tiistai 11. maaliskuuta 2014

Nyt meni väärin: NUORISO- JA LIIKUTATOIMENJOHTAJALLE KENKÄÄ!

Muutama vuosi sitten kaupungissa jaettiin menestyksentekijöille  palkankorotuksia ja kannustinlisiä, torilla juhlittiin kaupunkimme hämmästyttävää menestystä. Kun katsomme Uudenkaupungin tämän päivän taloudellista tilaa, ehkäpä aikoinaan kyse oli hämmästyttävän menestyksen sijasta kyse hämäävästä lumemenestyksestä ja vaalipelistä tai pikemminkin siitä, että ketjussa kymmenet vuodet kaupunkia johtaneet pääsevät kunnialla haudanlepoon.

Hämäyksestä huolimatta nyt on maksun ja säästämisen aika. Kuinka me olemme Uudessakaupungissa säästetty? Valtuustoon nousseiden uusien ja uusien vanhojen tuulijoiden vaatimuksesta huolimatta säästämisestä ei ole ollut hajuakaan: Olemme syytäneet kaupunkilaisten rahaa mm. panimohalliin, palkanneet arkkitehdin jne. Siispä säästöjen sijaan olemme tärvänneet satojatuhansia euroja joutavuuteen ja ottaneet kuntalaisten kontolle miljoonien eurojen takuut. Vaikka veroja rojahti kaupungin kassaan rutkasti laskettua enemmän, olemme käytännön toimien johdosta säästötarpeiden edessä.

Luottamushenkilöt eivät saaneet kannustinlisin ja palkankorotuksin palkittuja virkahenkilöitä löytämään säästöjä, joten nyt sitten säästetään pakon edessä. Yksi säästöosoite saa mielen murheelliseksi ja nostaa suuttumuksen pintaan: ME HEITÄMME NUORISO- JA LIIKUNTAOIMENJOHTAJAN PIHALLE. Olen itse istunut kahdeksan vuotta lautakunnassa ja nähnyt kuinka nuoriso- ja liikuntapuolelta on leikattu, leikattu ja leikattu. Järkeviä palveluita sekä investointeja on raakattu rajulla kädellä ja jopa välttämättömiä kunnossapitoja on siirretty ja siirretty.

 Yhdeksän vuotta sitten kaupunkimme maksoi toiminnanjohtajan palkka kahdelle seuralle ja jakoi mukavasti avustuksia seuroille ja järjestöille. Enää ei em. palkkoja makseta ja jaettavat avustukset ovat pienentyneet. Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja säästi. Kaikki tämä vain siksi, että onnettomia päätöksiä suoltaneet päättäjät ajoivat kaupungin taloutta suohon silkkaa tyhmyyttään sekä lyhytnäköisyyttään. Tästä hyvänä esimerkkinä voidaan pitää viime kesää: Sama henkilö, joka esittää säästöjä, vastustaa niitä valtuustossa ja muissa päätöksissään tekee kaikkea muuta kuin säästää. Tämä on pöyristyttävää tyhmyyttä, kaksinaamaisuutta tai poliittista omahyväisyyttä!

Kun otetaan huomioon menneinä vuosina maksetut kannustinlisät ja palkkiot, sekä nuoriso- ja liikuntatoimenjohtajan säästöihin perustuvat potkut, voi perustellusti todeta: PÄÄTTÄJILLÄ KAIKKI EI OLE TALLELLA! Hän joka säästi, sai potkut, mutta törsijöille maksettiin ruhtinaalliset palkkiot! Pahimmallaan nämä törsijät saavat lisää palkanlisää, kun heidän tehtävänsä lisääntyvät. Ja mikä seuraa tästä: SÄÄTÖJÄ EI TULE JATKOSSAKAAN, KOSKA KAUPUNKIORGANISAATION AINOA REALISTINEN JA SÄÄSTÖJÄ LÖYTÄNYT HENKILÖ SAI KENKÄÄ!

