torstai 29. tammikuuta 2015

DEMONIKRAATTISESTI VALITUT KANSALLISSOSIALISTIT JAKAVAT PAIKAT

Viime valtuustokausi mentiin Kansallisen Kokoomuksen ja paikallisen sosialistipuolueen johtaessa kaupunkiamme mediassa luettuun menestyksen. Vaaleissa nämä samat tahot, joiden koalitiota voinemme kutsua, kumpaakaan ryhmää loukkaamatta ja molempien nimet noteeraten, kansallissosialisteiksi. Lievästi sanottuna vippaskontein ja totuudesta vähät välittäen yhteismainostuksella, median tuella ja kansalle makkaroita syöttäen und kahvia juottaen kansallissosialistit marssivat vaalivoittoon.
Vasemmalla mies ruorissa - kaupunki tukevasti karilla. Keskellä pyöräilee paremmin saastuttavan citymaasturin ratista tavattu nainen. Oikealla mies, jonka johtajuuden aikana viiden koulun koululaisilta vietiin koulut ja lopuilta koululaisilta vietiin varat opetuksen kehittämiseksi!


Ensimmäinen vaalien jälkeinen tehtävä oli ensisijaisesti todellisen opposition kannattajien äänten nollaaminen ja paikkojen jakaminen mukaville omille. Näin kansallissosialisit turvasivat asemansa, jotta saisivat jatkaa mediassa luettua menestyslinjaansa. Onhan helpompi pistää ikävät tyypit heti syrjään, jatkossa heitä ei tarvitse kuunnella eikä heistä tarvitse tehdä median tukemia tutkintapyyntöjä ja julkaista haamukirjoittajien yleisönosasto kommentteja.

Näin mentiin vaikka meikäläinen, hyväuskoinen hölmö, luuli, että viimesistään aloitteilla pystyy viemään kaupungin asioita eteenpäin. Aloitteet jumiutuivat "kaupunginjohtajan" piironkiin ja ääliömäiseen sekä asioihin perehtymättömään  hallitukseen, joten yksinäinen, päätöseonteosta ulostettu, valtuutettu oli turhaakin turhempi kaupungille. Kun vielä tuli vielä omaa ääliömäisyyttään lähdettyä mukaan maailman naurettavimpaan, säälittävimpään ja Suomen kuntahistorijan pohjanoteeraukseen valiokuntaräpellykseen, totesin tuolloin sen olleen tässä: Noudatan kaupunginhallituksen puheenjohtajan ohjetta, että kaikkien kaupunkilaisten on osallistuttava säästötalkoisiin. Täysin turhan, muista demonikraattisesti eristetyn valtuutetun ja emeriittusvaravaltuutetun on helppo noudattaa ohjetta: JÄÄ VALTUUSTOSTA KOTIIN JA KAUPUNKI SÄÄSTÄÄ KOKOUSPALKKIOSI!

Tolkun kansallissosialistit ovat demonikraattisesti päättäneet, että meikäläistä ei valtuustossa kaivata. Minkäänlaista yritystäkään saati mielemuutosta em. korjaamiseksi vaalitulosta kunnioittavaan suuntaan ei ole tapahtunut, joten hoitakoot soppansa itse. On aivan turha pyytää kummaltakaan suunnalta tukea: TE PÄÄTITTE DEMONIKRAATTISESTI, ETTÄ MEITÄ EI OLE, JOTEN NOUDATAN KANSALLISSOSIALISTISTA DEMONIKRATIALINJAANNE!

Kansallissosialistisen koalition paluu virkamieskeskeisyyteen on vahvavempi kuin viime valtuustokaudella, sillä molempien puolueiden ryhmänjohtajaksi astunee virkahenkilö. Ainoa puolue, joka kanssamme edustaa sitä näkemystä, etteivät kaupungin virkahenkilöt kuulu keskeisille päättäjäpaikoille ja  kaupunginhallitukseen on keskusta - näin asia oli ainakin vuonna 2008.

