tiistai 29. tammikuuta 2019

SUOMESSA KOIRALLA VANHUSTA PAREMPI OIKEUSTURVA!

Jo vuosia sitten kohistiin kansainvälisesti omistettujen yritysten tarjoamista vanhuspalveluista. Niin yritysten henkilökunta kuin asiakkaat saivat kovaa kohtelua. Tuolloin olisi täytynyt vaatia po. yrityksiltä laadukkaita palveluita ja työntekijöiden asiallista kohtelua. Mutta on tapahtunut Suomessa? -Kukaan ei puuttunut mainittuihin ongelmiin; päin vastoin härski yksityistäminen tai pikemminkin kansainvälistäminen jatkui. Nyt on käynyt ilmi, että samat ongelmat koskevat kaikkia alan suuria kansainvälisiä toimijoita.

Mainittujen yritysten johtajat vetävät ruhtinaallisia tienestejä, puhutaan vuositasolla miljoonista ja sadoistatuhansista euroista. Kun nämä ruhtinaalliset tulot kerätään tavallisten pulliaisten työstä kertyneistä eläkkeistä, voidaan puhua äärimmäisestä itsekkyydestä, omaneduntavoittelusta ja härskistä lähimmäisen hyväksikäytöstä. Karrikoiden voi todeta: Jos kennelin pitäjä toimisi vastaavalla tavalla, hänelle langetettaisiin valtavat sakot ja asetettaisiin eläintenpitokieltoon.

Valmisteilla oleva soteuudistus pitää sisällään mm. vanhuspalveluiden laadunvalvonnan ja miten: NÄMÄ KIEROT KÄIVÄRÄYRITYKSET RYHTYVÄT HARRASTAMAAN ITSE VALVONTAA! Tämä on täysin käsittämätöntä, sillä po. yrityksissä ei inhimillisyyttä kirpoa, ne ovat härskejä voiton maksimointilaitoksia - IKÄIHMINEN ON VAIN VÄLTTÄMÄTÖN PAHA TIENAAMISEN TIELLÄ! Istuvaa hallitusta moinen ei kiinnosta: Uskovainen Sipilä vierittää vastuun kunnille ja toinen uskovainen ministeri Soini on osoittanut olevansa kiinnostunut vain sikiöiden oikeuksista, elävistä ihmisistä hän vähät välittää.

Itse en kuulu sosialisteihin, en kommunisteihin ja kapitalistia minusta ei saa tekemälläkään, haluan kuulua joukkoon, joka ajaa autolla, jossa ei ole rautajousia. Tämän oikeuden ja laadukkaat elämisen puitteet haluan taata kaikille suomalaisille. Me maksamme veroja, taksoja, sosiaaliturvamaksuja jne. siksi, että jokaisen läheisemme ja oma turvallisuus olisi taattu kohtalon oikuista ja esteistä huolimatta.Käytäntö osoittaa alan suuryritysten olevan armoton riski ikäihmisille. Systeemi tulisi muuttaa, kuten Uudenkaupungin valtuusto yksimielisesti päätti: VANHUSPALVELUT HOIDETAAN OMANA TYÖNÄ PAIKALLISIA YKSITYISIÄ TOIMIJOITA APUNA KÄYTTÄEN!

Tuskin kukaan meistä maksaa yhteiskunnalle siksi, että vammaiset, sairaat, vanhukset ja lapset jätetään heitteille, jotta joku ökyfirma voi maksaa johtajalleen miljoonia ja kanavoida kymmeniämiljoonia euroja verottajan ulottumattomiin. Onneksi kaikki tämä tuli esiin juuri ennen vaaleja, jotta voimme pistää stopin uusliberalistisen talouspolitiikan jatkumolla ja suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alasajolle!

10 kommenttia:

  1. Esperi Caresta voi tulla viimeinen naula hallituksen sote-arkkuun – nyt hallituksen pitäisi pystyä perustelemaan, mihin yrityksiä tarvitaan.
    Otsikoi HS.

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli osuvaa tekstiä. Ihmettelen vaan että mukamas Ukissa vanhustenhoito on paremmin järjestetty kuin muualla Suomessa?
    Mitä Valkonen tarkoittaa Ukiin viittauksellaan? Onhan Ukissakin näitä isoja palveluntarjoajia.

    VastaaPoista
  3. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kiitos huomiosta: Minä kirjoitan Uudenkaupungin valtuuston yksimielisestä, mahtavin palopuhein höystetystä, päätöksestä, EN TOTEUTUNEESTA TILANTEESTA! Tuo yksimielinen päätös taitaa yhä olla voimassa? -VALTUUSTOMME VÄHÄT VÄLITTÄÄ OMISTA PÄÄTÖKSISTÄÄNQ!

    VastaaPoista
  4. Kas näin mennyttä mainetta aletaan puheissa korjata

    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/esperin-suuromistaja-meilla-on-nyt-vain-yksi-tavoite-tuottotavoitteet-toissijaisia/62ee7cea-cf22-4630-a62a-8febc9e27da2

    VastaaPoista
  5. Pahaa pelkään ja hyvää toivon että Esperin tapaus on vain jäävuoren huippu. Toivottavasti muutkin vastaavat tapaukset pulpahtelevat pökäleiden tapaan pintaan ja tulevat tutkituiksi ja hutkituiksi. Ja tähän kolminkertainen hurraa kvartaalitaloudelle!

    VastaaPoista
  6. Tässä alla vanhustenhoidon tilastoa vertailtuna muihin pohjoismaihin. Voiko sanoa, että on lottovoitto syntyä Suomeen, mutta vanhuuden päiviin se ei todellakaan päde!

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005983417.html

    VastaaPoista
  7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Kun samaan aikaan alkaa nousta julkisuuten yksityisten tomijoiden mokat lapsipuolella, voi todeta Suomessa valtsiven tasa-arvon: LAPSET JA VANHUKSET KÄRSIVÄT! No, kaikki hyvin, kun yhteiskunnan varallisuutta syydetään ökyille ja oodineihin - ALKAA OLLA VALLANKUMOUKSEN PAIKKA!

    VastaaPoista
  8. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta. Haluan todistaa siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonin lainayritykseltä. Sain 60000 euron liikelainan HUOMAUTUS: Se on luotettava ja aito Jos olet kiinnostunut lainan saamisesta, ota yhteyttä suoraan EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!