Kiitän Tuija Suomista vuosien yhteistyöstä ja pahoittelen sattuneita hässäköitä!

75 kommenttia:

 1. Samaan poispotkittujen kasaan on niputettu myös Kristiina Salo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hän kertoo meille josakin vaiheessa henkilöstä, joka sai 10 000 euron kannustinlisän..

   Poista
  2. Tarkoitatko kj Koskea joka kampitti ja kiusasi vuosikaudet? Eihän tuo koskaan tullut julkisuuteen. Eihän porukat tiedä minkälainen se oli. Nyt pääsi rouva viimeistelemään.

   Poista
  3. Tarkoitatko kj Koskea joka kamppasi ja kiusasi? Sehän ei koskaan tullut julkisuuteen se asia. Nyt rouva sitten viimeisteli tuon jutun.

   Poista
  4. Hyvä Koski! Ja Vainio hoitaa yritysasoita? Hah hahhaaa...

   Poista
 2. Oliko Tuija Suominen sitten ainoa joka sai lähtöpassin ?

  VastaaPoista
 3. Kiitos käynneistä ja kysymästä? Ikävä kyllä taitaa olla muitakin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos käynneistä ja kysymästä! Olen niin kaukana vallan sisäpiiristä, että en tiedä!

  VastaaPoista
 5. Eipä ole näkynyt mitään uutista ( netissä siis ) siinä Suomen toiseksi parhaassa lehdessä (=U:gin Sanomat ), vaikka jo päivällä lehdistölle kerottiin nuo eilisen KH:n päätökset vähentää 11 htv. - Ehkäpä jo lauantaina Plari kertoo .....

  VastaaPoista
 6. Kiitos käynneistä ja kommentista! Ehkäpä kannattaa odottaa Vakka-Suomen Sanomia. On hiukan varmempi...

  VastaaPoista
 7. JEP.- Plarin nettisivu kertoo " tuoreimpana uutisenaan " viime lauantain Naisten päivistä ............. - Kyl kelppa ku o Plari ajan tasall !

  VastaaPoista
 8. Jäähän meille nyt ja etenkin nuorisolle huonossa kunnossa olevat urheiluhallit! Voiko muuta sanoa kun alkoi tämä virtaviivaistaminen.
  Entäs teknisen puolen kolme arkkitehtiä. Oliko se viimeinen taloon otettu arkkitehti määräaikainen?

  VastaaPoista
 9. Kaupunkia on kaavoitettu, tontteja piisaa - mihin arkkitehtejä tarvitaan ? Siellä jos jossain olisi ollut helppo lomauttaa tai kertoa, että ei ole enää töitä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos visiiteistä ja kommenteista! Ihmeellinen kaupunki: Meillä ei pelkästään saa rakentaa tontonmäkiä, suunnitella janhuanniemiä tai pistää katulamppuja keskelle tietä ja aiheuttaa miljoona tappioita kaupungille, näistä jopa palkitaan ruhtinaallisesti rahalla ja lisätyllä vallalla! Sen sijaan ainoa säästöissä pysynyt virkahenkilö pistetään pihalle! Nyt pitäisi hiukan raksuttaa puolueissa ja tehdä vaihdoksia luottamushenkilöjohdossa. Tämä menee aivan totaalisesti päin helvettiä!

  VastaaPoista
 11. Lakimiehet asialla?
  http://www.talouselama.fi/uutiset/latasitko+netista+pornoa+monet+saaneet+kirjeita+joissa+pyydetaan+suojelurahaa/a2237271

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tekijänoikeusvaateet on kai tulleet oikein lakimiehiltä..

   Poista
 12. Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja kertoo jo nimikkeessään, että siinä hoidetaan kahta toimialaa. Ainakin isommilla paikkakunnilla nämä (nuoriso, liikunta) ovat erillisiä hallinnonaloja. En tietenkään tunne työsuhteen yksityiskohtia, mutta Valkosen huoli kuullostaa aiheelliselta.
  Nuoriso- ja liikuntatoimi luulisi olevan satsaamisen kohde.

