torstai 25. syyskuuta 2014

HÄMÄRÄÄ HYVIN HÄMÄRÄÄ NOVIDAILUA - OLLAANKO TEKEMÄSSÄ KAUPPOJA TOISEN OMAISUUDESTA?

Voisitko kuvitella, kun tyyppi joka omistaa kiinteistöstä parikymmentä prosenttia ja on riitaantunut loput omistavan toisen  tyypin kanssa, ryhtyy myymään po. kiinteisöä; jotta saisi mieluisan enemmistöosakkaan? Millä lihaksilla ja millä valtuuksilla Uusikaupunki neuvottelee Novidan kiinteistöistä, kun se omistaa niistä vain onnettoman pienen osuuden?

Käsittämätöntä on myös se, että miksi Uusikaupunki valitsee neuvotteluissa vain yhden kumppanin ja sen kaikkein onnettomimman eli yt-neuvotteluja käyvän Winnovan. Jos Winnovan tilanne on niin onneton, että sen täytyy pistää tulevaisuutensa turvaamiseksi 40 nykyistä työntekijäänsä pihalle, niin miksi lähteä tämmöiseen uppoavaan purteen mikro-osakkaaksi? Alkaa jo ihmetyttämään koko touhun tuloshakuisuus.

Kaupunginhallituksesta olisi syytä löytyä harkintaa, jotta tämä loppumaton töppäilyjen ketju saataisiin viimeinkin poikki. Sopisi edes ajatella Novidan työntekijöitä ja paneutua tosissaan tulevaisuuden valmisteluun. Tällaisia oppilaitoksia luutii kohta niin iso luuta, että itsekkyys ja puoluen kannattaa viimeinkin unohtaa. Kaupunkilaiset ovat valinneet hallituksen jäsenet eikä puolueet, joten kaupungin etu ensimmäiseksi!

Kuten alussa totesin muut omistavat ylivoimaisesti suurimman osan Novidasta, joten jos siitä joku kauppaa tekee, sen tekee tuo selkeä enemmistö eli loimaalaiset. Ehkäpä olisi järkevintä pistää ensin välit kuntoon ns. omistajan kanssa, jotta he myyvät Novidan hyvällä hinnalla ja parhaaseen osoitteeseen tai tekevät itse positiivisessa mielesä tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä!

Winnovan yt-neuvottelut Satakunnan Kansassa

Ukis.fi:n uutinen Novidan myynti kuvioista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!