tiistai 28. kesäkuuta 2022

PÖLHÖLÄN ASUNNOT KATEISSA?

Suurimmillaan Pölhölän asukasluku huiteli lähemmäs 19 000 tietämissä. Nyt pöhöläläisiksi kirjataan noin 15 500 ihmisasukasta. Äkkipäätä luulisi paikkakunnalta löytyvän runsaasti tyhjiä asuntoja. Näin kuulemma ei kuitenkaan ole, vaan asunnoista on hurja pula. Väkisin herää kysymys, mihin Pölhölän asunnot ovat kadonneet vai asuivatko poismuuttaneet maakuopissa?

Pölhölän päättäjät ovat varmistaneet oman kehitysosastonsa tuella ihan käytännössä, että maakuoppa vaihtoehto entisten pölhöläläisten asuinpaikkana voidaan poistaa listalta. Tämän todistaa yhä kaupungin keskustassa, merinäköalalla höystetty valtava maakuoppa, joka on vuosia saanut odottaa sen tyyliseen asumiseen mieltyneitä kodintarvitsijoita. Ilmeisesti Pölhölän päättäjät ovat kuitenkin vielä epävarmoja maakuoppien asumisvetovoimasta, koska ovat antaneet lisäaikaa maakuopalle, kenties aikaa on annettu kuukausiksi tai vuosiksi.

Askeettisesta asumisesta on Pölhölässä tehty myös maakuoppaa jalostuneempi asumisvaihtoehto. Hyvällä paikalla lähellä kauppoja on vuosia ollut tarjolla mahdollisuus sokkeliasumiseen. Jostain kumman syystä tämäkään nerokas toteutus ei toimi asukasmagneettina. Nyt vain odottelemme jännityksellä, mitä kivaa Pölhölän päättäjät jatkossa päättävät!

9 kommenttia:

 1. Onko tarkoituksesi häpäistä Uusikaupunki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tämän herran agenda on ollut jo vuosia.

   Poista
  2. Ketkä kaupungin häipäisevät, fiaskojen tekijät vai niistä kertovat?

   Poista
  3. Hyvä vaan, että joku kertoo sen, mitä lehdestä ei saa lukea. Vai pitäisikö tyytyä siihen valetotuuteen?

   Poista
  4. On käsittämätöntä päätöksen teko, vieläkö Ullakko myy mursketta? Entä janhuaniemen talot, pilattu koko alue kesken jääneellä projektilla, kallista touhua.

   Poista
 2. Ugin poliittinen enemmistö siunannut vallitsevan menon. Linja pitää, vasemmiston ehdoilla edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätöntä, mutta totta. Miksi oikeisto antoi vallan demareille?

   Poista
 3. Poliittinen enemmistö on tosin hankkeet siunannut, mutta KUKA ne on laittanut alulle? Jäljet johtavat taas sylttytehtaalle.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Pasklahteen uimaan
  https://www.uudenkaupunginsanomat.fi/2022/06/sorvakonniemen-kakkosurakka-kilpailutukseen-kulkuvaylat-kunnostetaan-ja-alueelle-tehdaan-kaksi-uimapaikkaa/

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!