  VastaaPoista
 13. Jos näin on päätetty niin ketä hoitaa työt vastaisuudessa? Parviainenko? Eikö kouluissa ja esiopetuksessa ole vielä tarpeeksi? Yksimielisestikö hallitus ja itsekin himourheiljana tunnettu Vainio päätyi tähän? Kai joku perustelukin tulee.

  VastaaPoista
 14. Paree se niin on, että yläpäästä paperinpyörittelijöitä vähennetään. Ei tästä ainakaan liikuntapalvelut (tuskin elinkeinotoimikaan) huonone.

  Änkyrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä loppuu ja huononee. Ei olla ainakaan enää yritysystävällinen kun ainoa elinkeinoasiamies saa kenkää.

   Poista
  2. Elinkeinoasiamies??? Siis kuka? Ei anakaan Salo ollut.

   Poista
  3. No oli eri titteli, mutta hommat teki. Tai siis tekee vieläkin ja muutakin

   Poista
 15. Ei kannata mitään arvostella siitä saa kenkää näin tässä sitten kävi.
  Onneksi valtuutetuille ei voi antaa kenkää sitä kyllä Koski ja Vala yritti ainakin hiljentää.

  VastaaPoista
 16. Typeriä kommentteja. Jos on sitä mieltä, että lopputilin sai väärä henkilö, pitää esittää vaihtoehto. Tämän vuoden talousarvioon. Muutos kertoi lähettävänsä kaupungin parhaan taloustietäjän budjetti kokoukseen. Hän ei esittänyt mitään muusta. Raukkamaista arvostella nyt kun on kakit housussa.

  VastaaPoista
 17. Juuri noin. Javan loputonta ruikutusta ja jälkiviisaana. Olisi pitänyt puhua ajallaan.

  VastaaPoista
 18. Valtuusto ei päätä yksittäisen työntekijän irtisanomisesta. Seuraava yritys, olkaa hyvä.
  JAa

  VastaaPoista
 19. Java on suurin raukka. Aina valehtelemassa ja jälkikäteen valittamassa.

  VastaaPoista
 20. Valehtelemassa, Java, mutta missä? Esimerkkejä, kiitos. Valittaa saa jokainen ja vaikka jälkikäteen.
  JAa

  VastaaPoista
 21. Sanokaa jo nyt vihdoinviimein missä java valehtelee, niinkauan kuin javan bloki on ollu´t on javaa haukuttu valehtelijaksi ja juhaa.
  Yhtään näyttöö ei ole ole tullut veronmaksjat haluu tietää. Demarit ne vasta valittajia onkin.
  Valtakunnalista politiikka, kun Orpo (kok ) ja Bäckman (dem ) suorassa televisio lähetyksessä väittivät yhteen ääneen. Uusi sotemalli on valmis maaliskuun aikana. Toisaalta eivät maininneet minä vuonna.

  VastaaPoista
 22. On se kummaa jos java puolustaa Suomista niin demarit? haukkuu, että java on paska ja valehtilija ties mitä. Ilman minkäänlaista näyttöä.

  VastaaPoista
 23. Jos väitetty irtisanominen pitää paikkaansa, syynä on ainoastaan Suomisen astuminen Parviaisen varpaiden päälle ja totuuden puhuminen. Siitä on ennenkin kaupungissa rangaistu.

  VastaaPoista
 24. Tarvinneeko noita irtisanomisia mitenkään edes perustella ?? -Ja kukahan on se kolmas poispotkittu esimies ?

  VastaaPoista
 25. Minua ihmetyttää, ihan totta, että Heikki Wala on yhä joidenkin mielestä vakavasti otettava poliitikko. Hän on käsittääkseni pettänyt äänestäjänsä sekä puolueensa. Nyt hän tasapainoilee "kostoksi" vaijerilla, joka toivottavasti pian katkeaa.

