torstai 27. kesäkuuta 2024

EPÄTASA-ARVOINEN VALTAMEDIA SAA ANTAMAAN YLEN!



Omahyväisyydessään ja kansan aliarvioimisessa valtamediamme voidaan varustaa kuvottavan suurella epäluottamuskertoimella ja voimme vain hämmästellä sen "tasapuolista" asioiden ja tapahtumien uutisointia. Kun 75 000 uskovaista kokoontuu uskon voimalla esim. YLE kertoo tapahtumasta vain sen aiheuttamat liikenneruuhkat, mutta jättää kertomatta sen, että suviseurojen järjestäjät pyrkivät toimimaan niin, että ruuhkia aiheutuu mahdollisimman vähän. Siitä Yle ei edes hiisku mitään, miksi nämä ihmiset kokoontuvat ja mikä on heidän uskonsa takana tai suviseurojen teema. Kansalle, YLE:n rahoittajalle ei kerrota edes sitä, että po. tapahtuman järjestäjät pyrkivät taistelemaan uskomansa Jumalan voimalla mm. alkoholismia, rikollisuutta ja monia muita yhteiskunnan lieveilmiöitä vastaan. Tätä ei voi pitää muuna kuin suviseurojen uutisoinnin väheksymisenä, jos sitä verrataan johonkin pikkuporukan elokapinaan.


Kun muutama elokapinalainen kokoontuu sabotoimaan järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan, saa tämä poppoo YLE:ltä ennakkomainosta, toimittaja tulee paikalle ja kaikkea tätä muutaman tyypin hössötystä tuetaan nostamalla joku pikkutyttö Greta jonkinmoiseksi naismessiaaksi. Samalla elokapinan uskoa ilmastonmuutokseen tuetaan muilla uutisilla: kesämökeillä ja etenkin mökkeihin matkaaminen aiheuttaa armottoman hiilijalanjäljen, jopa puulämmitteiset saunat ovat tämän uskon mukaan uhka maailmalle. YLE ja kumppanit yrittävät käännyttää suomalaisista elokapinauskovaisia. Totuus on kuitenkin se, että kun yksi tulivuori purkautuu kunnolla, tulee siltä ilmaan kaiken maailman saasteita enemmän kuin, mitä kaikki maailman autot ovat tähän asti ilmakehään tunkeneet. Ja entäpä se ilmastonmuutos, kun tulivuoret purkautuvat: maailma kylmenee, kun aurinko ei pääse lämmittämään. Näin on käynyt ja jokainen voi lukea, että aikoinaan Thames jäätyi ja Hollannissa luisteltiin kanaaleissa. 

23 kommenttia:

  1. Onko sinulla Java kommentoitavaa/selvitystä nimimerkin hmm eilen blogissa "Sun vuodatus" julkaisemaan listaan kaupungin kummallisista ostolaskuista?

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynneistä ja kommenteista plus kysymästä! Tuo lista ja se, etteivät hallituksen jäsenistön enemmistö vaatinut aikaa perehtyä siihen kertoo tylysti sen, että meillä hyväksytään kaikki esitetty. Samat ihmiset, ketkä vaativat sopeutustoimia, hallintoon kohdistuvia yt-neuvotteluita, kuntalaisen edun parempaa huomioimista hallintosäännössä taipuvat lopuksi, kuten pyörakatos/tekonurmifiaskossa. On äärettömän raskasta katsoa tätä aivan vierestä! Ja vastaanpa vielä edellisen alustuksen yhteen kommenttiin. Minulla ei ole sopivaa vaatetusta Männäisten kirjatapahtumaa - minulla ei ole nahkahousuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletan, että vuoden 2023 ostolaskujen listaa ei kaupunginhallitukselle tuotu tiedoksi ennen vuoden 2023 tilinpäätöksen ensimmäistä tiedoksiantoa, mikä taisi olla helmi-maaliskuussa?

      Poista
  3. Puhumattakaan kuinka YLE joka vuosi hehkuttaa muslimien paastoa ja id al-fitr -juhlaa selvittäen juurta jaksain "rauhanuskonnon" uskonkäsitystä. Islam on niin hehkua, niin seurattavaksi sopivaa, että täytyyhän suomalaisia opastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynneistä ja kommentistasi! Jotkut eivät suvaitse Suvivirren laulamista, mutta suvaitsevat nasen kivittämisen - oletko Sinä suvaitsevainen?

