lauantai 10. tammikuuta 2015

HALLITUSPAIKAT JATKOLLA!Valtuustokauden puolessavälissä puolueet muokkaavat luottamuspaikkojaan uudelleen. Kyse on tavoitteesta palvella kansaa aikaisempaa paremmin. Nyt on ajankohta, jolloin vaalien jälkeen äänien perusteella valittujen tekoja pystytään nyt arvioimaan kykyjen plus tekojen perusteella. Toivottavasti nyt valinnat saadaan tehdän rauhassa, ilman tutkintapyyntöihin, valheisiin ja pohjattomaan epäkristilliseen kierouteen nojaavaa rikin katkuista mediapeliä.

Jos katsomme hallituksen onnistujat voidaan sieltä esiin nostaa Junkola-Lehtonen, Koski, Forss ja Nikula. Nyt en arvio ovatko he olleet tekemässä minulle mieleisiä päätöksiä, vaan kuinka avoimesti ja vahvasti he ovat ajaneet asioitaan. Mainitut päättäjät ovat perustelleet kantansa selkeästi ja osallistuneet kansalaiskeskusteluun avoimesti. Harto on vieläpä osoittanut kykenevänsä nostamaan päätöksenteossa kaupunkilaisen edun ohi puoluepelin tai perinteisen vasemmisto-oikeisto ajattelun.

Ilman Forssin hallituksessa oloa meillä olisi todennäköisesti pian viitisenmiljoonaa lisää velkaa ja vastuita sekä sata työpaikkaa liipasimella. Tämän päälle pitää laskea, mikä olisi toimenpiteen seurauksena syntynyt säästö- eli irtisanomis/lomautustarve kaupungin henkilöstössä. Te jotka olette tarjoamassa Hartolle kenkää hallituksesta, pohtikaapa hiukan kaupungin tapahtumia ja hallituksen tekoja. Mikä olisikaan kaupunkimme tilaane jos vasemmistossa olisi muutama "Harto" lisää?- EI AINAKAAN HUONOMPI!

Muu hallitus onkin perinteistä harmaata massa ja sieltä ainoa näkyvä esiinnousu on demaritetterimme esittämä rasistinen näytelmä. Onkin pohtimisen paikka: Mikseivät demarit vaihda kolmea näkymätöntä hallituksen jäsentään? Nyt olisi aika päästää esim. Kaitainen, Reijonsaari tai esim. Yaran ääni kuuluville. Puolueen tulisi viimeinkin pohtia jo oma uskottavuuden vuoksia valintojaan siltä pohjalta, että sen pitäisi, ainakin oman kertomansa mukaan, olla TYÖVÄENPUOLUE!

Persut tekevät nyt hallituksen pöydän ympärille liittyviä päätöksiä puoluekeskeisemmin kuin neljä vuotta sitten. Tuolloin Nummi antoi oman puheenjohtajapaikkansa Walan luottomiehelle Kokoomuksen Vainiolle. Nyt hallituspaikka pidetään puolueen sisällä ellei sittenkin sitä tyrkytetä wäkisin waikka ...

Meillä paikanjakosopimuksia pidetään pyhinä kuin Raamatun sananoja. Tämä pitääkin paikkansa miltei kauttaaltaan, jos po. Raamattua on lukemassa ja vääristelemässä median tukema piru. Nyt sitoutumiseen on kuitenkin paremmat edellytykset kuin neljä vuotta sitten, sillä oikeistolla ei ole kuvioissa nyt kuin yksi viime kerran sanan syöjä; Neljä vuotta sitten oikeistosta Keskusta piti kiinni allekirjoittamastaan sopimuksesta, mutta Kokoomus ei - enää em. allekirjoittajista Ankelo ja Wala eivät ole mukana puolueen kuvioissa. Sen sijaan kolmas sanan syöjä on taas niljakkaasti luikertelemassa hallituksen pöydän viereen.

Toivokaamme puolueilta kykyä asettaa luottamushenkilöiden parhaat voimat vaativiin luottamustehtäviin. Nyt olisi syytä tarkkailla myös lautakuntien tekemisiä, sillä niiden toimintaa on aktivoitava henkilövalinnoin. On ainakin kaksi lautakuntaa joiden toimintaan tulisi puuttua vaihtamalla puheenjohtajat. Toivotaan, että muutoksia tulee ja niin, että niiden tavoitteena on kaupungin ja sen asukkaiden parhaaksi toimiminen eikä puoluekihon tai puolueen etu.

9 kommenttia:

 1. En ymmärrä perseennuolentaasi Koskia kehuessa. Riitapukareja !

  VastaaPoista
 2. Kiitos vierailuista ja kommentistasi! Ensinnäkin kirjoitan Koskesta. Hän on hoitanut luottamustehtävänsä avoimesti ja jakanut kysyttäessä tietoa, mutta kuten totean tekstissä: "Nyt en arvio ovatko he olleet tekemässä minulle mieleisiä päätöksiä, vaan kuinka avoimesti ja vahvasti he ovat ajaneet asioitaan."

  VastaaPoista
 3. Kyllä Koski on hoitanut ainakin omia asioitaan erityisen vahvasti kun työpaikkansa asioita yritti muuttaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Niinpä, mutta hän teki sen avoimesti! Entäpä nämä sotilaat, keitä ei näy eikä kuulu, mutta ketkä menevät kysymättä ja ajattelematta sinne, minne miekka osoittaa?

  VastaaPoista
 5. Olette vaa´ankieli asemassa, onko Muutokselle tarjottu paikkoja loppukaudeksi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä on tarjottu -vähän poikkeavia paikkoja. Jätetään kertomatta paikat.
  JAa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä se taas nähdään että kauppaa käydään .

   Poista
 7. JAa tarkoitta varmaankin niitä paikkoja, joita osoitellaan keskisormlla

  VastaaPoista
 8. Kiitos vierailuista ja viesteistä! Keskustelu on niin kova, että ei tiedä minkän paikan ottaisi. Onneksi kysyntä ja tarjonta sekä kiinnostus ovat sopusoinnussa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!