  VastaaPoista
 26. Jos Wala vielä asettuu ehdokkaaksi, mitä toivon, niin tulee hän saamaan todellisen äänivyöryn niskaansa. Siinä saattaa juristijuntta jäädä ties kuinka monenneksi....Koirat haukkuu - karavaani kulkee..!

  VastaaPoista
 27. No, Kari Koski on vaihtanut jo kaupunkia, joten lukutaitoinen on mennyt. Taisi mennä myös kirjoitustaito !
  Poliittiset päätökset menivät Kosken piikkiin eikä ne nyt niin kohun ja mainonnan mukaisia olleet, eivät todellakan !

  VastaaPoista
 28. Jos ihminen on tehnyt uransa yhteiskunnan "ulkopuolella" kuten armeijassa, KUINKA hän voi asettua missään kysymyksessä tavallisen ihmisen asemaan ??
  Sellainen henkilö on kaiken aikaa (eläkkeelläkin) turvattu hyvällä eläkkeellä. Sellainen henkilö ei ole koskaan kamppaillut toimeentulostaan ! Sellainen henkilö ei voi ainakaan vähäosaisen puolestapuhuja olla !

  VastaaPoista
 29. Irtisanomiset viittavat siihen, että eräs lakimies/henkilöstöpuolen osaajaluottamusmies petaa itselleen kaupunginjuristin paikkaa. Vois sitten siinä sivussa hoitaa henkilöstöasioita ja yritysasioita ja lakiasioita ja ja ja.....

  VastaaPoista
 30. Kiitos käynneistänne ja kommenteistanne! Ryhmämme teki kymmeniä aloitteita ja KONKREETTISIA ESITYKSIÄ, JOTTEI NYKYISEEN TILANTEESEEN AJAUDUTTAISI. Tehty päätös on kaupunginhallituksen yksimielinen päätös, ei sivistyspalvelujohtajan. Edellä mainittujen lisäksi kolmas lopputilin saanut johtaja on henkilöstöjohtaja.

  Haluan välittää niin Suomiselle kuin Salolle sen kiitoksen, jota olen päivän mittaan saanut puhelimessa kuulla niin urheiluihmisiltä kuin yrittäjiltä: TEIDÄN TYÖTÄNNE ON ARVOSTETTU KORKEALLE! Jaksamista irtisanotuille kuin heille, ketkä joutuivat ikäviä viestiä välittämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a kehenkähän paikkakunnalle pyrkivät yrittäjät nyt sitten ottavat yhteyttä, kun Kristiina Salollekin ovea osoitettiin. Lyhytnäköistä politiikkaa!

   Poista
  2. Koskihan sanoi ettei tänne kukaan tule näitten blogien takia..ihan sama kai sitten

   Poista
 31. Ryhmänne ei tehnyt yhtään esitystä talousarvioon missä numeroilla päätettiin irtisanomiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esitimme asiamme jo valtuustokaudella 2009-2012. Silloin esitykset leimattiin paikallisessa valtamediassa häiriköinniksi, kiusaamiseksi, pelleilyksi ja öykkäröinniksi. Nyt korjaataan satoa ilman Muutos-puolueen sanomisia. Tässä on samalla ja nyt esitys ilman numeroita.
   Sitten pieni oikaisu, että aiemmin mainittu Heikki Wala ei ole tehnyt uraa armeijassa vaan pikemmin koripallovalmentajana minun tietoni mukaan. Puhun nyt työjaksojen pituuksista.
   JAa

   Poista
 32. hurraa, toi kolmas potkittu. Oikeus toteutui. Kaiki haukkuvat persoonaa.

