torstai 30. kesäkuuta 2022

PÖLHÖLÄÄKIN PÖLHÖMMÄT KADUN AVAJAISET?

Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa eli eipä Alicenkadun avajaisissa katu auennut. Liekö siksi kaupunginjohtaja ei ollut avaamassa tätä veroinmaksajien varoilla toteutettua miljoona hanketta. Oikaistaan väärinkäsitys, uuden kadun ihmeelliset mökyt eivät ole ufoja ja vaan italialaisesta marmorista taiteiltuja simpukoita. Saas nähdä kuinka ne kestävät talvet, toivottavasti paremmin kuin Finlandia talon seinämarmormorit.

Vastapäinen osuus kuin kuvassa sentään aukeni ja tyylikkäät avajaiset onnistuivat loistavasti. Lämmön helliessä läsnäolijoita, he saivat tanssia elävän musiikin tahdissa ja nauttia kylmästä jäätelöstä. Väkeäkin oli tullut mukavasti tapahtumaan, joten ihan ok startti uudelle kadulle!Alicenkadun avajaisissa katu ei aunnut kuin toisesta päästä - torin puolelta. Siellä kansa sai tanssia. 

12 kommenttia:

 1. Katu täynnä juhlakansaa. Onnistunut remontti.

  VastaaPoista
 2. Mikä tuossa voi maksaa miljoonan?

  VastaaPoista
 3. Katuremontin lopputulos on tyrmäävä. Enkä tarkoita, että homma olisi onnistunut. Olisi mukava kuulla nykyisen teknisen lautakunnan mielipide. Edellinen lautakunta taisi panna tämän tuhon alulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6-5 äänestystuloksella viime vuoden keväällä

   Poista
 4. Kuinka tämä hievitys on voitu hyväksyä? Nyt olisi sille naganille töitä ja varuilta rulla täyteen

  VastaaPoista
 5. näppärä rotta jättää kerralla kaksi uppoavaa laivaa Ugin ja autotehtaan. Hyvä kokoomus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jäänyt nauttimaan suuresti ylistämästään Winteristä.
   Mihin muuttaa?

   Poista
  2. Ne lähtee ketkä pystyy 🤔

   Poista
  3. Eiköhän tänne jää he, jotka pärjää. Poika ei pärjännyt

   Poista
 6. Käykää katsomassa Facebookin valtuustoryhmästä Pekka Vuorisen kommentti, jossa on valokuva Alisenkadun vehreydestä ennen remonttia
  Mahdollisesti tässä on kuvalinkki
  https://scontent.fqlf1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291392616_1507946779622712_6173576050424459915_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=NugajPeCB3wAX966GqO&_nc_ht=scontent.fqlf1-2.fna&oh=00_AT_dcJnDxTTSLwJUOvN7tBMBrj5YyrS9jdlpu1KwQI6BrQ&oe=62C43C39

  VastaaPoista
 7. Noita penkkejä ja istutuksia kun olen katellu sillä silmällä että ei kateeksi sitä henkilöä joka joutuu talvella lumet auraamaan sieltä. Joskus vois noi suunnittelijat kysyä ja kuunnella niitä henkilöitä jotka joutuvat tekemään töitä vaikeissa olosuhteissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos sadoista viimepäivien vierailuista, olen niistä iloisesti yllättynyt. Kiitän myös kommenteista, mutta ei sentään ryhdytä höykkyyttämään yhtä miestä. En ole Salon kanssa monestakaan asiasta samaa mieltä, mutta sentään tiedän, mitä mieltä hän on asioista. Näin ei ole kaikkien luottamushenkilöiden kanssa. T. Salo saa suunsa aiku ja jo siitä aiheutuu melkoinen menetys päätöksentekoomme. Emmekä voi väheksyä muutenkaan hänen ulostulojaan!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!