      Poista
  4. Javakin on ollut vas. Yrttiahon linjoilla kirjoituksissaan. Lukekaas tästä
    Kansanedustajaksi nouseva Johannes Yrttiaho: Suomen puolustusmenoja leikattava
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/88b923e8-b1b8-4e84-a3c4-b192425c9220

    VastaaPoista
  5. Ja tästä
    Venäjä-pakotteita pitäisi tarkastella kriittisemmin, sanoo Li Anderssonin tilalle eduskuntaan nouseva Johannes Yrttiaho
    https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010519841.html

    VastaaPoista
  6. Suviseurat on tänä(kin) vuonna liian kaukana kehä kolmosesta toimittajien lähteä. Pitäisi pitää stadikalla, dastaisiin komeammat liikenneruuhkat? Hymyilevää Greta-tyttöstä kannettiin Hesarin uutisetusivulla kahden poliisimiehen voimi; saanevat syytteen?

    VastaaPoista
  7. Suviseuroja ja ilmastonmuutoksesta huolestuneita ihmisiä ei voi verrata mitenkään toisiinsa. Uskonnot perustuvat ihmisten uskomuksiin ja Raamattukin on ihmisten kirjoittamia tarinoita täynnä vailla mitään todisteita niiden paikkansapitävyydestä. Sen lisäksi helluntalaiset ja muut uskonlahkot ovat hyvin kyseenalaisia siitäkin näkökulmasta, että niiden sisällä tapahtuu rajujakin rikoksia mm. lapsia ja naisia kohtaan, joista ei koskaan kerrota poliisille "Herran antaessa synnit anteeksi".

    Ylen tehtävä ei ole korostaa mitään uskontoa tai lahkoa ylitse muiden. Mutta koska elämme maassa jossa tapakristillisyys on valtauskonto, niin siksi Ylen tehtäviin kuuluu antaa kansalle pääasiassa tapakristillisille kelpaavaa ohjelmasisältöä.

    Sen sijaan ilmastonmuutos ei ole mikään uskonto, vaan ymmärtämällä kemian perusjuttuja ja tutkittua tiedettä asian vakavuus on ymmärrettävissä. Mutta umpijuntit persuthan eivät tieteestä tai todellisesta näytöstä ole kiinnostuneita, koska se on ristiriidassa heidän harhaluuloisiin uskomuksiin perustuvan politiikkansa kanssa. On paljon helpompaa keksiä tarinoita faktoista välittämättä ja sen jälkeen opettaa omat kannattajat uskomaan niihin satuihin. Niin syntyi perussuomalaiset, valitettavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai tulevaisuutta ennustetaan kemian kirjoi lukemalla, on siinä meillä dille. Ilmastonmuutoksesta saat tutkittua tietoa puoleen ja toiseen, joten uskoon sekin valinta perustuu ja siihen väärään vihervasemmiston laumasielupellet, joita sivistys ei paljoa paina, uskovat.

      Poista
    2. Persut eivät ymmärrä kemian perusjuttuja. Niinkö tosiaan on? Taas syyllistyttiin kansanryhmän mustamaalaukseen.

      Poista
    3. Jotkut persut eivät näköjään myöskään ymmärrä lukemaansa. Tekstissä ei lukenut, että persut eivät ymmärtäisi kemian perusjuttuja. Siinä luki, että persut eivät ole KIINNOSTUNEITA kemian perusjutuista, jotka todistavat ilmastonmuutoksen ihan todelliseksi asiaksi. Tiedättekö mikä on kasvihuoneilmiö ja mitä se tarkoittaa? Jos ette, niin selvittäkää asia ja ymmärrätte sitten ilmastonmuutoksen paremmin.

      On vähän helpompaa ymmärtää kasvihuonekaasujen vaikutus ilmakehässä kuin se, että täällä olisi 2000 vuotta sitten asunut joku Jesse tekemässä ihmeellisiä temppuja ja hyväksymässä naisten alistamisen ja kivittämisen.