  VastaaPoista
 33. Kiitos käynneistä ja viesteistä! Aikoinaan ryhmämme esitti talousarvioon 1,5 miljoonan euron yksilöityjä säästöjä -YKSIKÄÄN EI MENNYT LÄPI! Talousarvionkäsittely on vain ennalta sovittua isojen puolueiden ohjaamaa teatteria, joten jo sinne meno on silkka kulu kaupunkilaisille. Todelliset säästöt syntyvät torppaamalla älyttömyyksiä ja esittämällä vaihtoehtoja: JOS TONTONMÄKEÄ EI OLISI TEHTY, OLISIMME LÄHES KAKSIMILJOONAA PAREMMASSA JAMASSA, 870 000€ OLISI SÄÄSTETTY, JOS ÄLYTÖNTÄ KIIREESTI TARVITTUA TIETÄ, JOKA VIELÄKIN ON KÄYTTÄMÄTTÄ, EI OLISI RYHDYTTY VÄSÄÄMÄÄN! Aloitteet menevät suoraan hallituksen pöytään, jos olisi toisenlainen hallitus, syntyisi säästöjä ja tapahtuisi kehitystä sitäkin kautta.

  Ei pidä olla vahingoniloinen, jokaisen irtisanomisen takaa löytyy työllä elämää rahoittava ihminen!

  VastaaPoista
 34. http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2014/03/11/pro-infocare-irtisanoo-36-tyontekijaa/20143536/12
  Tämä kuulostaa enemmän taloudelliselta irtisanomiselta, jolla on joitan vaikutustakin.

  VastaaPoista
 35. Olet java liian pehmeä. Turhaan puolustat niitä jotka löivät sinua. Ei nekään tunteneet sääliä. Nauti ja anna samalla mitalla takaisin Lampakalle

  VastaaPoista
 36. En ymmärrä minäkään,miksi Java puolustaa Parviaista ja Lambackaa.

  VastaaPoista
 37. http://www.uudenkaupunginsanomat.fi/uutiset/606136.html

  Ketkä ovat ne kolme asiantuntijaa kun johtajat tiedetään? Muut varmaan ovat kohta eläköityviä ja määräaikaisia.

  VastaaPoista
 38. Joo, näitä Valkonen puolustaa, jotka antoivat YLEÄ myöden lausuntoja kuinka Valkonen on kamala kiusaaja ja öykkäri. Siis antoivat lausuntoja keskeneräisestä asiast ja VÄÄRÄSTÄ HENKILÖSTÄ. Onko Valkonen jotenkin häiriintynyt ?
  Muistan hyvin eräänkin lausunnon, jossa valtuutetut nimettiin työnantajiksi (ne 2), j koko vitun revohka oli kesken...
  Hyvä että tuli kenkää! Menkää Valkosen syliin itkemään!

  VastaaPoista
 39. Kiitos vierailuista ja kommenteista! En puolusta ketään, kerron mitä on tapahtunut. Politiikka on ihmisten välistä toimintaa yhteisen hyvän saavuttamiseksi. Ensin tulee ihminen, seuraavaksi luottamus ja lopuksi toiminta. Koston ja vahingon sijaan pitää suhtautua ihmiseen ihmisenä ja auttaa häntä ongelmissa sekä paremman saavuttamisessa. Politiikka on asia erikseen ja siihen ei saa sekoittaa kaverin tukemista tai toisen vahingoittamista. Kaikkein vähiten yhteisön parhaaksi toiminta kaipaa kostoa tai katkeruutta. Kaikki tämä löytyy Raamatusta, mutta jos ette sieltä löydä mitään, kokeilkaapa Koraania tai Setiläisyyttä - JOHAN ALKOI NORMAALI INHIMILLISYYS PULPUTA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just. juu. No, niin no, anna olla. Anteeksi vaan kauhiast. Valitettavasti tuo toisen kääntäminen ei kuulu politiikkaan. Siellä puukotetan selkään aina kun on mahdollista. Myös virkahenkilöt U:gissa on kovan pelamisen ja kyynärpäätaktikoinnin tuloksena virassaan. Useinmiten demrien toimesta ja kovassa kiitollisuuden velassa.

   Poista
  2. Hyvä Java ei henkilöt riitele vaan asiat

   Poista
 40. Lukekaa lehdestä, sanoi joku joskus Mörnessä kun kysyit erästä asiaa. Sitten tuimanolinen mies ohjasi sinut ulos. Ja lähdit ihan vapaaehtoisesti, yli kolme vuotta sitten. Muistatko Java tapauksen?

