lauantai 1. lokakuuta 2022

PÖLHÖLÄSSÄ 12 on 80% 15 000:sta

Pölhölässä pöhöillään oikein kunnolla, kun idioottimaisuuksiin tähtäävä järkeily päästetään kiihtymään äärimmäisiin huippunopeuksiin. Pöhölän kuntalaisille pyritään takaamaan klosetit tasapuolisesti. No, ei sentään ihan tasapuolisesti, vaan tähdätään keskustaajaman läheisyyteen. Klosetit sijoitetaan niin, että jokainen voi vaikka työmatkallaan käydä aamulirautuksella. Ideana tämä kuulostaa ja näyttääkin tuhottoman mielenkiintoiselta, mutta aritmetiikkaa hyväksi käyttäen päästään ilkeään epäsuhtaan, sillä virtsatiehyiden määrä Pölhölässä ylittää massiivisesti kaavailtujen pyttypalatsien määrän.

Pölhölässä sijaitsee suuri tehdas johon, työvuoron vaihtuessa , tulee ja menee parituhatta työntekijää, jokainen voi käyttää omaa matemaattista lahjakkuuttaan laskemalla ja kuvittelemalla ruuhkaa, jos vaikkapa tuhat ihmistä jonottaa minuutin päästääkseen päästämään paineita esim. virtsaputkestaan. Veikkaanpa, että lähes kaikilla työmatkalaisilla housut kastuvat ja talvella tehtaalle vievän tien varrella kulkuväylien varrelta löytyvät hanget keltaiset nietokset. Tarkemmin ajatellen koko klosettishow on jokseenkin turha. - Nääs jokaisella pölhöläläisellä on po. tarpeidenteko mahdollisuus omasta takaa tai työpaikan puolesta.

Pölhölän valmistelijat esittävät klosettishow'hun lähes 400 000€. Kun otetaan huomioon aikaisemmin siihen hukatut varat, päästään jo nyt yli puolen miljoonan euron. Rahan reikiä löytyisi Pölhölästä muualtakin esim. päiväkodeissa lapset paistuvat helteellä kuin pullat uunissa ja lisäksi esim. liikuntarajoitteisten tilat kaipaavat entrausta, mutta aika näyttää kuitataanko lasten uunimaiset olot tokaisemalla heille: KESTÄKÄÄ PIENOKAISET, ÄLKÄÄ AINA VALITTAKO! Ja lopulta kaupunkiin nousee kaksitoista klosettia palvelemaan 80% keskustaajaman liepeillä asuvaa pölhöläläistä. Joku kurja toteasi yhtälön mahdottomaksi ja esittäisi Pölhölän pyttyilyn ja keskustan kehittämisen yhdistämistä. Korvataan kaavaillut pyttyhuoneet pääkadulle sijoitettavalla urenaalilla, jossa jokaisella pölhöläläiselle on ikioma nimikkometri pisuaariin. Näin kaikilla pöhöläläisillä on suoranainen hätä tulla keskustaan asialle varsinkin, mikäli mahtikäskyllä kotipytyn käyttö rajoitetaan peräsuolen tyhjennykseen.

8 kommenttia:

 1. Sanan mukaisesti Javan paskaa.

  VastaaPoista
 2. Kerro java miksi persut oli ainoa puolue, jolla ei ollut päättäjien pistettä markkinoilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne ja lystiä sunnuntaita näin MM-aamuna! Persut tulevat toreille ja turuille, älkää olko huolissanne! Nyt oli ikäviä esteitä, mutta mukana ollaan tukevasti jatkossa. Kiitos, hihasta nykimisestä, soitoista ja kiinnostuksesta - saatinhan juteltua niinkin! Pölhölän tarinat ovat fiktiota, joten niitä ei pidä sekoittaa sen enempää arkeen ja aitoon aherrukseen kuin taruissa mainittujen hölmöläisten puuhiin!

  VastaaPoista
 4. Äärimmäisen vaijeasti tulkittava blogiteksti. Siis ollaanko jossain budjetissa esittämässä 400000 euroa johonkin vessoihin kaupungille?????

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynneistä ja kysymästä. Nämä ovat vain Pölhölän juttuja, ei niitä pidä sotkea iloisesti soljuvan valmistelun tahikka päätöksenteon maagisiin saavutuksiin.

  VastaaPoista
 6. Selvää tekstiä, ja vielä totta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos käynneistä ja ymmärryksestä! Joku kysyi tankaako kaupunki autonsa Teboililla, minulle kerrottiin, että ei tankaa.

  VastaaPoista

Tuhraappa tähän aikasi kuluksi jotain! Kiitos!