseltaan legendaariset, arabipilotit. 1970-luvun alussa käyttöönotettu Hornet F-15 on lisäksi ottanut ilmavoittoja kuljetuskoneista ja kuljetushelikoptreista. Tätä puolta asiasta ei Ylen "ostoskanava" tasoinen mielikuvauutisointi tuo julki eikä sitä, että Suomessa on pudonnut kaksi Hornettia ihan ilma ilmataistelua. Kaiken kaikkiaan Hornetin Suomen historian ongelmat osoittavat sen olevan jokseenkin epäluotettava lentokone.

Me emme voi sille maantieteelliselle faktalle mitään, että Venäjä on naapurimme, joka ei ole osoittanut pienintäkään sotilaallista agressiota Suomea kohtaan. Meidän elinehtomme, halusimmepa  tai emme tunnustaa sitä, on hyvien välien ja sen myötä kauppasuhteiden säilyttäminen Venäjän kanssa. Muistakaa kuinka kävi, kun yksi valopää hoki: VENÄJÄ, VENÄJÄ, VENÄJÄ, oli seuraavana päivänä seurauksena valtavat rekkajonot Suomen itärajan tulleissa.

Venäjä on osoittanut ettei se jätä näpäyttämättä suomalaisten harkitsemattomia ja vihamielisiä letkauksia eikä sapelinkalistelua. Tämä on odotettavissa myös Oregonin poikien laskeutuessa Rissalaan. Veikkanpa vaan, että nyt itäraja ei sulkeudu rekoilta vaan avautuu tänne valuvalle pakolaismassalle. Jos hallitus on vaalilupaukset syömällä menettänyt kansan enemmistön luottamuksen, kannattaisi sen viimeinkin ottaa kiltisti lusikka kauniiseen käteen ja syrjään siirtymällä lopettaa kansaa kurjistavien salaisten päätösten tekeminen. Suomi on menettämässä luottamuksensa venäläisten silmissä ja silloin Suomen maa-alueesta tulee uhka Venäjälle.

16 kommenttia:

 1. http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/847413/Caruna alkusoittoa
  Nyt pitäisi kaivaa kokoomuksen hokema koti,uskonto ja isänmaa.
  Kokoomukseallakin isänmaan paikalle on muovautunut raha se on joka puhuu isämaasta välittämäti, toisaalta levinnyt kaikkiin puolueisiin.

  VastaaPoista
 2. Tämä hallitus on linjansa valinnut. Ja ulkoministeri on amerikkalaisen republikaanin ruummiillistuma. Taitaa olla punainen niskakin.

  VastaaPoista
 3. Äläs ny Valkonen. Kyllä Suomi tämän tarvitsee. Neljä vuotta talouden persliukua. 400000 työtöntä. 800000 köyhyysrajan alapuolella. 1,5 miljoonaa eläkeläistä. Yli 30000 turvapaikanhakijaa odottaa jotain byrokratiapäätöstä. Maa ottaa velkaa koko ajan pitääkseen yhteiskuntarauhaa yllä. Reserviläisten määrää pudotettiin yli 100000 ukolla. Edellisen presindentin johdolla luovuttiin maamiinoista jotta Suomea kunnioitettaisiin kansainvälisten sopimusten vaalijana. Ellu Rehnin aikana edellisen 90-laman aikana hankitut Hornetit alkaa olla lentotuntiensa päässä. Maassa on vain 5,5 miljoonaa asukasta rahoittamaan tätä menoa ja todellisuutta. Edellisten hyvinvointivaltion negatiivisten lukujen valossa se alkaa tuntua vitsiltä. Siis mikä; pitää kansaa rauhallisena, kilpailukykyisenä. Nyt sitten Nato-illallisella puolustusministeri ilmoittaa vielä Suomen suurimman turvallisuusuhan. Jopa satoja tuhansia ihmisiä Venäjällä valmiudessa lähteä länteen jos portti aukeaa.
  Wot ja ozen harasoo. Nyt Natokalusto alkaa partioida Välimerellä, kohta myös Itämerelläkö?