  VastaaPoista
 41. Johtajia irtisanotaan joka tuntuu itse asiassa uskomattomalta. Koska kaupunkihan on niin moneen kertaan palkittu että en kyllä usko tälläisiä irtisanomisia.

  VastaaPoista
 42. Ei palkita enää! Meneeköhän palkinto nyt Raumalle??? Tosin sielläkin alkaa jo totuus paljastua.

  VastaaPoista
 43. Olisko lakimies kh:ssa järkkäämässä tässä itelleen töitä? Kaupunginlakimieshenkilöstöelinkeinokaupunginjohtaja... Sano mun sanoneeni!

  VastaaPoista
 44. Kiitos piipahteluista ja viestityksestä! Muistan hyvin tapauksen ja moukkamaisen härskin naisen. Mutta muistatko sinä kuinka "vinttikerroksen Wilma" vastasi asennossa seisten kysymyksiin? Vaati melkoisesti pinnistämistä ettei kokemusten muokkaamat negatiiviset tunteet saa toivomaan heille, edellä mainituille jotain ikävää. Tai oikeastaan eihän kyseessä ole negatiivinen tunne vaan selkeä kuvotus eli inho, joka taas ei ole tunne!

  Eiköhän kaupungissa ole taas tehty tempauksia, joiden seurauksena olisi viimeinkin toteutettava kolme vuotta sitten tekemäni valtuusto aloite eli palkata osaava lakimies. Avoin haku päälle ja valinta tehdään äänin 22-21!

  VastaaPoista
 45. Viikon hymyt!

  http://www.avakka.com/Avakka/A2_files/Viikon-hymyt.jpg

  VastaaPoista
 46. http://www.uusikaupunki.tv/index.php/Ne_Sivut/miten_taemae_voi_olla_naein

  VastaaPoista
 47. tosi on kirjoitti 12.3.2014 klo 23.06

  Jälleen kerran kävi Juhan ennustus toteen lomautukset ja irtisanomiset ja sai täällä javan aviisis kauheet haukut.
  Täytyy nyt muistaa nyt se Juha ei lomauttanut eikä irtisanonut ketään.
  Mutta kun ei millään mee kaaliin muille päättäjille, että muitakin vaihtoehtoja oli tarjolla aikaisemmin ei kelvannut ja seuraus oli tämä.

  VastaaPoista
 48. Sitä vaan että ennen tätä valtuustoa osasitte hoitaa hommat siihen malliin ettei ketään tarvinnut irtisanoa. Saiko plari nyt mieleisensä ratkaisun ja entäs vasemmisto kun on ollut yksimielisesti mukana irtisanomassa. Kysynpä vaan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaako Anonyymi 1.29 paljonko henkilökuntaa -90 lamanalussa henkilöitä lähetettiin varhaiseläkkeelle ja maksettiin sitten eläkelaitokselle ylimääräistä eläkemaksua.

   Poista
 49. Juha ei ennustanut. Valtuusto oli 42-1 sitä mieltä, että henkilöstöstä säästetään eikä tuo 1 ollut Muutos. Muutos on monesti ollut sitä mieltä, että henkilöstöä tulee potkia pellolle erityisesti Juha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas saamastani mielenkiinnosta, vaikka en ole edes enää kaupungin etulinjan päättäjäryppäässä. Sen sijaan jonkun hampaankolossa edelleen olen. Ei se minua haittaa -taitaa mennä jo toisinpäin. Minulle sopii vinoilla, mutta kannattaa sitten pysyä faktoissa ja pitää tunteet taka-alalla. Paljastan tässä täten erityisesti pari asiaa, jotka anonyymit voivat parhaansa mukaan yrittää kumota.