      Poista
    4. Ilmastonmuutosmiehelle, joka kirjoitit kommentit perussuomalaisten kiinnostuneisuudesta ilmastonmuutoksesta.
      Varsinainen yleistäjä sinä kyllä olet.
      Miten keksitkin juuri sanan perussuomalaiset? Kohdistat tällä kommentillasi asenteeseesi noin joka viidenteen suomalaiseen.
      Onneksi oma ajatusmaailmasi on kunnossa? Kai olit pysäyttämässä liikennettä tällä viikolla Helsingissä. Kun kerran kemia on hallussa.

      Poista
    5. Aika moni perussuomainen, myös Java, puhuu ilmastonmuutoksesta uskontona tai uskonnon asiana. Ei ole julkisuuteen tullut vielä persua, joka vaatisi ilmastonmuutokseen vakavaa suhtautumista. Jos puolueenne linja on se, että ilmastotoimet ovat turhia ja mitään ilmastonmuutosta ei edes ole, niin on vähän saatanan vaikea olla yleistämättä.

      Poista
    6. Onko tosiaan Perussuomalaiset nimisen puolueen linja, että ilmastotoimet ovat turhia ja mitään ilmastonmuutosta ei edes ole? Mistä löytyy tämä kirjaus, jotta sen voisi ihan omin silmin käydä lukemassa? Muutoin on vähän saatanan vaikeaa väitettyä uskoa.

      Poista
    7. Lue alkuun vaikka tuo Javan alkuperäinen teksti. Persuja puolusteleva ei voi muutenkaan uhriutua ja syyttää näitä kommentteja ihmisryhmän tai puolueen mustamaalaamiseksi. Persut ovat itse erikoistuneet ihmisryhmiin kohdistuvan vihan lietsomiseen jo vuosikaudet. Jos yksi ulkomaalaista syntyperää oleva ihminen töppää, niin persu on valmis tuomitsemaan kaikki vähänkin ulkomaalaiselta näyttävät samalla kerralla.

      Poista
    8. No löytyikö tämä, mitä aiemmin pyysin luettavaksi:
      "
      Onko tosiaan Perussuomalaiset nimisen puolueen linja, että ilmastotoimet ovat turhia ja mitään ilmastonmuutosta ei edes ole? Mistä löytyy tämä kirjaus, jotta sen voisi ihan omin silmin käydä lukemassa? Muutoin on vähän saatanan vaikeaa väitettyä uskoa.
      "

      Sen verran vielä "persujen puolustamisesta", että sinäkö anonyyminä esiintyvä saat suoltaa mielipiteitäsi ihan sen mukaan mitä sylki suuhun tuo?

      Poista
    9. Javan tulivuoripurkauksen vaikutuksista onkin hyvä esimerkki. Maailman eri kolkilla on monta ns. supertulivuorta, jotka purkautuessaan saattavat aiheutaa järjettömän luonnonkatastrofin. Yksi massiivisimmista supertulivuorista löytyy USAn Yellowstonen kansallispuistosta.

      Poista
  8. Kiitos käynneistä ja kommenteista! On ollut jonkin sortin hässäkkäpäivä, jonka kruunasi käynti Pyheessä Lehväkahvilassa, mainio palvelu ja maukkaat tuotteet Herran ja/tai luonnon rauhassa - uskon mukaan. Kaikki tulevan povaaminen perustuu aina uskoon, sillä, mahdollisten muuttujien vuoksi, huomisen tulosta ja laadusta ei tiedä pirukaan. Muistakaa sekin, että, kun vastaväitteiden kumoamisen sijaan alatte sättiä vastaväittäjää, tulee teistä vaistaväittäjän paras tukija - Taidokkaan vittuilun opas §1. Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa helteestä ja hellikää toisianne vilpittömästi ilman itsekkäitä taka-ajatuksia!

    VastaaPoista
  9. Et sitten ollut Männäisten kirjatorilla?