  Mitäs tästä vielä puuttuu? Nettihyökkäys Suomen energiahuoltoon, sähkönjakeluun ja kolmeen suurimpaan pankkiinko. Eläköön Natokumppanuus ja sapelinkalistelu. Uskoo ken haluaa. 1300 km itärajaa ei ole uskonasia. Se on fakta.
  Mutta ei oteta upseerien murheita. Tässä voi tulla vielä vilu ja nälkä. Jo nyt käydään ehkä kolmatta maailmansotaa. Näyttöpäätteillä ja ulkoistettuna puolessa tusinaa arabimaita. Onko J. Valkonen jyrkästi samaa mieltä?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista ja käymisistä! Onnettomasti menee, eihän siitä pääse mihinkään. Alkaa tuntua maamme tulevaisuuden suunta siltä, että pitääköhän tavallisen suomalaisen pelkäämisen sijaan pyytää apua Putinilta?

  VastaaPoista
 5. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021121104447_uu.shtml

  Tässä sisäministeriön top6 listaus Suomen nykyisistä turvallisuusuhista. Läheltä liippaa jo.

  VastaaPoista
 6. Suomi tuntuu tekevän kaikkensa että Venäjä kokee Suomen toimet uhkana. Itärajan 1300 km on meidän rajamme ei Naton. Tuntuu että turvallisuuspolitiikasta on tullut pelkkää puolustuspolitiikkaa. Ovatko Niinistöt ja Kanerva isänmaan asialla?

  VastaaPoista
 7. Medvedev saksalaislehdelle: Venäjä ei voi estää pakolaisten tuloa Suomeen

  "Potentiaalisia aikapommeja"

  Medvedev myös sanoo, että sotaa pakenevien ja paremman elämän toivossa Eurooppaan saapuvien seassa on "potentiaalisia aikapommeja".

  - Kyse ei ole vain muutamista yksittäisistä yksilöistä, vaan sadoista, mahdollisesti tuhansista potentiaalisista aikapommeista, jotka täyttävät tehtävänsä kuin robotit, kun heidän käsketään tehdä niin, Medvedev sanoo."

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016021221105962_ul.shtml

  VastaaPoista
 8. Ei ole ongelma Suomelle, eihän ole
  http://yle.fi/uutiset/suomessa_kielteisen_turvapaikkapaatoksen_saaneista_3040_prosenttia_katoaa/8666047

  VastaaPoista
 9. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Onhan suomalaisten eriarvoisuus omassa maassa käsittämätöntä. Kohta kaikilla tavallisilla ja todellista työtä tekevillä tai tehneillä on perusteet hakea turvapaikkaa syrjimisen vuoksi - hyvinvointiyhteiskunnassa pitää enemmistöllä olla muutakin roolia kuin maksajan rooli.

  VastaaPoista
 10. Tässä vähän suunnitelmaa talouspakotteiden poistamiseksi

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1455414541337.html

  VastaaPoista
 11. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Onpahan taas tuo edellinen tyypillistä hesaripropagandaa. Eikö Suomi liittynyt osaksi unionia, jotta siitä olisi Suomelle hyötyä eikä maksamaan muiden mokia ja Saksan kasvua suurvallaksi.

  VastaaPoista
 12. Totuutta katsottava nyt silmiin

  Otsikko:
  Tutkimus varoittaa maahanmuuton uhkista – ”nykyisestäkään tilanteesta hädin tuskin selvitään”
  Artikkeliin tullut 1. kommentti:
  "Turvallisuusuhka on vain toinen puoli asiasta. Yhteiskuntarauhan menettäminen takaa myös sen, että kykenevimmät ja lahjakkaimmat jättävät maan. Investoinnit vähenevät tai lähes loppuvat, työpaikat vähenevät ja edessä on synkkä tulevaisuus lisääntyvän köyhyyden ja kasvavan rikollisuuden kanssa. Päättäjien kykenemättömyys tarttua asioihin on suorastaan järkyttävää.
  "
  Lähde:
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1455601268632

  VastaaPoista
 13. Vai ei vaikuta suomalaisten palveluihin?
  Suomelle tulossa jättilasku – turvapaikanhakijoista 800 miljoonan euron kustannukset
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120165.html

  VastaaPoista
 14. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/173340-poliisin-tutkijat-varoittavat-ruotsin-jengi-ilmio-riski-suomessakin-puututtava-pian

  VastaaPoista
 15. Näin maiden raja-aidat nousevat Eu-maissa
  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001120965.html

  VastaaPoista
 16. Mitä tästä seuraa?
  http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195018648212/artikkeli/poliisi+turvapaikanhakijoiden+joukossa+on+huomattavan+paljon+poliiseja+ja+sotilaita.html

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!