   Ennustan edelleen. Irtisanomiset ja lomautukset eivät pääty tähän. Nyt Ukin kaupunki joutuu ostamaan muutamat toiminnot talon ulkopuolelta. Kaikkien irtisanottujen töitä ei voida järkevästi jakaa. Kuvioon tulee yksi kaupungin enemmistöomisteisista yhtiöistä: Ukipolis Oy.
   Yhteenveto: ostopalveluita tulee nyt siis osin tilalle. Erityisesti elinkeinopuolelle ja osin henkilöstöpalveluihin.

   Lopputulema: nyt laskennallisesti saatu säästöolettama henkilöiden irtisanomisista tuntuu isolta. Se on kuitenkin harhaa, koska joudutaan ostamaan muutamia asioita/palveluja/töitä ns. ostopalveluina oman kuel-vetoisen palkkahallinnon ulkopuolelta. Näitä em. ostoja voidaan tehdä viranhaltijapäätöksillä. Eli yksittäisen viranhaltijan harkinnan mukaan. Ukin kuntahistoriassa on esimerkkejä siitä, miten harkinta voi pettää. Harkintakyvyn pettäessä ja sen tultua julki alkaa poliittinen sirkus, kun haetaan syyllisiä.

   Irtisanomisista sen sijaan tuli nyt eräänlainen signaali nro 1. Tämä signaali nro 1 tulee vaikuttamaan myös poliittiseen kenttään kaupungissa.
   Syy: kh oli irtisanomispäätöksessään yksimielinen, vaikka yhden irtisanottavan henkilön kohdalla oltiin kitkatilanteessa pöydän eri puolilla.
   Olettama: vasemmisto = kh:n pöydän vasen puoli teki "virheen". He, vasemmisto, eivät enää voi esiintyä torilla kuntahenklöstön puolustajina.
   Se ei ole enää vaaliase!

   Signaali nro 2: irtisanomisista saattiin nyt pysyväispelote. Tarkoittaako se lisää tehoja kunnan töihin jääville työntekijöille vai mitä tästä seuraa? Työrauhaa on nyt vaikeaa rakentaa, koska pysyväispelko kylvettiin nyt Mörneen kh:n -yksimielisellä- päätöksellä. Tutun ja turvallisen ay-liikkeen yli ajettiin nyt - kh:n yksimielisellä päätöksellä. Seuraako tästä esim. työtaisteluja / lakkoja?
   Kun ja jos seuraatte maan ja maailman talouden isoa kuvaa, niin Ukikaan ei pääse tätä isoa kuvaa karkuun! Kohta tulee toinen taloustsunami.
   Se tulee toisin muihinkin kuntiin.
   Päivänjatkoa!
   JAa

   Poista
  2. Ostopalvelut tulevat lisääntymään suuresti ainakin jollain sektorilla, jos irtisanomiset toteutuvat!!

   Poista
 50. Hyvä, että henkilöstöä voidaan vähentää ! Joskus sellaista tapahtuu yksityiselläkin sektorilla

  VastaaPoista
 51. Palaan vielä Parviaiseen, Lambackaan ja Koskeen. Ne tekivät tutkintapyyntöjä poliisille leimasinta julkisesti Javan naistenhakkaajaksi. Silti Java aina puolustaa näitä, puolustaa ihan aina. Onko kyseessä huono muisti vai mikä, sitä haluan kysyä. Ei tuollaista vääryyttä kukaan voi jättää huomioimatta.

  VastaaPoista
 52. Pitää osata kääntää myös se toinen poski ja kysyä että riittääkö. Sitten pitää kysyä että koska on minun vuoro.

  VastaaPoista
 53. Missä kommentissa Juha haluaa henkilöstöä irtisanottavan.

  VastaaPoista
 54. Yaralla 150 ihmisen ulosmarssi!

  VastaaPoista
 55. Kiitos vierailuista ja viesteistä! Eipä kaikkea voi unohtaa, mutta ei eilisen saa antaa pilata tätä päivää ja vielä vähemmän huomista. Kaikissa meissä on hyvää sekä huonoa. Positiivisuutta on se, että yrittää katsoa ihmisen hyviin puoliin. Enkä todellakaan toivo kenellekään mitään pahaa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!