lauantai 11. kesäkuuta 2022

KUKA KAIPAA JÄRVISTÄ!??!!

Kokoomusjuristit ottivat sanan säilällä mittaa toisistaan paikallisaviisissa. Historialliseksi yhteenoton tekee lähinnä se, että se toteutettiin julkaisijan toimesta Journalistiliiton ohjeita noudattaen eli kirjoitus ja sen vastine olivat samassa lehdessä. En ota kantaa po. kirjoituksiin, mutta joitain ajatuksia miesten persoonat saivat knupissani heräämään.


Uusikaupunkilainen asioiden hoito on ajautunut  äärettömän kauas annetuista vaalilupauksista. Jos aiemmin hallituksen päätökset tehtiin valtaosin vasemmistovetoisesti 6-5 ja vaalien jälkeen olisi luullut vaa`n kääntyneen 7-4 oikeistolle. Mutta mitä vielä, nyt jatketaan pahimmillaan 8-3 vasemmistomielisillä päätöksillä. Tilanne on demokratian kannalta kammottava. Uudessakaupungissa kaupunkilaisten vaaleissa ilmaisema tahtotila ei toteudu lainkaan. Niin kaupungin talouden kuin tulevaisuuden kannalta tilanne vaikuttaa katastrofaaliselta.

Uudessakaupungissa tehdään kaikkea kivaa vähät välittämättä tulevaisuuden synkistä ennusmerkeistä. Kun tähän vielä lisätään miljoona mokien siunaaminen ja se, että kaupungin karmaisevaan väestökehitykseen ei puututa, Uusikaupunki vaeltaa kohti suuria vaikeuksia. Heikko johtajuus on kaupunkimme vitsaus ja hallitseva ongelma. Kun heikot luottamushenkilöjohtajat tukevat heikkoa virkakoneiston johtoa, ei kaupunkimme tulevaisuudelta voi odottaa hyvää. Nyt jopa ikäihmiset ovat muuttamassa täältä pois

Rohkenen todeta, mikäli Timo A. Järvinen olisi, mukana päättäjänä ja sen seurauksena kaupungissamme merkittävässä asemassa, Uusikaupunki porskuttaisi positiivisen tuulen puhaltamana, 7-4 vaalilupauksia noudattaen vahvalla kasvu-uralla. Valmistelisimme, uuden organisaatiojohdon kanssa avoimesti uutta hallintosääntöä ja keskustelisimme yhdessä kaupungin kehittämisestä. Nyt tilanne on katastrofaalinen esim., vuoden vaiheessa valmistuvan, hallintosäännön suhteen, joku pieni piiri valmistelee sitä salassa kaupunkilaisilta ja samalla hallitus suunnittelee sisäpiirin piknikiä.

Nykyisen masentavan demokratian häpäisyn sijasta tarvitsemme älykkäitä, sanavalmiita plus karismaattisia johtajia, ketkä kuuntelevat edes luottamushenkilöiden enemmistöä ja mieluimmin vielä kaupunkilaisiakin. Tältä pohjalta minä vastaan otsikon kysymykseen: KOKO KAUPUNKI KAIPAA JÄRVISTÄ! Päättäjien olisi sisäistettävä muutama asia: Ensinnäkin onko vaalilupausten syönti ja enemmistöaseman menettäminen sopiva hinta tuhoon vievästä yhteistyöstä? Toiseksi jokaisen päättäjän pitäisi pohtia, olemmeko 15 000 uusikaupunkilaisen luottamuksen arvoisia luottamushenkilöitä, ketkä tekevät, lain mukaan, päätöksiä kaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi vai olemmeko munivien virkahenkilöiden jatkuvia munauksia peitteleviä ja heidän lokoisan tulevaisuuden turvaavia virkahenkilöiden ruskeakielisiä kavereita?

8 kommenttia:

 1. ..hmm. Missä päättäjien ja/tai vaalitulos/linjamuutos oikeasti näkyy? Sitä sopii ihan oikeasti kysyä.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei missään, pahenee vaan. Saastamoisen ennustus näyttää käyvän toteen.

   Poista
 2. Oikeisto voitti kirkkaasti vaalit ja silti tehdään yhä voimakkaammin demaripolitiikkaa. Aivan käsittämätöntä. Missä vika?

  VastaaPoista
 3. Ilkeä sanojen syönti oikeistolta.

  VastaaPoista
 4. Muutamat pölvätit pitää kiinni vallasta valheella. Tulevasta vaalitappiosta ei välitetä. Minä ite miehet

  VastaaPoista
 5. Mikä helvetti oikein on, kun kaupungin hallitukseen täytyy valita täysin kokematon nainen ja onnetomaksi ennakolta tiedetty puheenjohtaja. Kokoomus voisi kertoa selkkeät perusteet, miksi Nikula tai Kangas eivät ole hallituksen puheenjohtajia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina odotetaan nuorten tuovan uusia tuulia puolueeseen, harvoin tuo toive toteutuu. Nyt he asettuivat tukemaan vanhaa jermua. Ukin kokoomuksessa valitsivat heikoimman lenkin!

   Poista
 6. Java 💙 Järvinen. Ihanan demokraattista ja kaupungin kukoistusta lisäävää weljeyttä. Waan yksi on joukoista poissa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!