tiistai 13. tammikuuta 2015

ITE OOT -HALLITUSTYÖSKENTELY!

Hallituksen puheenjohtajasta on tehty kantelu ja sen seuraukset ovan nousseet spektaakkelimaiselle tasolle. Jos kantelu menee läpi, se ei muuta mitään eikä sen seurauksena tule muutosta tapahtuneeseen asian käsittelyyn tai edes rangaistusta puheenjohtajalle. Jos tämä peli ei ole lapsellista kolmivuotiaiden hiekkalaatikkointtämistä ja asioiden personointia, niin mikä sitten?

Onpa oikein kuntaliitosta kysytty em. asian laillisuutta. Sieltä saa haluamansa vastauksen, kun esittää asiansa itselleen sopivalla tuloshakuisella tavalla. Joka tapauksessa kyseessä on kuntalaisten kannalta täysin merkityksetön asia. Sitä on väännetty hallituksessa tuntitolkulla ja vääntötunnin hinta lienee reilu tonni. Sopisi hiukan pohtia kuntalain pykälää, joka edellyttä luottamushenkilön toimivan kunnan ja sen asukkaiden parhaaksi. Miten tästä asiasta ja sen lopputuloksesta, oli se sitten mikä tahansa, voi löytyä mitään hyötyä tai parasta kuntalaiselle, joka maksaa tonnin jokaisesta tämän episodin tunnista?

Koko tapaus on osoitus puheenjohtajaan kohdistuneesta teatteridemareiden ajojahdista. Entä mitä hallituksen puheenjohtaja on tehnyt? -Hän on yrittänyt luoda yhteishenkeä ja pelata sääntöjen mukaan. Ikävä vaan, että peli ei ole onnistunut, koska ei ole jämäkkää tuomaria eikä pienintäkään yhteishenkeä. Kaiken kruunaa valheellinen media. Kukaan ei voi pärjätä ringetessä, jos tuomari sallii vastapuolelle jääkiekon sääntöjen salliman pelaamisen.

Nokittuaan aikansa puhenjohtajaa, on teatteridemarit päässeet lopputulokseensa eli puheenjohtaja ei viitsi käyttää aikaansa lapselliseen riitelyyn ja pahansuopaan mediapeliin. Tämän seurauksena nousee pian uudeksi puheenjohtajaksi tyyppi, joka tuntee jääkiekon säännöt ja omaa kokemusta hieman kovemmista peleistä ja vastustajista. Vai voiko joku väittää teatteridemareidemme olevan lähelläkään Ahosen tai Vartiaisen tasoa.

Nyt vasemmiston todellisten, omilla aivoilla ajattelevien ja keskustelukykyisten, vaikuttajien Kosken ja Forssin olisi syytä näyttää johtajuuttaan, käyttää karismaansa ja pistää vasemmistozombit marssimaan kaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi. Typerässä inttämisessä ei se ole voittaja, kuka sanoo viimeeksi: Ite oot vaan hän, joka vaikenemalla päättää lapsellisen typerän plus loputtoman itsekkään jänkkäämisen.

3 kommenttia:

 1. Olet java täysin oikeassa, kyllä välillä tuntuu, että kyse ei ole aikuisista ihmisistä ja mitä korkeampi koulutus sitä lapsellisempi.
  Muista kun yksi valtuutettu istu yhden kauden niin hän sanoi hänellä on tärkeämpääkin tekemistä kui istua lasten hiekkalaatikolla, oli osuvasti sanottu.
  Tommosia asioita vatvotaa kuukausi tolkulla, kun ei vaikuta mihenkään kaupungilaisten elämään.

  VastaaPoista
 2. Eikös tämä viittaamasi "todellinen johtaja" Koski ole juuri tämän hiekkalaatikkoleikin äiti? Hieman olet nyt kirjoituksessasi ristiriitainen..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista ja visiiteistä! Äiti kaitsikoon, nöyriksi kasvattejua,lapsiaan!

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!