Meillä on siis opittu ja perinteistetty kansallisosialistinen demonikratian toimivuus eikä sen hengen mukaisesti pienryhmä voi mennä sotkemaan isojen päätöksentekoa. Suurella pelolla ja kahun tunteella odotan ensi maanatain tapahtuman sujumista: Ovatko valinnassa määräävänä tekijänä sielun synkkyys, syvä itsekkyys, sisäinen pahuus vai sarvien koko? Maanantaina ollaan viisaampia, kun kansallissosialistit ovat jakaneet demonikraattisesti valtaa, kaupunkilaisista välittämättä, toisilleen. Menkää paikalle, lehetereillä on aina tilaa!


9 kommenttia:

 1. Luin jostakin, että äänestäjilläkin on vastuu. No niin on. Kärsiköön nahoissaan. Harmi, että itsekin olen heidän joukossaan.

  VastaaPoista
 2. TERE JAVA!
  ÄLÄ ole murheissasi länsirannikon kaupunkienpäätäjiä vaivaa salassajulistamis TAUTI. PORINKIN kaupungin päättäjät perusti oikein TOTUUSKOMISSION tutkimaan omija tekosijaan ja julisti sen sitten salaiseksi kyllä on sit PEHMEET TOUHUU sanoo Porilainen

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailuista ja viestimisestä! Paha siitä on syyttää äänestäjää, jos ei tiedä totuutta aikaansaannoksista. Vähän sama jos kansa juhlii, median ylistämää olymppiavoittajaa olympiavoittajana, kun ei tiedä totuutta siitä, että po. kaveri jäi alkueriin. Valehtelu on politiikan dobingia!

  VastaaPoista
 4. Voisitko Java selvittää, mikä tekee ukilaisista hammaslääkäreistä niin ainutlaatuisia, ettei heille riitä työehtosopimusten mukaiset lisät. Vaan heille pitää maksaa jopa arki-illoilta kolmin-/ nelinkertaista palkaa päivystyksistä ja päälle 100 euron "starttiraha", matka-ajan palkat ja -korvaukset. Onko samansuuntaista "paikallista sopimista" harjoitettu muidenkin ammattiryhmien kohdalla? Mihin se säästäväisyys on unohdettu?

  VastaaPoista
 5. En usko tuota , kun ukiss ei ole päivystystä ei ainakaan viikonloppuisin, on turus

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä, kommentista ja kysymästä! Otetaan selvää!

  VastaaPoista
 7. ugiiis ei ole päivystystä kirjoitti 6.2.2015 klo 09.47
  Hammaslääkäripäivystys Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella
  Terveyskeskukset huolehtivat oman alueensa asukkaiden hammashoidon päivystyspalvelujen
  järjestämisestä arkisin klo 8.00–16.00. Muina aikoina päivystys tapahtuu T-sairaalan yhteispäivystyksessä,
  osoitteessa Savitehtaankatu 1, Turku.
  Päivystykseen hakeudutaan tekemällä ajanvaraus puhelimella samana päivänä arkisin klo 15.30–18.00 ja

  VastaaPoista
 8. Ukilaiset hammaslääkärit tekevät tiliä käymällä Turussa päivystämässä. 100 euron starttirahan lisäksi saavat kolmin- tai jopa nelinkertaisen palkan, palkan matka-ajalta ja km-korvauksen.

  "Päivystykseen osallistuvalle maksetaan kyseisten
  päivystyspotilaiden hoidon edellyttämistä työtunneista
  kolminkertainen henkilökohtaiseen kokonaispalkkaan perustuva
  tuntipalkka, paitsi nelinkertaisena seuraavilta pyhäpäiviltä tai niiden
  aatoilta: uudenvuodenpäivä, loppiainen, pitkäperjantai,
  pääsiäislauantai, 1. ja 2. pääsiäispäivä, vapunpäivä, helatorstai,
  juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä,
  jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä.
  Kultakin päivystyspäivältä maksetaan päivystäjälle starttiraha 100 euroa.
  Matka-ajasta maksetaan yksinkertainen tuntipalkka."

  VastaaPoista
 9. http://uki01.hosting.documenta.fi/kokous/20152590-7.HTM

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!