lauantai 26. tammikuuta 2019

YKSITYISTÄMISEN HINTA: IHMISIÄ KUOLEE SÄÄSTÖIHIN!!!


Olemme jo vuositolkulla saaneet lukea yksityisten hoitolaitosten uhreista. Silti yksityistämistä jatketaan ja vieläpä niin, että karmeimmillaan verovaramme kanavoituvat suoraan paratiisisaarten kautta keinottelijoiden kukkaroihin. Useat näistä sijoittajista/keinottelijoista haluaa yhden miljoona euroa lisää jo kymmenien tai satojen miljoonien eurojen arvoiseen omaisuuteensa.

Nämä sijoittajien miljoonat eurot on kerätty ja kerätään tavallisten suomalaisten työn tuloksesta maksamista veroista. Moni vanhus on elämänsä aikana maksanut korkokorolle laskennan mukaan omakotitalon tai kahden hinnan turvatakseen terveytensä ja vanhuutensa. Nyt hän pahimmillaan kuolee ruhtinaallisesti maksamansa, mutta huonolaatuisen hoidon vuoksi. Hoitokodeissa kihot pahoittelevat tyyliin: Hups, tekevälle sattuu!

Kun nämä samaiset, ennalta hoitonsa maksaneita, hoidokkeja nälkäpalkalla auttavat työntekijätkin saavat onnetonta kohtelua, sopii kysyä: MITÄ HYÖTYÄ SUOMALAISELLE ON OLLA SUOMALAINEN. Niin ikäihmiset kuin tavalliset työntekijät, viljelijät mukaan luettuna ovat ökyjen lypsylehmiä ja politiikkojen kusetuksen uhreja. Suomalaisten kohtelu pitäisi nostaa vaaliteemaksi.

On todella naurettavaa, kun meillä eliitti  vääntää peistä arvokkaasta kuolemasta, mutta vähät välittää tavallisen ihmisen elämisenlaadusta. Aikoinaan, bruttokansatuotteen ollessa kolmannes nykyisestä, jokainen sai ongelmiinsa nopeasti yhteiskunnan takaamaa pätevää hoitoa. Herra ja narri jonottivat yhdessä tarvitsemaansa palvelua. Karrikoiden voisi sanoa, että aiemmin pyrittiin hoitamaan ihmiset niin ettei kukaan jäänyt kadulle kuolemaan, mutta tänään suomalainen viedään kadulta hoitolaitokseen säästöillä ja huonolla hoidolla tapettavaksi.

En vastusta yksityistämistä, mutta voitontavoittelu ei saa perusta ihmisten hätään, sairauteen tai suoranaiseen kieroiluun. Hyväksyn suomalaiset pienet yritykset, mutta pörssiyhtiöt ovat lukuisat kerrat osoittaneet härskiytensä ja epäinhimillisyytensä. Jos joku on maksanut työstään yhteiskunnalle ruhtinaalliset summat, täytyy hänen saada yhteiskunnalta takuut asiallisesta hoidosta. Mitä taas tulee sairaisiin, onnettomuuksien uhreihin jne., myös heidät tulee hoitaa jo tasa-arvon nimissä!

Linkki: Viranomainen keskeytti hoivakodin toiminnan

7 kommenttia:

 1. https://ls24.fi/lannen-media/superin-ja-tehyn-mukaan-hoivakodin-sulkeminen-kertoo-laajemmasta-ongelmasta-runsasta-kikkailua-saastoja-ja-ulkoistuksia-esperi-care-myontaa-epakohdat

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Juuri se, että myönnetään suoralta kädeltä virheet, kertoo kaiken olleen tiedossa eli businesta tehtiin härskisti ihmisten kärsimykset hyväksyen: TÄMÄ ON NIIN TÖRKEÄTA, ETTÄ HÄKIN TULISI HEILAHTAA YRITYKSEN JOHTAJILLE!

  VastaaPoista
 3. Osasta sanomaasi voin olla samaa mieltä kanssasi, mutta muutamassa osiossa olen valmis heittämään omia mielipiteitä sekaan.
  Mielipidettään voi tiettyyn rajaan asti esittää, eikä kukaan paina nagania niskaan. Se on suomalaisuutta parhaimmillaan.
  On vallan mainio asia, ettet laittanut yhtäläisyysmerkkiä sijoittamisen ja keinottelun väliin. Osa sijoitustoiminnasta kylläkin lähentelee keinottelua heikon lainlaadinnan takia. Toisaalta, lähes kaikilla on lupa ja mahdollisuus sijoittamiseen. Suomalaiseen yritykseen sijoittaminen pörssissä on joko pienen tappion sietämistä, tai hyväntekijän roolipuku.
  Sote on kaikkien koplauksien emo. Sillä hallitus muni koko 4-vuotis kautensa ja ehkä myös tulevaisuutensa. Sen päätämme me kansalaiset yhdellä äänellä/nenä. Liika iso pala, liikaa poliittisia intohimoja ja väärät legot rakentamisessa. Olisin suonut hallituksen keskittyneen soten sijaan rakentamaan vaikka kansalaisturvajärjestelmän, johon olisi kerätty kaikki kansalaisen sosiaali ja elämisen turvatoiminnat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos läynneistä ja kommenteista! En minä sijoittajia ja keinottelijoitakaan tuomitse, jos he toimivat lakien mukaan. Vika on lainlaatijoissa, poliittisessa elittissä, jotka ovat lait laatineet. Katsokaapa keiden nimiä väitetään löytyvän Panaman kohu papereista: jo tämä todistaa vian löytyvän poliitikoista - myös oppositiosta! Sote on on susi eikä se toteudu!

  VastaaPoista
 5. pitäisko hoiva-alan yrityksille asettaa katto mitä ne saavat tuottaa voittoa omistajille, Ruotsissa tälläinen on jo olemassa

  VastaaPoista
 6. Mitä järkeä Esperin toimitus johtajan vuosiansio 5,8 miljoonaa euroa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka monta ihmistä kuolee noiden miljoonien vuoksi?

   Poista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!