tiistai 4. kesäkuuta 2024

UKRAINAN TUKIJAT VENÄJÄN PUOLELLE














Pahan hyökkäyksen Ukrainaan tehnyt Venäjä on meidän valtamediassa kaiken pahan äiti - ilman Venäjää ja venäläisiä ei olisi sotaa, ei toraa, ei ollut tora tora toraa. Sen sijaan Ukraina on maailman onnistunein demokratia, jossa kaikki toimi ja harmonia vallitsi meidän valtamediamme mukaan. Moisella yksinapaisella ja mustavalkoisella tiedottamisella on kaksi häviäjää, ensinnäkin valtamedia itse menettää uskottavuutta, koska ensin ihmiset epäilevät ja seuraavaksi etsivät vahvistusta skeptisyydelleen muualta - näin medialukutaito kehittyy ja samalla viestimien uskottavuus rapisee. Valtamedian vetäjien tulisi hoksata, etteivät enää kaikkeen kansaan päde Goeppelsin toistojen metodi eikä Stalinin manipuloiva tiedottaminen. Toinen häviäjä on Ukraina itse, joka menettää tukea niin EU:ssa kuin kautta maailman. Samalla, mitä enemmän Ukrainan tuki keskittyy muutamaan universaaliseen inhokkivaltioon USA, Saksa, Ranska ja Englanti, sitä enemmän Ukrainan tuki kuihtuu globaalisti.

Kun meidän valtamediamme hehkuttaa Venäjän sotilaallisen nujertamisen tärkeyttä, etsien solkenaan tätä ajatusta tukevia asiantuntijoita, se unohtaa ne tahot, jotka haluavat rauhaa. Sveitsissä piti järjestää kokous, joka tähtäsi Ukrainan sodan lopettamiseen, mutta EU vesitti koko tapahtuman, kun päätti jättää Venäjän pois rauhantavoittelutapahtumasta. Tämän seurauksena ensin Kiina perui tulonsa Sveitsiin ja tämän jälkeen Saudi-Arabia. Syy perumisiin oli selvä, miten voidaan neuvotella rauha Venäjän kanssa, jos sitä ei edes kutsuta neuvotteluihin. Ukrainaan hyökännyt Putin esitti oman turvavyöhykeideansa, joten sieltäkin löytyy halua sodan lopettamiselle. Loppujen lopuksi ns. länsi on se taho, joka pitkittää kyseistä sotaa ja takaa brutaalin nuorten miesten teurastuksen ja siviiliväestön kärsimysten jatkumisen

7 kommenttia:

  1. Peskov mainitsi ja sodan alkuvaiheessa, että USA käy sijaissotaa Venäjään vastaan viimeiseen ukrainalaiseen asti. Toivottavasti Ukrainan johto hoksaa tämän edes joskus.

    VastaaPoista
  2. Painavaa asiaa
    https://uusikaupunki.oncloudos.com/kokous/2024352-4-13168.PDF

    VastaaPoista
  3. Näitä teorioita voi rakennalla miten kukin lystää. Suomenkin kannattaisi heti ruveta, Venäjän tukijaksi, olisi Javakin tyytyväisempi🤔🤔🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä, kommentista ja linkistä! Ei kyse ole missään nimessä Venäjän kelkkaan hyppäämisestä. Nyt täytyisi saada rauha aikaseksi ja päästä normaaliin tilanteeseen neuvottelemalla. Nykytyylillä maa toisensa jälkeen hyppää Venäjän kelkkaan ja ennen kuin se tie on kuljettu, niin kuolleiden määrä kasvaa ja lopuksi Ukrainaa ei enää ole! Media voisi kertoa easim. kuinka Itävallassa tai osissa Saksaa suhtaudiutaan po. sotaan. Nyt kuulutan oman ajattelun ja medialukutaidon perään. Ja Saudi-Arabian, sen kulmakunnan lännelle uskollisimman maan, liukuminen Venäjän tukijaksi on todella huolestuttavaa.

      Poista
  4. Kiina pystyy lopettamaan sodan jos haluaa. Venäjä on kiinan taskussa, valtapolitiikka on tälläistä ja johtajat maissa vaihtuu ja puhaltaa uudet tuulet.

    VastaaPoista
  5. A) Jos rauha diktaattori Putinin johtaman Venäjän kanssa rakennettaisiin myöntämällä sille Ukrainalta valloittamansa alueet, niin antaisi se Putinille palkinnon itsenäisen valtion alueiden valtaamisesta. Kun tiedetään hänen suunnitelmat muidenkin valtioiden valtaamisesta, niin antaisi onnistunut sotatulos hänelle kannustimen jatkaa suunnitelmansa toteuttamista.

    B) Ottamalla julkisesti Venäjän ja heidän diktaattorinsa suuntaan kumartavan kannan et tule muuttamaan Suomen suhtautumista Ukrainan tukemiseen. Rajaat vain itsesi väärälle puolelle historiaa venäjämielisillä ulostuloillasi.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!