torstai 13. heinäkuuta 2017

HIENOA UUDENKAUPUNGIN MARKKINOINTIA!!

Ajat muuttuvat ja viestintä sen myötä. Aiemmin kaupunki hakkasi rahaa elinkeinopuolemme onnistumisten ylistämiseen. Vaikka todellisuudessa elinkeinopolitiikkamme onnahti pahasti sijoituksen sijaan miljoonien kuluksi, sitä ylistettiin mediassa isolla rahalla. Kaikki muistanevat Kauppalehden, kaupunkilaisilla maksatetun, kymppitonnien liitteen, jossa ylistettiin etenkin elinkeinomessiastamme - yrittäjiä palvelevaa yhden luukun Midasta. Tänään YLE:n TV 1 aamulähetyksessä kaupungin markkinointi keskittyi linssiluteilun sijaan itse kaupunkiin, sen faktoihin ja tulevaisuuteen.

Kaupunginjohtaja, autotehtaan henkilöstöpäällikkö ja ulkopaikkakunnalta tänne muuttanut autotehtaan työntekijätär antoivat todella positiivisen kuvan kaupungistamme. Henkilöstöpäällikkö tarjosi faktoja huumorilla höystettynä, kaupunginjohtaja totesi elinpuitteiden Uudessakaupungissa uudistuvan ja mikä tärkeintä uusi uusikaupunkilainen kertoi, että tänne oli hyvä tulla ja kaupungissamme viihtyy kivasti. Kiitos näiden kolmen uusikaupunkilaisen epäitsekkään ja vilpittömän esiintymisen muuttokynnys kaupunkiimme laski melkoisesti.

Henkilöstöpäällikkö Tomi Salo osasi tuoda asiansa mainiosti julki ja samalla hän osoitti olevansa yksi merkittävimpiä tulevaisuuden poliittisia päättäjiämme. Mikä menetys onkaan se, ettei kehitystä korostava ja positiivinen Salo istu, walangisten metkut tuntevan, Seppo Nikulan kanssa korkeimmassa päättäjien pöydässä. Jos jotain olisi toivonut tv-esiintyjiltä, niin he olisivat voineet mainostaa, että nyt on myös runsaasti edullista liiketilaa kasvavan kaupungin uusille yrittäjille. Mutta pääasia on se, kiitos uuden uusikaupunkilaisen ja kaupunginjohtajan muuttokynnys kaupunkiimme laski. Atso Vainio osasi esittää rakentamistilanteemme niin hyvin, että varmaankin kaupungissamme alkaa kilpailu silläkin saralla. VILPITTÖMÄT KIITOKSET KOLMIKOLLE!

9 kommenttia:

 1. Eihän tällaista tilaisuutta voi "ryssiä". Kolmikko oli hyvä valinta markkinointimielessä ja hoitivat homman "kotiin". Kaupungin toiminta on myös muuta kuin markkinointi ja kj:n onneksi sitä ei näytetä suorana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Pahoittelen omaa kirjallista kömpelyyttäni, joka siitti näkyvän mokan: Kirjoitin menestys vaikka piti rustata menetys. Kuten jo aiemmin perusteluin esitin, Tomi Salo ja Seppo Nikula olisivat mielestäni olleet kaupungin kannalta parhaat kokoomuksen valinnat hallituksen pöytään Johanna Kutilan kanssa. Korjasin virheen. Kiitos virheeseen liittyvistä huomautuksista.

  VastaaPoista
 3. Valkonen näytti kokoomuslaisuutensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä näillä anonyymeillä on ongelma, kun aina pitää tätä samaa hokea?

   Alkaa näin sivullisena jo hieman ärsyttämään, kun todennäköisesti sama henkilö eri blogista toiseen vänkkää samaa asiaa.

   Mitä väliä vaikka Java olisi minkä tahansa puoleaan kannattaja, tai peräti sitoutumaton, miten se liittyy tähän kirjoitukseen.

   Jeesus!

   Poista
  2. Java on monesti sanonut olevansa demari. Mutta paikalliset demarit ovat jotain muuta, siksi Java ei kuulu siihen porukkaan.

   Poista
 4. Itseasiassa Java on kommunisti. Kukaan ei ole tukenut yhtä paljon Haverista ja tehnyt yhtä paljon yhteistyötä Haverisen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa Java on itsekäs paska, joka ei ajattele kuin itseään ja omaa etuaan ja hänessä on kaikkien puolueiden huonot puolet.

  VastaaPoista
 6. Manit pois

  http://ls24.fi/uutiset/moduuliasuntoihin-muutto-alkoi

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Eipä sitä meikäläinen onnistu kovinkaan usein olemaan avulias lähimmäisille, mutta perustelen sitä tietoisen itsekkyyden sijaan armottoman suurella laiskuuden lahjalla, jolla minua on siunattu. Joskus tässä maassa oli jonkinlainen vuokrakontrolli, jottei ketään kynitty jollain kopperolla. Nyt ajat ovat toiset ja median mukaan kaikki tuntuvat tyytyväisiltä - kukaan ei köyhdy, mutta jotkut rikastuvat.

  Eiköhän kaikki suomalaiset nauti niistä hedelmistä, joita sosialidemokratia on ollut kasvattamassa Suomeen. Kunnallispolitiikassa minulle ei puolueella ole mitään merkitystä, kannatin hyviä esityksiä tuli ne mistä tahansa ja todella usein niitä tuli Haveriselta.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!