tiistai 7. helmikuuta 2023

PAHA KOLMINAISUUS VALLASSA!

 Uudessakaupungissa aika ajoin, ainakin isoissa asioissa, löytyy paha kolminaisuus, joka kuppaa kaupunkilaisten varat, hyväksyy valmistelun megamunaukset ja johtohahmojen häkellyttävän kohtuuttomat palkat plus tulevaisuuden lokoisat päivät. Kerrassaan niin armottoman kuvottavasti tuo mustasieluinen kolmikko suhmuroi, että Uudenkaupungin kehittämistä ja ohjaamista kasvu-uralle voi pitää yhtä mahdottomana kuin kamelin kulkemista neulansilmän läpi. Härskiydessä ei voi aistia minimaalisintakaan hyvyyden haikuakaan, kun tavallisen kaupunkilaisten tulevaisuutta kurjistetaan päättäjäeliitin toimesta virkaeliitin eduksi. Näin on käynyt ja näin käy hallintosäännön kanssa - katsokaa vaan.


Eilen survottiin suohon julkisen liikenteen mahdollisuus Vakka-Suomessa. Säälittävät surkimukset vetosivat siihen, ettei Ukipolis voi moista aloitetta toteuttaa. Jokainen salissa torkkunut päättäjä tiesi, että aloite etenee aina valtuustosta hallituksen, joten aivan turhaa oli jokeltelu muotovirheestä, jollaisella aloitteita on käsitelty menneet vuodet. Meillähän on ollut niin, että aloitteen on voinut joko palauttaa tai hylätä eli se on yleensä nyykähtänyt niin, että mitään ei tapahtunut, sillä onhan vähintäänkin hyperkoomista palauttaa aloitetta valmistelijalle, joka on sen jo kerran ampunut alas. Ja meillähän kaikki virkakunnan ulkopuolelta tuleva torjutaan. Tästä taas seuraa mm. se, että kaupungin keskustasta löytyy parkkipaikkoja marmori ufoille, mutta ei kaupunkilaisten autoille.

Nyt tämä sama pahakolminaisuus on valmistelemassa hallintosääntöä ja ennakkoon askelmerkit vaikuttavat kaupunkilaisen katsanto vinkkelistä kerrassaan kammottavilta. Virkahenkilöiden tulotaso ja tulevaisuus näyttää jo nyt vahvasti pedatulta, kun taas tavallista kaupunkilaista odottaa ahdas polku, jolla kulkijaa on ketunrautojen välttäminen mahdotonta. Hallintosäännön valmistelu alkaa johtoryhmän ja hallituksen voimin, joten sen tiedätte, keitä on eniten suunnittelupöydän äärellä ja keillä on eniten aikaa käytettävissä po. projektiin. Kiitokset Arille, Tarmolle, Eerolle, Mikolle, Esalle, Janille, Mikalle ja Samille, kun nousitte kaupunkilaista puolustaen paikallista ilmestyskirjan petoa vastaan!

2 kommenttia:

  1. Mitä paha kolminaisuus pitää sisällään? Virkamiehet, puheenjohtajat, kaupunginjohtaja?

    VastaaPoista
  2. Arvela-Hellen, Nikkari, Vainio.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!