    VastaaPoista
  10. On se mukavaa kun pojat hymyilevät. Katsokaa itse
    Putin antoi Kim Jong-unille lahjan
    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010530472.html

    VastaaPoista
  11. Kiitos käynneistä ja kommenteista! Muistaakseni joskus luin, enkä tarkoita kirjaa Saatana saapuu Moskovaan, että aikoinaan Palestiinan tietämissä eli kapinallinen, jota kutsuttiin vapahtajaksi - se on uskosta kiinni oliko mies roomalaisia vastaan taistellut juutalaispatriootti vai uskonnollinen johtaja - sitä ei pysty todistamaan satavarmasti, joten miehen teot ja niiden luonne ovat uskon asia. Kuten yllä hyvin mainitaan Uskontokuntien sisällä on ilkeän ikäviä lieveilmiöitä. Tämä johtunee enemmän ihmisen pahuudesta kuin uskontokuntien mädännäisyydestä. Uskontokunnat vetävät helposti puoleensa itsekkäitä ja hyötymistarkoituksessa kuvioihin tulleita ihmisiä. Tämän suhteen yhteiskunta voisi valvoa tarkemmin uskontokuntia. Miltä tuntuisi arkkipiispan bruttopalkan rajaaminen vaikkapa 2 500€/kk -olisiko kansan kannalta köyhä arkkipiispa ahnetta parempi? On myös täysin pimeitä uskontokuntia, jotka vievät loppuun asti tyhjäksi imetyt jäsenensä manalle esim. Jim Jonesin kansan kirkko.

    Maailman tulevaisuudesta voimme esittää monenlaisia laskelmia, jotka varmasti pitävät paikkansa, jos mitään muuttujia ei tule. Esim. Yellowstonen kansallispuiston alla kuplii laavaa, jonka ounastellaan purkautuvan muutamankymmenen vuoden sisällä erittäin tuhoisin seurauksin. Jos näin käy ja suurin osa ihmisistä ja autoilijoista kuolee, ilma viilenee eikä tule kunnon satoja ja lisää ihmisiä kuolee, eivät ennusteet esim. autoilun aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta pidä kutiaan. Sama pätee tauteihin jne., jotka saattavat tuhota ihmiskunnan. Yleensä luonto pitää huolen siitä, että ihmisten määrä pysyy kohtuuden rajoissa - tämäkin on uskon asia suuntaan ja toiseen. Itse uskon varauksella lähes kaikkeen ja suosittelen samaa muille. Toivon kuitenkin, että kunnioitamme toistemme uskoa ja vakaumuksia, kuten muutakin erilaisuutta. Korostan ettei huumoria saa unohtaa missaään vaiheessa, se on elämän suola - Katsokaapa, taitaa näkyä Netflixissä, Monty Pythonin Brianin elämä.

    Mitä maailman tilanteisiin tulee, haluan huomauttaa parhaillaan vallitsevan viidakon lain, jonka huipulla heiluvat suurvallat. Me voimme vedota oikeudenmukaisuuteen, mutta kannattaako se epäoikeudenmukaisessa maailmassa? Mitä hyötyä on oikeudenmukaisuudesta esim. Ukrainan sodan ruokkimisen suhteen, jos pahimmillaan sen seurauksena olemme samassa kasassa Ukrainan kanssa? Eikö ensin pitäisi saada tappaminen lopetettua ja vasta sen jälkeen muokata maailmaa oikeudenmukaiseksi pienille valtioille ja niiden kansalaisille, mjtta tämäkin lienee uskon asia. Olisi mielenkiintoista ja paikallaan perustaa ryhmä, jossa voisi vapaasti pohtia uskon ulottuvuuksia ja uskoa. Tämä porukka vois vaikka ottaa kopin siitä, mitä joskus totesin valtuustossa meidän uudesta kirkosta - se on rakennettu yli sata vuotta sitten ilman lupaa kaupungin maalle, olisiko kohtuullista vaatia tuolta ajalta maksamattomasta vuokrasta korkoa korolle ja/tai kehottamaan siirtämään rakennuksen toisaalle?

    VastaaPoista
  12. Aivan. Suomessa on tainnut alkaa perustuslaillinen kriisi. Aasinsilta siitäkin ulottuu Ukrainaan ja sen kautta välineellistettyyn maahantuloon. Sitä on nähty niin Latviassa, Puolassa kuin Suomessakin.
    Maailmanjärjestystä muotoillaan nyt uuteen uskoon. Yksittäisten ihmisten oikeudet kapenevat, kun ajat muuuttuvat epävarmemmiksi. Tilanne on kohta se, ettei tiedä enää kohta, mihin uskaltaa uskoa. Etelään, länteen, itään vai pohjoiseen. Demokratiaan, monarkiaan vai diktatuuriin. Presidenttiin, kuninkaaseen vai diktaattoriin.

    VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!